עזרה באוברלוק

עזרה באוברלוק

שלום לכולן,שמי שושי{כן,אני שיננית,,,
}. לפני כ5 שנים עשיתי קורס תפירה של 12 שיעורים,רכשתי מכונת אוברלוק,במקביל למכונת תפירה שהייתה לי כבר בבית. תפרתי מספר פריטים בזמנו ומאז-נאדה. היום אני רוצה לחזור לזה. הבעייה שאני לא זוכרת איך מחברים את 4 החוטים של המכונה וכל דבר אחר שצריך לדעת עליה. כמובן שאני זוכרת במטושטש בלבד איך תופרים
אבל אני חייבת לדעת להפעיל מכונה לפני שאני נגשת לתפירה. יש לכן מושג-היכן יש קישור להסבר מצולם/וידאו שיוכל לעזור לי?

כל מכונה היא קצת שונה

אבל בדרך כלל על הדלת של המכונה בפנים או בחוץ יש ציור שמדריך היכן צריכים לעבור החוטים זה יקח קצת זמן, אבל מומלץ ללמוד את זה בעצמך, ברגע שתביני את הפואנטה זה יהיה קלי קלות

יש לי 4 חוטים במכונה-פעם הייתי ספציט בזה-אבל

אני כבר לא זוכרת. חיפשתי אתמול בלילה קטעי וידאו ומצאתי הדרכנ ל4 חוטים באנגלית. אז תודה בכל אופן-מקווה לחזור לכושר-פעם תפרתי כמה דברים נחמדים-אעלה כמה מהם:

ואחרונה-גופייה מענינת שבאה ב2 ווריאציות-

או כשמו בתמונה האיקס של הכתפיות מקדימה ואז מאחור הכתפיות רגילות וישרות. או שהאיקס של הכתפיות עובר לגב ואז מקדימה זה ישר ורגיל

תודה-רק הבעייה שהיום אני לא זוכרת יותר מידי א

איך תופרים-שמרתי את כל הגזרות-אבל אני כמעט לא זוכרת מה הלאה. בגלל זה-שלב ראשון ,אני רוצה לחזור לשלוט במכונת התפירה והאוברלוק ואחר כך לחפש מורה שתרענן לי את הזכרון . את מכירה מישהי כזו באיזור הדרום?

למעלה