עזרה... איך ממשיכים...

צומיש

New member
עזרה... איך ממשיכים...

אז הכרתי מישהו חמוד באמת מקסים... קצת מוזר אבל אני מנסה וגם הוא יצא מקשר לא מזמן.. אבל זה לא היה הראשון שלו...והוא כבר דיי התגבר בערך.. יש בנינו משיכה מינית.. הבעיה קבורה בזה שאני רגילה לאקס שלי 4 שנים ופתאום הוא מתננהג כל כך אחרת.. אני מנסה בכל הכוח להיפתח אליו אבל ברגע שמתנהג שונה ממה שאני רוצה נסגרת.. ממנסה לעשות שיחות עם עצמי אבל זה לא הולך... ומצד אחד לא רוצה לכפות עליו להשתנות מצד שני זה אוכל אותי שאני אומרת לו משהו כאילו להחמיא לו והוא לא אומר כלום... (מכירים את ההרגשה שאומרים "אני אוהב אותך" ואין תגובה משהו כזה רק יותר ברגוע) הוא אומר שקשה לו לחלק מחמאות אבל שאנחנו יחד הוא כל הזמן מחמיא ואומר כמה אני עושה את זה.. ומצד אחד אני מפחדת להיפגע להיפתח ורוצה באיזי איזי ומצד שני.. לא ידועת זה מוזר פתאום איזי או לחזור אחורה אחרי 4 שנים של זוגיות... אז איך ממשיכים את הקשר השני... מקווה שתעזרו לי להתמודד או לפחות תתנו עצות.. והעיקר יום טוב

תגובה

לא נורא שאינו נותן מחמאות. אם הוא טוב אליך ולא מנסה לנצלך, הוא כנראה אוהב אותך. נסי לבנות אתו ענין משותף, וגם שאלי אותו לפעמים אם הוא אוהב אותך ומה דעתו על דברים שונים שקשורים בך.

תגובה

אז תשאלי אותו אם הוא מחבב אותך, אם את רוצה. אם אינך מצפה שיאהב אותך ברצינות בזמן הזה, אל תצפי שיאמר לך את זה. תראי בהתנהגותו אליך, אם הוא אוהב אותך.

נ ט ע 9 1

New member
מתי יצאת מהקשר הקודם?...

זה פרט מאוד חשוב..!!! את עלולה לחשוב שוואלה התגברת ואת ממש לא..(אחרי 4 שנים חייב להבין ולדעת מה קורה איתך..!! ולא לקפוץ לקשר חדש, זה פשוט לא טוב..!! יצאתי עם אחד שיצא רק שבועיים לפניי מקשר של 3 וחצי שנים-לא מומלץ..) וגם אם את בטוחה שהתגברת על הקשר על הכל, את חייבת קצת חופש, לנפש, להכל.. אחרת את תמיד תחשבי על הקודם ותעשי השוואות..!! אני שמעתי ממישהו(ולדעתי לבנות לוקח טיפה יותר זמן להתאבל.. כמובן שתלוי מי היה מאוהב יותר..) שלקח לו חצי שנה להתאבל על הקודמת.. הוא ידע שזה לא זה, הוא נפרד ממנה אבל עדיין..!! לא טוב לא בריא ולא כלום לצאת עם מישהו חדש לפני שהספקת לעכל מי?.. מה?..מו??...אני בטוחה שזה לא בריא לא משנה מה יגידו..!! לקפוץ מקשר לקשר זהו מתכון לכישלון הקשר, אלא אם כן הוא במודע ריבאונד שזה כבר משהו אחר..(וגם אם לא אגב, הוא יכול להיות במסווה של 'קשר הכי אמיתי' עבורך ובסוף תגלי שהוא רק ריבאונד, וסתם עשית לו כאב לב, וזה קרה לי... הייתי מ2 צידי המתרס, וזה לא חוויה נעימה..(יותר מזה.. אני הייתי בקשר יותר קצר ועדיין לא הייתי בשלה לקשר חדש.. חייב מינימום של תקופה..) וכמה שאת מרגישה מוכנה, וכמה שאת מרגישה שכבר הבנת שזה לא זה, עדיין עלייך לעכל את הדברים ולא לקפוץ לקשר חדש.. קחי קצת זמן, יהיה לך מלא זמן להכיר אחרים, את לא בת 50

צומיש

New member
המ...

הוא מודע שיכול להיות ריבאונד... ושנינו מודעים למצב... בכל זאת מנסים... הבעיה להתרגל לאדם חדש...

נ ט ע 9 1

New member
אוקיי הבנתי..

"הוא מודע שיכול להיות ריבאונד... ושנינו מודעים למצב..." גם אצלי היה ככה.. זה ריבאונד.. אבל בסדר, את גם צריכה להתגבר.. ואם זה מה שיעזור לך.. לחזור לעולם 'החיפוש..' אחר האחד אז סבבה.. למרות שברור שעדיף להתגבר בלי עזרים חיצוניים..(שאולי אח"כ יפגעו בעצמם) גם אני חשבתי שהתגברתי(וידעתי שאני לא רוצה ת'קודם..) גם אני אמרתי לו שאני עדיין חושבת על הקודם,ובסוף כאילו למרות שרציתי לשכוח, למרות שניסיתי, מצאתי כל פגם אפשרי..

צומיש ..!

וואו , תשמעי , את כולה נפרדת מהחבר שלך בפעם השניה לפני פחות מחודש כמו שהבנתי את מצפה להתאהב או חושבת שזה לגיטימי להתאהב ולהידלק כ"כ מהר במישהו אחר אבל כל מה שאת מרגישה הוא לגיטימי אני במצבך הייתי מעדיפה להישאר לבד כדי להתגבר לבד , זו דעתי ורק דעתי אני מודעת למצב שאם אני הייתי במקום שלך הדבר הראשון שהייתי עושה במצבך זה משווה בין הלשעבר לבין הנוכחי וזה מה שאת עושה אני מבינה שאת לא רוצה להיות לבד ואת רוצה להתגבר אבל האתגר הוא לעשות את זה לבד נסי להיות קצת עם עצמך ולבוא ממקום נקי לקשר הבא שלך כי כרגע הדבר היחיד שנמצא אצלך בלב זה הלשעבר זה מה שהבנתי מקריאת ההודעות שלך וההודעות שאני כותבת לך כרגע הן אך ורק מהרושם שקיבלתי מההודעות

תיראי,

קודם כל זה לא הכי בריא להיכנס לתוך קשר אחר תקופה כל כך קצרה אחרי שניפרדת מאהבה של 4 שנים. זה לא הוגן כלפי הפרטנר ובטח שלא כלפייך,במיוחד לאור העובדה שציינת שגם הוא יצא מקשר..אז מה שקורה פה למעשה שלשניכם יש אינטרס להיעזר אחת בשני כדי לשכוח את האקסים. פה הטעות,כיוון שאז את עושה השוואות בינו לקודם וזה לא בריא!!! פשוט צריך להתחיל הכל לאט לאט..לא לקפוץ ישר למים..תני לעצמיך להתבשל ולהחלים,ושוב כפי שאמרו זאת פה,תעשי זאת בזכות עצמיך. טוב ויפה שיש משיכה והכל,אבל שוב..תחשבי על עצמיך ילדה. עלייך לזכור שהוא לא האקס שלך והוא אדם בפני עצמו ושנה ממנו ולכן איתו זה יהיה אחרת ואין פה מקום להשוואות. לכי צעד צעד,תנשמי קצת בין לבין..הכל יבוא בזמן שלו.

למעלה