עזרה !! אמסטרדם הולנד

Mc Shuf Shuf

New member
עזרה !! אמסטרדם הולנד

אני וחבר מתכננים לצאת בחופש הקרב ובא (פסח) לעיר העלה הירוק או בעיברית -הולנד -אמסטרדם עכשיו רציתי שאנשים ימליצו לי מה יש לעשות שם מבחינת מוזיקה שחורה וביגוד? איך הסיצנה שם? יש למה לצפות? או שלא כדאי ללכת?

Mc Shuf Shuf

New member
נכון אבל...

אבל... מה יש שם מועדונים של מוזיקה שחורה ????? מישהו יודע אולי ? מישהו היה שם?

kref

New member
מבחנת חנויות בגדים של ראפ

ביקשתי מאח שלי לקנות לי חולצה. הייתה חנות אחת בקצה של העיר שנסגרה וחוץ מזה אין ממש חנויות רק של ראפ אבל אולי חנויות שיש בהם קצת בגדים של ראפ(בסוף קנה לי שרשרת וו טאנג בשוק. בקשר לסצינה שם אני מציע לך לבדוק הופעות טובות שיש שם.

hevel

New member
לא מומלץ לקנות שם כלום!

המחירים שם בשמיים במיוחד שעכשיו יש את היורו הזה. אבל ניראה לי שיש כמה ראפרים טובים שמה, אם אני יזכר אני ימליץ לך

kref

New member
וקבל שם של שיר בהולנדית

DE GOEDE Brainpower - Dansplaat (Rip van The BOX)

Mc Shuf Shuf

New member
תודה אבל...

יותר מעניין אותי העניין של המועדונים והופעות של אומנים

hevel

New member
מקומות בילוי מומלצים באמסטרדם-

החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים החלונות האדומים

Mocha Light

New member
החלונות האדומים...

איזו אטרקציה לבילוי משפחתי! להסתכל על זונות מאחורי זכוכית... Joy!

Y.L.N

New member
עזוב אותך ממוזיקה שחורה

לך תקנה קצת white widdow ויהיה בסדר

Magic_DO4

New member
אין שם היפ הופ יותר מדי

אבל זאת לא סיבה לא לנסוע. יש הרבה יותר House וטראנס מכל דבר אחר, אבל יש סצנת היפ הופ ויש אמנים מארצות-הברית בעיקר שבאים להופיע שם. בגדים וכאלה עזוב אותך, אין מבחר והמחירים בשמיים. נעליים אפשר למצא במחירים סבירים אך עדיין יקרים מאוד. דבר שלישי והכי חשוב !!!! אל תיקחו מונית משדה התעופה אף פעם לא משנה מה ! ישחטו לכם את הרקטום (או ינסו). הכי טוב לנסוע ברכבת. נ.ב הקופישופ האהוב עלי, וזה שזכה שמקום השני השנה נקרא: de tweede kamer וממוקם ב-Heisteeg 6. ליד Leidseplain. בקר שם, בקש Diesel ותהיה מוכן.

hevel

New member
וואי איך שאתה צודק לגבי האוטובוס

מהשדה תעופה לאמסטרדם! וואי זה היה יקר אני זוכר! זה היה איזה 3 לפנות בוקר ולא ידענו לאן אנוחנו צריכים להגיע אז לקחנו מוני והבן זונה שחט אותנו! ניראה לי אולי זה היה איזה 200 שקל , (לא ממש זוכר הייתי בן 12)

למעלה