עזרה אסטטית....

תמרוטמן

New member
עזרה אסטטית....

ישבתי לי בשמחה, מציירת משהו על מראה לחברה (מציירת.. גם כן - עושה פסים ומשולשים, דגל בריטניה...), ואז נשפך עליי הצבע. צבע זכוכית כשר למהדרין, בן כמה שעות שבא היישר מחנות הקרביץ הקרובה לביתי. בכל מקרה, היד שלי הפכה להיות כחולה, והנסיונות להוריד את הצבע כללו בעיקר שימוש בספירט מים וסבון (ידיים, כלים, זה באמת משנה?), ואחרי הרבה יגע, אני קצת פחות כחולה, אבל העור שלי נורא מסכן! נשאלת השאלה, לפעם הבאה (ולהורדת שאריות הצבע) שישפך עליי צבע זכוכית (שאני מעדיפה לא לרוץ ולקרוא מה הוא בדיוק, כי זה נמצא בחצר, בחושך, ולהרים את זה אומר להתלכלך שוב.... :|), איך להוריד את זה, בכמה שפחות רעש והתעללות בעור? אחחח.. יחסית הרבה רק בשביל בקשה אסטטית..
תמר.

מתלמות

New member
עצה!!

תיפטרי מהיד!! אפשר להסתדר מצויין גם עם יד אחת! (שורות אלו נכתבו בציניות)

תמרוטמן

New member
הייתי שוקלת את זה ביתר רצינות...

אילולא הייתי יודעת שיש לי מפגש קורע לב עם הקב"ן בשבוע הבא (כן. יש לכם חברת פורום שהצבא טוען שכשהיא תתגייס היא תשתגע. ובגלל זה צריך להקשיב לעוברי אורח תמימים שצווחים לך "אל תצהירי שנפגשת עם פסיכולוגית!". ועכשיו המשוגעת תלך לקב"ן ותסביר לו, נורא נורא יפה ולאט - אני לא משוגעת דביל!) יהיה כיף. ואולי, בכ"ז, עצה יותר שימושית?

moti80

New member
אה, עוד משהו

בסופו של דבר, העור שלך יתחלף וזה ירד מעצמו.... זה יקח קצת יותר משבוע...אבל זה יעלם בסופו של דבר - אין לך מה לדאוג זה לא ישאר לנצח. אני אישית, הייתי מברר עם קרביץ מה הבסיס של הצבע ובאיזה חומרים משתמשים בד"כ כדי לנקות אותו או את המכחולים שמציירים בו. בהצלחה! שמש מוטי

SC

New member
חשוב לדעת על איזה בסיס החומר

על מנת להתאים לו חומר שיסיר אותו.....קצת לא נעים מה שקרה לך....מזכיר לי משהו שקרה לי לפני כמה שנים טובות עם צבע אקריל....

Y A E LY

New member
צבעי זכוכית

המממסי של צבעי זכוכית הוא טינר. לכן עם טינר זה תמיד יורד (לי לפחות...........). כשמדובר על חלקי גוף הייתי ממליצה לא לקנות טינר בחנות לומרי ביניין אלא טינר שמיועד ליצירה וקצת פחות רעיל לעור................. אחרי הטינר בשביל להוריד את הסירחון תשטפי במים וסבון טוב טוב טוב- והייתי ממלךיצה גם על קרם לחות כיוון שהטינר מעוד מייבש את העור!

למעלה