עזרה או ידע

ahronbr

New member
עזרה או ידע

האם ישנה תוכנה שהופכת את הדיבור בסרט לכיתובית?. אפילו מדיבור באנגלית למלל אנגלי.

Reborn1

New member
בעקרון יש

tts זה אומר הפיכת טקסט לקול ויש גם ההפך במחשב שיש לבוס שלי (notebook) את הקול התוכנה ממירה לקובץ word אבל זה מחשב לא בייתי אני מאמין שקיים דבר כזה גם ל pc ,שאלה שכזו מתאימה לפורום "תוכנה וחומרה" שיש בתפוז , שם בטח חלק יודעים ויציינו קישורים פשוט זה לא הפורום הייעודי בהצלחה

ahronbr

New member
שאלתי שם

אבל לא קבלתי אף תשובה, כנראה שאן להם מושג על תוכנות מיוחדות, אלא רק על הנפוצות ביותר

Reborn1

New member
אינני יודע

ראשית הפניתי אותך לפורום מקצועי לנושא כי הנושא לא קשור לתכני הפורום ולכן אינו מתאימים לפי חוקיו אם פורום מקצועי כחומרה ותוכנה לא מבינים למה אתה מצפה מאיתנו
ישנם שני מודלים עיקריים text to speech משמעו אני כותב באנגלית והתוכנה "תשמיע" את המלל speech to text משמעו אני מדבר במיקרופון והתוכנה תעביר זאת למילים בכתבן האפשרות הראשונה פשוטה וקיימת אפילו בתוכנות חינמיות האפשרות השנייה מורכבת יותר והתוכנות שקיימות יקרות מאוד אפשר לחפש בגוגל אודות הערך speech to text Recognition software התוכנה שהכרתי מותאמת למחשב לא ביתי והיא שייכת למיקרוסופט עם מערכת הפעלה שונה ואינני יודע את שמה היא בילט אין במערכת ההפעלה xp ושימוש באופיס 2003 ראיתי מרכיב שכזה אבל אני לא יודע את מגבלותיו ואופן השימוש בו או האם נדרש תוסף להפעילו נכון בעקרון נכנסים ללוח הבקרה ושם מופיע speech תראה לשונית speech recognition תראה מה אפשרות להגדיר זה מוסיף בשדה שפה(איפה בתחתית שיש hebrew\english בבחירת שפות ליד השעון בתחתית התצוגה) גם מיקרופון ומספר אפשרויות נוספות תוכנות מקצועיות עולות סכומים גבוהים מאוד http://www.iglou.com/vrsky/ יש תוכנה בעברית גם אבל מיועדת לעסקים ועלה מאות דולרים אינני יודע את שמה פשוט תחקור אודות הערך שציינתי בתחילה , אין באפשרותי לעזור מעבר להודעה זו בהצלחה

למעלה