עזרה באייפון

adyab1

New member
עזרה באייפון

מישהו יכול להסביר לי איך אני הופך שיר לצלצול? (אמרו לי שאפשר דרך הiTunes )

כ ינרת

New member
יש אפליקציות שעושות את זה ולא צריך את כל הדרך

הארוכה הנל

gadi7

New member
נכון, אבל

כשאת ממירה את השיר במו ידייך (ולא אפליקציה), יש לך שליטה טבה יותר על התוצאה. את שולטת על משך הרנגטון, תחילת הקטע המוסיקלי וסופו, יותר בקלות. אפליקציה, זה לעצלנים....

כ ינרת

New member
נכון, לעצלנים, או למי שזמנם יקר להם

AYELET1

New member
מי שזמנו יקר לו כל כך, לא מתקשקש עם החלפת

רינגטונים

gadi7

New member
אגב התקשקשות עם החלפת רינגטונים.

אמנם הנושא מעט מסובך ומרתיע, אבל אחרי שיודעים ומתנסים, זה כבר קלי קלות (כמו בכל דבר, אין כמו הנסיון).
לדעתי, החלפת רינגטונים באייפון היא ממש חובה. האייפונים של כמעט כל אלו שלא יודעים ולא מתמצאים, מצלצלים עם צלצול ברירת המחדל (מרימבה). אם כך איך תדע אם זה האייפון שלך שמצלצל או האייפון של זה שיושב לידך (ולא, אני לא צוחק. זה לגמרי אמיתי. נתקלתי בבעיה הזו כשהייתי משתמש "ירוק" בעולמו הקסום של האייפון). אח"כ, כמו שאומרים, עם האוכל בא התיאבון. החלפתי צלצול, אבל עכשיו בא לי לשנות לאחד אחר, יותר מוצלח... ואם כבר, למה לא לדעת מייד עם השמע הצלצול, מי מתקשר. יש צלצול ייחודי לאמא שלי/אשתי/בתי היקרה/ הבוס/השלם את החסר. ברור שגם הצליל ל SMSים נכנסים, שונה למשהו ייחודי...

ול BravoMan : ברור שתבוא ותומר לנו שכל הפעולות הללו הרבה יותר פשוטות באנדרואיד. אתה צודק, אבל לאנדרואיד יש מגרעות אחרות. שום דבר אינו מושלם.

BravoMan

Active member
האמת שגם בחלק מה-Androidים זה מסובך

אבל ב-Nokia N900 שלי זה פשוט מאוד והוא המכשיר המושלם

mamshu1

New member
עזרה בסינכרון רינגטון

אני מנסה לסנכרן במחשב בין הרינגטון שהכנתי דרך האפליקציה הזאת לבין הtones באייטונס אבל זה לא מסתנכרן....
הבעיה קיימת גם מרינגטונים מהאתר free ringtones
שירים מסתנכרנים כרגיל.
עזרה מישהו?? אין לי מושג מה הבעיה מאחר ובעבר הצלחתי להעביר רינג' למכשיר דרך האייטונס.

anatdav

Well-known member
באפליקציה הזאת לא מעבירים דרך אייטונס?

gadi7

New member
שים לב ! הרינגטון שהכנת באפליקציה

אמור היה להשלח אליך למייל שמוגדר אצלך בטלפון. במייל מחכה לך קובץ מסוג m4r. שמור אותו במחשב שלך ואח"כ לחץ עליו לחיצה כפולה. iTunes אמורה לשמור אותו אוטומטית בלשונית הרינגטונים במחשב. אח"כ אתה מסנכרן את האייפון עם המחשבֿ ומתווסף לך צלצול חדש לרשימה.

mamshu1

New member
איפה זה לשונית הרינגטונים במחשב?

בתיקיית אייטונס?

למעלה