עזרה אנשים......

B עדי

New member
עזרה אנשים......

אני יודעת שאני כמעט כלשבוע מנדנדת עם הבקשות שלי לתקצירים- אבל פשוט אין לי יס........ ואני יודעת ששבוע הבא זה הפרק האחרון לעונה (ואותו יש לי איך לראות) אבל בינתיים מישו יכול לספר לי מה קרה בפרק ששודר ביום שלישי....? תודה

ofrikit

New member
פרק 13 כאילו לפני אחרון?

טוב אם לזה את מתכוונת אז ההמשך למטה אם לא.. אז זה
בקיצור שכזה,האנטר בא לדירה של בריאן בזמן שג'סטין ובריאן מזנסים להזדיין (הוא די הפריע להם) בריאן פותח ת'דלת והאנטר מראה לו קונדום עם שפיך בפנים ואומר לו שהוא זיין את השוטר שרצח את "דאמסטר בוי" (ג'ייסון קמפ) ויש להם די.אנ.איי להביא לשוטר כדי לפתוח את התיק מחדש והוא גם השיג את השם שלו (של השוטר). בריאן לוקח את האנטר להורים הנחמדים שלו שצועקים עליו "תחזור ללימודים" "תפסיק להיות "האסלר"" "תחזור הביתה בשעות נורמליות" בלה בלה בלה וכעסו עליו על מה שהוא עשה עם השוטר. מייקל אמר לו שלא ינסה להרשים את ביראן כי הוא תפוס (ויש לו כבר חבר) האנטר שואל את בריאן,ובריאן בדרך שלו אומר שבערך בדרך לא מחויבת "כן"
. אוקי קטע מבחיל ביותרררררררררר הכי מגעיל בכל פרק בדיסרה מהעונה הראשנה והלאה,טד מ*יין את טד בצורה ארנבית ומטונפת (בעעעע) אמט מבקש ממנו להפסיק כי הוא גם דיי נגעל,טד אומר לו שכל מה שהוא רוצה זה שהם ינסו קריסטל ביחד וישכבו (נראה לי) טד מתנשם זה פשוט דוחה. בגלל שהם הפסיקו את הסקס הנוראי הזה טד אומר לו שהוא רוצה לגמור אמט עושה לו ביד ושוב טד מתנשף כמו עם בעיות נשימה רציניות זה פשוט סצינה נוראית. אמט לא נהנה במיוחד. בריאן הולך לשוטר (חבר של דבי שכחתי את שמו) עם הקונדום מלא השפיך בתור הוכחה "קשה" ומבקש ממנו לבדוק את הדיאנאיי שלו ושל השפיך שנמצא בתחת של ג'ייסון (ד"א מצטערת על התיאורים) הוא מביא לו גם את הספר עם השם של השוטר ה"רוצח". הוא מתחיל לספר לבריאן שאותו בנאדם עבד עם סטוקוול והוא פרש מהתפקיד. סצינה אחרת,ג'סטין במשרד של המנהל ביצפר שלו הוא כועס עליו על מה שהוא עשה לסטוקוול שהוא השפיל אותו ובלה בלה הוא אומר שלו שבשביל להשאר בביצפר הוא צריך להתנצל בפני המנהלים. סצינה באה,מל ולינדזי בחנות של מייקל הן הביאו מכשיר כזה שאפשר לדבר לתינוק מתוך הבטן (הממ) מדברים אליו בלה בלה בלה כמה נחמד אמט נכנס בדלת (הוא ומלינדזי לא מדברים הרי) הוא אומר שהוא יחזור בפעם אחרת ומלינדזי אומרות שהן התכוונו ללכת בכל מקרה הן יוצאות מן החנות (אה ושכחתי להזכיר שאמט לקח קריסטל באותו לילה עם טד בעע) מייקל אומר לו שהם צריכים כולם כבר להשלים אמט מתעצבן ואומר שהוא לא יתנצל עד שהן יתנצלו על איך שהם קראו לו. הם מדברים על הריב בלה בלה הוא מספר למייקל שהוא ניסה ביחד עם טד קריסטל מייקל בשוק,אמט אומר שזה "פשוט קרה",מייקל כועס.. ואמט מסביר לו שהוא ניסה כי הוא חשב שאחרי זה טד לא יחשוב שהוא ביקורתי והוא יסמוך עליו ושאם הוא יבקש ממנו להפסיק הוא יפסיק,מייקל שואל אותו אם טד אמר שהוא יפסיק...(?)אמט שותק לכמה רגעים ואומר "טד אמר שהוא אפעם לא הרגיש כל כך קרוב למישו בחיו,ושהוא מחכה שהם יעשו את זה שוב.) סצינה שאחרי,ג'סטין ובריאן הולכים ברחוב (כל כך יפים) וג'סטין מספר לו את כל השיחה עם המנהל שלו ושהוא ביקש ממנו להתנצל,בריאן אומר לו משו על "אם אתה רוצה להצליח ולהיות עשיר אתה צריך להתנצל בשביל חופש הדיבור ושיעשה את זה לא בשבילם,אלא בשביל עצמו" משו שכזה סצינה באה,הורבאת' (ניזכרתי) בדיינר עם מבט שפל אומר שהוא מחכה ל"דייט שלו" (הממ הא?!) לפתע.....בריאן מגיע,אבל הם מדברים על הקייס של "דאמסטר בוי" שנית בריאן אמר לו שהוא התאמץ והביא לו הוכחה כמו שהוא ביקש ושעכשיו תורו אבל הורבאת' אומר שזה עדיין לא מספיק ושהוא מצטער. דבי כועסת בריאןבשוק (שהוא ד"א כל כךךךך יפה בפרק הזה כמו בכל פרק אבל לאמשנה) סצינה באה,מייקל ובן: בן אומר שהוא מתוסכל ומייקל אומר יופי בוא למיטה והם מדברים על האנטר על זה שהם לא הצליחו לחנך אותו ושאולי עדיף לו להיות במקום אחר ומייקל אומר שאין לו מקום אחר להיות בו,בן מאוכזב והאנטר שומע את כל השיחה. בריאן הולך לדבר לדבר עם השוטר "הרוצח" הוא אומר לו שיש לו הוכחות שהוא רצח את ג'ייסון קמפ והשוטר אומר שהוא לא יודע על מה הוא מדבר והוא מאשים אותו בכלמיני דברים על סטוקוול ועל זה שסטוקוול חיפה עליו ברצח אבל אמר לו לעזוב את התפקיד בגלל שהוא הומו או משו,השוטר הולך. סצינה באה,שוב מייקל ובן מוטרדים בגלל האנטר לפתע הם רואים אותו מסורק לבוש יפה והם מגלים שהוא קם עוד לפניהם אכל ארוחת בוקר ניקה אפילו את הכלים,הם בשוק לגמרי,הם שואלים אותו מה קורה והוא מספר להם שיש לו פגישה עם המנהל של הביצפר בן מתפעל(א?) דיסלקציה קלה,סורי. סצינה באה,מייקל וטד,שוב טד נורא דוחה ומתנהג כמו אידיוט מתנשף ומלא אנרגיה הם יושבים במסעדה,הוא אומר לו שהוא היה אצל חבר שלו והם עישנו קריסטל טד אומר לו שהוא רוצה שהם יעשו את זה שוב אמט מתעצבן ואומר לו שהוא עשה את זה פעם אחת והם לא יעשו את זה שוב (קריסטל) טד עם פרצוף סנובי למדיי,טד יורד על אמט ועל העבודות שהוא עבד בהן פעם ואומר לאמט, שעכשיו הואבחברה הגבוה ושאולי הוא לא מספיק טוב בשבילו,אמט אומר שזה לא נכון אז טד אומר שאם הוא באמת אוהב אותו הוא יערוך לו מסיבה בשביל החברים המסוממים שלו,הוא מסכים. הורבאת' בדלתה של דבי אומר לה שהוא רוצה לצאת איתה הם רבים מעט זה נורא משעמם,סורי סצינה באה,בן מייקל והאנטר,יוצאים מהביצפר איכשהו הם מגיעים לנושא של יומולדת והאנטר מספר להם שהוא היה בן 16 לפני כמה ימים,והם שאלו למה הוא לא סיפר להם ושעכשיו הוא חייב לספר להם הכל הוא מספר להם את השם המלא שלו "ג'יימס האנטר מונטגומרי" מייקל מתבדח עליו מעט והם הולכים להם. סצינה באה,במשרד של סטוקוול הוא ביקש מבריאן להגיע ואומר לו שהוא רוצה להחזיר לו את העבודה שלו בחזרה בריאן מבין שזה ביגלל השיחה שהיתה לו עם השוטר שרצח את "דאמסטר בוי". !

ofrikit

New member
המשך פרק 13 עונה 3

סצינה באה,אמט והמיסבה של טד,אמט מאוד השקיע ונראה לי שהכל במסיבה עשוי מקריסטל (לא הסם) כמה מקורי.. כולם מגיעים טד שוב נורא מגעיל לאמט כולם מתחילים לקחת קריסטל ולהתחרמן אאמט עצוב לו בצד בדד ויוצא מהדירה בבאסה וטד אפילו לא שם לב. סצינה באה,בריאן והורבאת',הורבאת' מספר לבריאן שהוא הלך לחקור את השוטר ההחשוד ברצח ג'ייסון ואומר שהוא גילה אותו מת ומספר שהוא שטף את המכונית שלו וירה לעצמו בראש (מוזר מעט),בריאן קצת בשוק ואומר בציניות "כמה חבל". סצינה באה,אמט ישן בדירה של מייקל,הוא מתעורר ורואה את מייקל ונסה להכין עוגה להאנטר כמו שאמא שלו היתה מכינה לו שהוא היה קטן הם עומדים ומדברים להם במטבח בנתיים שאמט משפץ לו את העוגה מייקל אומר לו שהוא יכול להשאר בדירה כמה שהוא צריך ואמט אומר שהבית שלו מלא ושהוא צריך לדבר עם טד ושהוא יכריח את טד להקשיב לו. סצינה באה,ג'סטין מתנצל על כל המבוכה שהוא גרם ואם הוא הזיק לתוכנית ההתמכות הוא מצטער המנהל אומר לו שבכובד במצב הוא צריך לכתוב התנצלות לבוס של בריאן "גארדנר וואנס" ושהוא צריך להתנצל בפני סטוקוול ג'סטין מתעצבן ולזה הוא כבר לא מסכים המנהל בשוק וג'סטין חוזר על דבריו בלה בלה בלה. סצינה באה,טד בסוף המסיבה מתנשף ומסניף מצורה דוחה מצחקק עם חבריו ואמט נכנס לדירה ומחכה שכולם יצאו כדי לדבר עם טד, בלה בלה טד שואל לאן אמט הלך והוא אומר שאמט הביך אותו שהוא הלך ככה ושעכשיו חברים שלו חושבים שהוא לא אוהב אותם,הם רבים טד אומר שאמט חושב שהוא עליון מכולם בלה בלה בלה ושהוא סתם חתיכת פח אשפה אמט כזההה מלך הוא צועק על טד אבל אז הוא נהיה מעפן ומתחנן לטד שיפסיק עם כל זה והוא אומר שהוא לא רוצה להיות מה שהוא היה ושהוא שנא את עצמו ושעכשיו הוא רגוע ומאושר ועושה כייף אמט מאוכזב ואומר לו שהוא מעורר רחמים טד מתעצבן ואומר לו לעזוב את הדירה,אמט עוזב. ): סצינה באה,מסיבה הפתעה להאנטר,הוא לא מבין למי המסיבה הם אומרים לו שזה בשביל המומולדת שלו הוא מכיר לו את כולם מביאים לו עוגה כמה נחמד. אמט מגיעה לדירה של מייקל ואומר לו שהוא מצטער על ההפרעה אבל שהוא רב עם טד ושהוא עזב את הבית אמט בוכה ),: מלינדזי מגיעות ואומרות לו שהוא יכול לעבור לגור איתן. סצינה באה,ג'סטין ובריאן בבר מדברים על השוטר והרצח והם מדברים שהשוטר התאבד בשביל לחפות על סטוקוול. ובריאן מאוכזב ששבוע הבא סטוקוול יהיה ראש העיר. ג'סטין מספר לו שהשעו אותו כי הוא לא היה מוכן להתנצל בריאן שואל "אז הקרבת הכל?" ג'סטין אומר משפט שחשוב ליזכור(!!!) "לפעמים אתה צריך להקריב הכל בשביל משו שאתה מאמין בו". בריאן תופס את ראשו ומנשק אותו,יאווווו כאלה מקסימים. סוף הפרק וואוווו אני משועממת אני צריכה להיות ערה עד שמונה מקווה שעזרתי לך אם לו,באסההההההההההההההה לי:) תהני ותראי,פרק חמוד

netaK

New member
וואו עופרי, כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

מ ו פ י

New member
נצל"ש שאלה

למי שראה עונה רביעית וסוף שלישית- מה קורה עם האנטר? הוא ממשיך להופיע בכלל?? תספיילרו ללא חשש!

DawnR

New member
../images/Emo58.gif

אכן כן..... האנטר ממשיך את העונה הרביעית ואני די בטוחה שהוא ימשיך בחמישית בתור הבן המאומץ חוקית של בן ומייקל. בעונה הרביעית מתגלה שהוא לא הומו....הוא יוצא עם מישהי שבסוף ההורים שלה לא מוכנים שהם יתראו בגלל שיש לו איידס, אחת הסצנות הכי חמודות של האנטר היא אחרי שהם נפרדים והוא שוכב במיטה ובוכה לבן ומייקל שהוא לא חושב שאף אחד אי פעם יאהב אותו...
שחר.

DawnR

New member
../images/Emo13.gif כנ"ל...../images/Emo58.gif

האנטר הוא קרוב לוודאי אחת הדמויות שאני הכי אוהבת בסדרה. לא רק שהוא יותר קרוב מבחינת גיל, גם יותר קל להזדהות איתו כי הוא סטרייט... ולמרות שהסדרה דנה בנושאים שבד"כ אין להם קשר לנטיות (התמסדות\אהבה\בגידה וכו'...) עדיין נחמד שיש דמות שאפשר להרגיש יותר קרוב אליה מאשר השאר. שחר.

מ ו פ י

New member
אוי תודה ../images/Emo58.gif

לגמרי עשית לי את היום... אני פשוט אובססיבית לילד... רק דבר אחד- מה זאת אומרת הוא לא הומו? אז מה כל מבטי הזימה האלה לבריאן???????? טוב, מצד שני, בריאן, גם אני הייתי הופכת להומו בשבילו.

DawnR

New member
../images/Emo58.gif כן, זה די מוזר...

כי בעיקרון הוא עבד בזנות הומוסקסואלית, הוא היה שוכב עם גברים למחייה... ככה הוא קיבל איידס. וחוצמזה הוא כל הזמן מתגרה בבריאן. אולי הוא פשוט בי-סקסואל. you can never know...זה אחד הנושאים שהכותבים "ניסו" לגעת בו בעונה האחרונה. שחר.

B עדי

New member
כן-וואו בהחלט!!!!!!

עזרת המון
חבל שאני לא יכולתי לראות את הפרק הזה...... אבל אני אראה את הפרק האחרון שבוע הבא (איזה פוקס!!!!) טוב אקיצר תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה!

netaK

New member
יש את הפרק היום ../images/Emo13.gif

אם יש לך איפה לראות אותו, יש 2 שידורים שלו היום בלילה

למעלה