עזרה באיבזור איפון

אדי ט

New member
עזרה באיבזור איפון

ברצוני לרכוש טנדר איפון 99 4x4 לצורכי עבודה אולם ה"פיגורה" חשובה לא פחות ואני מבקש את עזרתכם במחירים ל- 1-צמיגים רחבים (שיעברו רישוי כמובן). 2-מגן פרונט (חזירים) 3-קשת התהפכות. 4-סאן רופ. 5- תיקוני צבע קלים. תודה על עזרתכם.

במבי15

New member
טוב אז ככה...

בכלליות אחלה רכב... היה לנו אותו שלוש שנים... אז ככה- 1-אין העיה אנחנו החלפנו אבל אני לא ממש זוכר את המידה... 2-ממש לא מומלץ&מסוכן להולכי הרגל ולרכב 3-קשת התהפכות?! בחיים לא ראיתי איפון עם קשת התהפכות!! 4-סאן-רוף?! אין דבר כזה אורגינלי עם איפון מודל 99 5- אחלה... מקווה שעזרתי עופר

YNV

New member
איפון

1. לפי האתר של צמיגי גפני, המידה המורשית היא 245/70/16. מחיר לצמיג 50:50 יהיה בסביבות 600-700 ש"ח. 2. בולדוג זה פשוט דבר מסוכן. אני ראיתי איך מגן חזירים כזה גורם למגנום פגיעת חזית רצינית מאוד במקום שהפגוש יספוג את מירב המכה. תחשוב גם מה "מגן" כזה עלול לעשות להולך רגל... 3. מחיר קשת התהפכות נע בין 1000 ש"ח לקשת ברזל פשוטה ועד איזור 2500 ש"ח לקשת ניירוסטה. זה המחיר שאני ראיתי באספיר לפני כמה שבועות. יניב

B E N ב ן

New member
ד"א

לשכן שלי הייתה כזאת 3 שנים ולפי מה שהבנתי לא כדאי לך להתקרב לאוטו רואה מוסך יותר מאת החניה בבית ממליץ לך יותר על הטויוטה

למעלה