אין לי מה להציע לא מכיר כמעט
ז זיו של הפורומים New member 2/3/06 #34 אין לי מה להציע../images/Emo122.gif../images/Emo82.gif לא מכיר כמעט
ש שירוש1989 New member 2/3/06 #38 ואני חשתי מומחית במוזיקה../images/Emo122.gif אני לא ממש מכירה שירים כאלה ולא מבדילה בין גיטרה רגילה לבס אולי תיתן דוגמה אחת ? אני זורקת משהו מקווה שזה בכיוון -behind blue eyes
ואני חשתי מומחית במוזיקה../images/Emo122.gif אני לא ממש מכירה שירים כאלה ולא מבדילה בין גיטרה רגילה לבס אולי תיתן דוגמה אחת ? אני זורקת משהו מקווה שזה בכיוון -behind blue eyes
O o r t a l13 New member 2/3/06 #43 זה יותר שיר שקט ומרגיע... מאשר אפל (אבל שיר תותח) ואני לא מכירה ממש שירים אפלים...
ש שירוש1989 New member 2/3/06 #44 ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif באמת שיר תותח בשבילי הוא אפל.. נו כנראה שאני עדינה מידי לא ממש הבנתי גם מה הכוונה באפל בגלל זה אני לא יודעת ממש איזה שיר לתת
../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif באמת שיר תותח בשבילי הוא אפל.. נו כנראה שאני עדינה מידי לא ממש הבנתי גם מה הכוונה באפל בגלל זה אני לא יודעת ממש איזה שיר לתת
D danit1234 New member 3/3/06 #48 יש לי אולי שיר שאלתי את בן דוד שלי והוא אמר שהוא חושב שהשיר: Dark Chest of Wonders של הלהקה Nightwish יתאים לא שמעתי את השיר אז אני לא יודעת אם הוא זה שיתאים אבל אני מקווה שזה יעזור לכם בכל אופן
יש לי אולי שיר שאלתי את בן דוד שלי והוא אמר שהוא חושב שהשיר: Dark Chest of Wonders של הלהקה Nightwish יתאים לא שמעתי את השיר אז אני לא יודעת אם הוא זה שיתאים אבל אני מקווה שזה יעזור לכם בכל אופן