עזרה אנשים ..

אסף6

New member
עזרה אנשים ..

שלום לכולם .. לא כתבתי כאן דיי הרבה זמן אבל היום הרגשתי צורך לשוב ולכתוב כאן .. הייתי היום אצל ידידה טובה שלי ואז קצת שיעמם לנו והחלטנו לעשות "בוק" ולהצטלם . היא איפרה אותי בעיפרון שחור בעיניים מייק אפ וקצת סומק ואז עשינו המון תמונות והיה ממש כייף .. אחר כך הורדתי את האיפור וחזרתי הביתה . כשנכנסתי כנראה שלא שמתי לב שהאיפור מהעיניים לא ירד לגמרי ושעדיין רואים אותו . ואימא שלי שמה לב והיא אמרה לי : "התאפרת בעיניים ??" ניסיתי להכחיש ואמרתי שלא אבל היא אמרה : "כן התאפרת .." והלכה .. ידעתי שהיא הבינה .. אחר כך כשהיא הייתה לבד בסלון היא קראה לי לרגע ושאלה אותי למה התאפרתי , אמרתי לה שסתם הצטלמנו ועשינו תמונות וזה היה בשביל הקטע .. ואז היא אמרה לי : "תקשיב , אני לא מוכנה שאת הבושות שאתה הולך לעשות לי לכל החיים תעשה לי מעכשיו ליד כולם .." היא אמרה שהיא לא תספר לאבא שלי כי השיער שלו יעמוד ממה שהוא ישמע ושאף גבר לא מתאפר ושאני לא אבלבל לה והכל והיא אמרה שבטח כולם כבר יודעים מה אני .. ואז הלכתי משם .. מה דעתכם ??

James Hammerton

New member
אם זה יעלה, תגיד לה את האמת

ואת כל האמת - שהתאפרת בשביל הכיף, ושיש אנשים שיודעים עליך. חוץ מזה שהיא לא תוכל למנוע את "הבושות" האלה כי אתה כבר אדם מבוגר ואתה מחליט על החיים שלך (בגבול המותר עד גיל 18
)

אני חושב

שאמא שלך הגיבה בפחד אז היא רצתה לזעזע אותך או משהו בסיגנון... לא נראה לי שהיא התכוונה לפגוע, הם אף פעם לא מתכוונים ואז הם פשוט עושים את זה ולא תמיד שמים לב לזה. אני חושב שאתה צריך לקחת אותה לשיחה והסביר לה בדיוק מי ומה אתה ולהבהיר לה שזה המצב ושאם היא תקבל את זה יהיה קל יותר לכולכם. ובקטע של האיפור אתה יכול להגיד לה שזה רק בשביל הצחוקים ולנסות להסביר עד שהיא תשתכנע ואם לא זה לצערי לא כל כך בידיך... בהצלחה.. באמת.:)

archangel3

New member
תמיד אפשר לגלגל את העיניים ולא לקחת ללב

עד כמה שזה קשה כי בכול זאת זה ההורים שלא מקבלים אבל בכל אופן אל תחשוב על זה יותר מדי ואל תיקח את השטויות שלהם ברצינות בכלל...

לפעמים אתה נדפק ולפעמים אתה need fuck

מצטער על הכותרת הצינית במיוחד, אבל זו האמת לא הייתי מחליף את ההורים שלי בשום הון שבעולם, ואני מאמין שגם אתה וכל מי שקורא את ההודעה הזו, אבל זה כזה מוזר לשמוע סיפורי יציאה מהארון שעברו כמו גן עדן ולא גיהנום, שההורים תמכו, החברים לא הפריעו וזה לא הזיז לאף אחד סביבתם - הם באמת יכולים להגיד שהם גאים להיות גאים אך המציאות אכזרית היא, ולכמה מאיתנו (רובנו אולי) זה ממש קשה, עם אבא מכחיש, אח הומופוב ואח חצי הומופוב... בכל מקרה, אין לי מה להוסיף אני מקווה שהבנתם תפוואנטה בהצלחה, בתקווה שזה באמת יעזור! =/

תקשיב,

אל תבוא אף פעם לבית מאופר. תדאג להבא לבדוק טוב טוב שאתה לא מאופר לפני שאתה נכנס הביתה. ההורים שלי יודעים עליי, ויום אחד לקחתי אומץ והגעתי הביתה מאופר כבד, כאילו איפרו אותי לדראג. אבא שלי התעצבן, זיין לי בשכל וקלל אותי, אמא שלי אותו דבר, שניהם חפרו לי במשך המון זמן ועשו לי את המוות. חוץ מפורים, יותר אני לא חוזר הביתה מאופר, זה סיוט. לומדים לקחים להבא...

למעלה