עזרה באגדת גוקו 2

magman

New member
עזרה באגדת גוקו 2

מישהו יכול לעזור לי? בבקשה, אני כבר חורש על זה המון זמן מישהו יכול להיות ממש ממש ממש נחמד ולהגיד לי באילו מקומות נמצא כל נאמקי אבוד? כי רק חסרים לי 2... אז בבקשה, מי שיעזור לי הוא הבנאדם הכי טוב שיש בעולם הזה

Warcraft3

New member
בוא ניראה....

אני זוכר רק כמה: תעוף למקום של גוד/קמי ותחפש שם בכל המירפסת. לך ליד הבית של גוקו תיכנס איפה שיש את המיבצר הזה עם הנינג,ות והאלה עם הבזוקות ואז תפעיל את הסקאוטר ותחפש מקום שמראה שיש מעבר סודי למקום קטן יותר... יש נמקי ליד הגשר הירוק בהרים איפה שגוקו צריך לעבור, יש גם אחד בווסט סיטי. הוא נימצא בתוך בית עם גדר והבית דיי גדול. זה כל מה שאני זוכר, מקווה שעזרתי לך.

magman

New member
עדיין אני לא מוצא

תוכל לתת לי את מספר האיסיקיו שלך ולשלוח לי דרכו שמירה שלך שהיא כבר אחרי שאתה מוצא את כל הנמקים החסרים? אני אודה לך מאוד, בכלל לכל מי שיוכל... עוד שאלה גם, מצאתי את כל הפסלים של כולם, רק חסר לי את של פיקורו. אתה יודע במקרה איפה למצוא אותו במקרה?

Warcraft3

New member
אז ככה...

קודם כל אין לי שמירה למשחק בקטע הזה, אם אתה רוצה אני כן יכול לנסות להדריך אותך דרך האייסיקיו שלי שנימצא בכרטיס משתמש שלי....

Koston15

New member
אני אולי יכול לעזור

דבר איתי באיי סי קיו זה המספר 164698296

gohan the best

New member
אם לא מצאת את הפסל של פיקורו

אז ככה אתה מוצא את כל הנאמקים טס לנאמק החדש עולה למערה יש שם את קולר אתה מנצח אותו נפתח לך מקום שם אתה נכנס והריי הפסל של פיקורו

למעלה