עזרה אולי?

amickyaa

New member
יש לי פקקים למכירה

מי שרוצה נעשה מכרז-בשיטת הגבוה זוכה מקובל ???????? נעשה כמה ג'ובות בפורום.........חחחח

SupeRonit

New member
-Once again

מיקי משעשע את עצמו
It's good to have you back (*רונית בהשפעת הבגרות באנגלית*)

SupeRonit

New member
../images/Emo163.gif שאלת תם-מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מוחי הגאוני מעלה השערה שזה בקשר למופעים ההם

amickyaa

New member
שנה שעברה הייתי בניצנים בהופעה..

בהופעה של כוכב נולד,היה כזה באלגן של "חיות קטנות"שפשוט ברחנו הביתה וראינו את הגמר מהבית....... רונית,לא בשבילך המקום הזה......נראה יפה בתמונות ןבפרסומות,אבל במציאות,גועל נפש,מסריח צפוף וחבל"ז

SupeRonit

New member
מיקי יש לי חדשות בשבילך-כבר היתי שם

בקמפינג-בדיוק שנה שעברה שהיו ההופעות. היה כיף חיים
אבל זה נוגע ללב איך שאתה דואג לי,יא בוגד (נו תרים כבר טלפון-אתה יודע טוב מאוד בשביל מה
)

SupeRonit

New member
חחחחחחחח.אתם גם לא קשור וגם לא עקבי

מילא אני פדופילית-אבל מיקי?????????????????????????????? מאיפה הבאת את זה-מעולם לא טענת כך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם,סתם בשביל להיות ציני אתה מסלף את עצמך. והסיבה שאני רוצה שהוא ייתקשר היא (בחר את התשובה הנכונה-נראה אותך) : 1.בגלל שפוטרתי שלא כדין ואני הולכת לגרור אותו לבית משפט..............................
2.בגלל שפוטרתי והוא לא נותן לי לראות הילדים,אז אני הולכת לתבוע אותו על הסדרי ביקור 3.בגלל שמיקי הוא מיקי
,ויצאתי מצולקת מלעבוד אצלו
4.כל התשובות נכונות * נו,מה בחרת

SupeRonit

New member
לא....במקרה את זה אני יכולה להעיד

שהוא לא.. על דברים אחרים עוד אפשר להתווכח

כולכם אוספים ברחובות.. ורק אני

הפכתי להיות זבלן, כל ערב יורד לחפש בפחי הזבל בשכונה. ביום שישי הלכתי לשטוף את האוטו ב"אוטו רונית" מצאתי שם תוך 3 דקות 19 פקקים ולשוניות!! אגב, נגמרו כל הכרטיסים לכפר המוזיקה, ולי יש שניים למופע של היהודים!! חי חי

cobainos

New member
שאני אפרט מה לנו יש?

שלום חנוך מארח תסולנים של היהודים והדג נחש משינה אלקטרו רוק(עברי לידר ואביב גפן) שבק"ס קולה רוק(נו..כל הזמרים האלה ויוני בלוך) וברי סחרוף מארח את אינפקטד מאשרום יש פקקים לעוד שתי הופעות אבל לא הזמנו ונגמר
לא נורא,מספיק 6

קיר קמט

New member
יש לי לשלושת הראשונים שלכם

ואז אני מתגייס... אבל כנראה שאני לא אבוא לאלקטרו רוק, כי אני מתגייס למחרת..

Ne§t£A Gi®L

New member
ולי יש...אמ../images/Emo108.gif

להופעה של שלום חנוך מארח [וויפי! ויש גם דגנחש((:) ] ולקולהרוק... אז שמח לי. [מסתבר שניצלתי 77 דציבלים, ויש לי כאן עוד כמה שתכננתי לנצל. מואי בלאט!]

למעלה