עזרה... אולי ספויילר

עזרה... אולי ספויילר

הורדתי וידאיו של באפי ואנג´ל ואני לא זוכרת מאיפה כמה קטעים ואני יודעת שזה מהעונות הראשונות אז ככה שזה בטח ראיתי ושכחתי:( אפשר עזרה משהוא?:) ככה- 1- באפי אומרת לאנג´ל - I WANT MY LIFE TO B WITH U והוא אומר- I DONT והיא בוכה... כן הלאה... מאיפה הדבר הסדיסטי הזה?!?!!? *בשלב הזה פרצתי בבכי* 2- באפי לובשת חולצה אדומה מוזרה והיא בוכה ןאנגל מחבק אותה ובוכה גם אני תוהה אם זה מאחד הקרוסים? הנה איך שהיא נראתה רק בוכה...

ד י י ז י

New member
תשובות..

הקטע הראשון הוא מהפרק the prom כשאנג´ל מבין שלו ולבאפי לא יכול להיות עתיד ביחד (yeah , right) ונפרד ממנהץ הקטע השני הוא מהקרוס אובר i will remember you כשבאפי מגיעה לסאנידייל , ודם של שד מסוים מתערבב עם הדם של אנג´ל , והוא הופך לאנושי (
) אבל בסוף מבקש מהPTB לשנות אותו בחזרה כי אמרו לו שבאפי תמות. הסצינה שראית זה כשהוא מספר לה על זה , והם נפרדים.

יש!

דייזי UR THE BEST איזה אושר אז כן ידעתי בסוף מאיפה זה... טוב נלך להוריד את הפרק;)

לצערי כבר היו:(

איך הוא יכול להגיד את זה?! האמת נזכרתי בקטע אחרי ששאמרתץ לי איפה הוא בדיוק... לא זכרתי אם זה שם או בזהשהוא רע אז אמרתי - נשאל:) בכל מקרה הסדיזם שבי גרם לי לחזור על הקטע 10 פעמים (!) והבכי...

ד י י ז י

New member
אני רק רוצה לציין..

שהיא אמרה" "i want my life to be with you" ואנג´ל אמר "i dont" כלומר , הוא לא רוצה שהחיים שלה יהיו איתו. הוא לא אומר כלום על עצמו. just wanted to make that clear.

android

New member
תשלחו לי על הבורות...

אבל העונות לפני עונה 5 (וגם חלק ממנה...) פשוט מקוטע ראיתי פרקים מעונה ראשונה שנייה שלישית ורביעית אבל בסדר מחורפן כך שאין לי מושג מי הם הptb אז אם מישהו מוכן להסביר לי מי הם אני אודה לו...

זה מאנג´ל

הם מן כאלה האלים או משהוא חשוב כזה הם כאילו קובעים דברים... כדי שמשהוא יסביר את זה יותר....

למעלה