עזרה אנשים

עזרה אנשים

אני אוהב מאוד מוסיקת רוק, אבל אין לי מושג איזה שירים הם הטובים ביותר. תוכלו להמליץ לי על שירי הרוק המועדפים עליכם???

Caraya

New member
אהלן

רוק הוא סגנון מוזיקלי מ-א-ו-ד רחב, שהתפתח במשך יותר מחמישים שנה והפך למאוד מאוד מגוון... נסה להיות יותר ספציפי, תגיד שמות של להקות\שירים שאהבת ואז יהיה יותר קל לנסות לעזור לך.

Anuerysm

New member
Cream - Badge

Cream - White Room Cream - Those Were The Days Cream - Strange Brew Ten Years After - Id Love To Change the World Cream - World Of Pain Cream - I Feel Free אלה בערך השירים החשובים ביותר בתולדות הרוק

Anuerysm

New member
סיינפלד אמר פעם

"אל תסביר לאחרים את הבדיחה של עצמם"
מת עליך טל

Anuerysm

New member
האמת שאתה צודק, המצאתי את זה הרגע

אבל זה משהו שמתאים לסיינפלד להגיד

Vdrums

New member
מתגאים במארזים מקוריים לא בדיסקים צרובים

שמסומנים בטוש...

Anuerysm

New member
חחחחח דוגרי..

זה כמו להגיד שיש לי את כל האלבומים של ביטלס אחרי שהורדתי אותם מהאינטרנט

MilkShack

New member
XDD רק בגלל שהשאלה קצת הצחיקה, קח שיטה :

כנס לאתר הבא : www.letssingit.com ותרשום בחיפוש אומנים שמות של להקות, לכל להקה יש דירוג של 10 השירים שנכנסו אליהם הכי הרבה, קח מכולם את מספר 1 ויש לך אחלה לקט XD ממ, כמו שכבר אמרו, רוק הוא לא משהו אחד, כמו דיכאון למשל =P יש המון המון ז'אנרים בתוך הרוק, והרבה מאוד להקות. אבל! אתה רוצה המלצה של שירי הרוק המועדפים עליי ? תצטרך לקרוא את הספר בעל 5687 העמודים שלי, "שירי הרוק המועדפים עליי" מאת מור נעמן. זה בסטימצקי =] אהה! עוד משהו, כשהצטרפתי לפורום פתחתי שרשור כזה "אלבום הלהיטים" - כל אחד כתב אלבום משלו של איזה 12 - 15 שירים שהוא חושב שהם להיטי הרוק הגדולים ביותר בכל הזמנים. תנסה למצוא אותו בארכיון או דרך החיפוש, אני משוכנע שזה יעזור.

למעלה