עזרה.. אם אפשר

kickass1

New member
עזרה.. אם אפשר

טוב אז העניין הוא כזה.. לי יש בעיה עם להכיר בנות (אני בת גם.. מן הסתם.. זה למה אני פה).. ואני לא יודעת מה לעשות בשביל כן להכיר.. לא שאי פעם כל כך חיפשתי יותר מדי.. תמיד הנחתי לעצמי שאיכשהו זה יגיע לבד או שסתם הייתי עצלנית לא יודעת בדיוק מה.. אני לא יודעת.. אני פשוט גם לא טובה בכל השטויות האלה.. ואני לא רואה את עצמי אי פעם אשכרה מתחילה עם מישי.. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי... אני לא יודעת אפילו איזה עזרה בדיוק אני מבקשת פה.. אני פשוט לא יודעת.. יהיה נחמד עם מישו או מישי יצליחו לענות לי על ההודעה הזאת עם משו שיעזור לי להגיע להבנה כלשהי.. שאני עצמי לא בטוחה מהי..

gooligay

New member
דעתי..

אני לא בקי בהתחלה עם בנות (מן הסתם... למה אני פה) אבל עצם הצטרפותך לפורום זה כבר צעד בעניין. דווקא פה כשמכירים אנשים ומתחילים לדבר איתם באמת יכולים להתפתח קשרים יפים כי אתה לומד לאט לאט להכיר את האדם. אני לא יודע איך אטרף בשביל לסביות אבל בשביל הומואים זה כמעט המקום האידיאלי כי למרות כל מה שקורה שם יש בהחלט אנשים מדהימים. בנוסף, את יכולה להצטרף לאיגי, להגיע למפג"צים או למפגשים אחרים של הקהילה ולהגיע לברנוער. כמה שיותר להיות מעורבת בקהילה וכך להכיר יותר אנשים ומשם השמיים הם רק קרש הקפיצה!

kickass1

New member
אטרף לדעתי מגעיל כזה..

סתם בגלל שאני בת בטח... אני סתם חושבת שהאתרי הדייטינג או מה שזה לא... לא הדרך בשבילי...

BIoNdY

New member
אוקי אתרי דינטיינט כמו שאת אומרת

זה באמת אולי לא באמת הדרך בשבילך... ובשביל זה יש אותנו! חחח כמו שאמרו קודם... את פה... את מכירה אנשים... את מדברת.. הולכת למפגשים... וככה מכירה אנשים... את נכנסת לקהילה... ואת יודעת מה... אולי יחד עם זה... לאט לאט גם כל אתרי הדיטינג האלה לא יראו לך מי יודע מה דברים מגעילים כאלה...

kickass1

New member
לא שזה מגעיל...

פשוט לא הקטע שלי.. מי שמתאים לו שיהנה.. סתם נראה כזה.. לא יודעת.. חסר טעם כזה..

את מזכירה לי את עצמי... בחיי

אני גם אומרת " יאללה לא מחפשת יגיע לבד... " ואני לבד כבר 17 וחצי שנה.
פה את יכולה להכיר הרבה בנות, ולצאת למסיבות וכאלה... ומי יודע לאן זה יתפתח. בהצלחה חומד

למעלה