עזרה! (אולי אצלכם?)

bee w hole

New member
בשום פנים ואופן לא!!

מכיוון שההודעה הזו הוצגה בשער אז הרשתי לעצמי להיכנס. ומכיוון שאני חווה את הסיטואציה הזו מאספקט קצת יותר שונה אבל קשור לזוגיות, אז אני מרשה לעצמי פשוט לכתוב לך, שבזוגיות אסור להתערב, זה חוק ברזל. את לא יכולה לדעת מה יתפתח בניהם אבל אותך תמיד יראו בתור ה'מסכסכת' או האשמה בנסיון להרוס להם את הזוגיות. אני מאוד מבינה את הצורך להשקיט את המצפון הגועש שלך ברגע זה, אבל אני מציעה לך לא לעשות זאת בטרם תתחרטי. אני תמיד מייעצת להיות קשובה לאינסטינקטים וללכת עם מה שהלב אומר. אבל פה יש מכלול של גורמים שהרבה יותר גדולים מ'השקטה מצפונית'. את המוסר תשימי בצד בעניין הזה, ואני גם מציעה לך לנסות לבחון את המושג מוסר, מה זה אומר 'מוסר' מבחינתך? לעשות את מה שנכון? את מה שמקובל? את מחפשת גביע? להיות מוערכת בעיני החברים שאת הצלת להם את הזוגיות? אז ביקשת ריאלטי צ'ק= זה לא יקרה! ויותר מזה יכול להיות שגם ההפך הגמור יקרה. ושאלה למחשבה, בשעה 4 בבוקר ביום רביעי , הכבישים ריקים ממכוניות, את חושבת שלנהגים באמת איכפת מהמוסר? אם הם עוברים על החוק או לא? אם במקרה יתפלק להם והם יעברו רמזור אדום, או ראו מישהו שעבר רמזור אדום? יילכו לדווח עליו? (הלכתי רחוק בשביל להבהיר כוונות) ונקודה לסיום, אין לך מה לעשות חשבון נפש בנושא הזה או ללמוד משהו/להבין על נושא הזוגיות מהמקרה שלהם. כל מקרה לגופו וזה אינדיבדואלי, בזוגיות שלך תתנהלי כמו שאת יודעת , את מציינת שהוא גם יודע מזה אז זו בעיה שלו והוא בוחר להדחיק במקום לפתור בעיות. ושוב הנסיון שלך לעזור להם רק יחמיר את המצב ולא יעזור במיוחד לא לך. תתרחקי מזה כמו מאש. שיהיה לך בהצלחה.

על תגובה ושכרה

לתגובה יש מחיר וגם לאי-הגבה יש מחיר מה יאמר החבר הזה שלך אם יתגלה לו יום אחד שאת ידעת על המתרחש ולא דיווחת לו? את נמצאת במילכוד שבו את יכולה להפסיד בכל מקרה באנגלית אומרים: ארורה אם תעשי, ארורה אם לא מה שלא תעשי, את הפידבק תקבלי שלא בטובתך וזה כבר לא נמצא בשליטתך כעת מגיעים לשאלה המוסרית של לגלות לו או לא אם את רוצה לגלות לו מבלי להיחשף, תשלחי לו קישור לכל השירשור שכאן, בעילום שם לוא אני במקומך, הייתי מספר !!!

erez106

New member
לא שירשור ולא בטיח ולא בעילום שם

תתעוררו...הבחור יודע ומתעלם כנראה ככה טוב לו או שפחדן מידי בכדי להיות גבר ולפוצץ את העניין...מה שבטוח היא חתיכת שרמיט...לאחת כזאת לא הייתי נותן צ'אנס גם לא בעוד אלף שנה..הבחורה אמיצה בוגדת עם החבר הטוב שלו משמע אין לה גבולות, אז על איזה זוגיות עתידית או בניית משפחה היא מצפה? בעתיד יהיו לה עליו שני רשמים על חברה או שהוא אימפוטנט פחדן....ואפשר לבגוד בו תמיד, או שהוא יראה בעיניה סתם אדיוט...אז למה היא שם בכלל? ואז היא תהייה עוד יותר אמיצה לעזוב אותו פגוע ולמוטט אותו עד עפר.....ולך גברתי הנכבדה זאת שסיפרה על המיקרה....אל תתערבי זאת בעיה זוגית ולא של שלישיה...אז תתרחקי מזה כאילו לא ידעת או שמעת על המיקרה...ואל תנסי להיות יועצת לטיפולית או זוגית...כי את לא !!!!! ואל תהייה האם תרזה...לי ניראה שלך יש עניין בבחור שלה...אחרת מה איכפת לך לתת לו סימן וירטאלי?! מה ניראה לך שאז יתאהב בך?! אז בכלל לא את תהייה הסכסכנית של השכונה...ולא משנה שהכוונה שלך היא כי בגידה היא מעשה לא יפה...יש מצב שאחריה שתפוצצי את העניין הם עלק "יסתדרו" בינהם ועליך יצביעו בתור אחת שלא הצליחה ...ולא משנה שאולי יש צדק בחשיבתך או בכוונתך...כלפי חוץ החברה תתרגם זאת שאת השלילית ....כל טוב בכל זאת שיהיה לך

coach miriam

New member
אני אתן לך תשובה ישר מתורתה של ביירון קיטי

כשאת דואגת לענינים של אחרים , מי דואג לעינינים שלך? עסקי בעניניך ותני להם לפתור את הענינים שלהם כמו שהם מוצאים לנכון, כל אחד יש לו את הקרמה שלו ואת לא יודעת מה המטרות של כל אחד אז אל תנסי לתקן את העולם או עולות של אחרים . זה לא התפקיד שלך. או אולי את חושבת שכן?

פ ו ז מ ק

New member
"תודות" לתפוז, הדילמה באם לספר לחבר נפתרה.

ההודעה נמצאת בדף הראשי של תפוז. ולעצם העניין - כתבת שהוא כבר יודע. אם הוא יודע שהיא מתפקפקת לו מאחורי הגב (ובמקרה כזה, זה לא ממש מאחורי הגב, אבל לא חשוב הסמנטיקה) אז מה כבר תוכלי לחדש לו ? זה שאולי הוא טועה? שקשר כזה הוא לא בריא ? אם היא כעת "מחפשת ריגושים", גם בעתיד היא "תחפש ריגושים". פעם בוגד תמיד בוגד, זה מה שאני אומר. אבל אל לך להתערב. את לא יודעת מה הוא בדיוק יודע, ומה הוא בדיוק לא יודע. תעזבי את זה בשקט. בעיקר אם כמו שאת אומרת הוא יודע מהעניין. הוא ילד גדול.

שמח לעזור לבוגדים

חיים פעם אחת ונהנים מהחיים ומי שלא מתאים לו אז שיפרוש ממערכת היחסים זה מה שיש לי להגיד על העזרה ואל תתערבי בכלל שכל אחד יעשה מה שטוב לו ונראה לו אני לא מבין למה לדחוף את האף או להכניס ראש בריא למיטה חולה אני בטוח אם היה למישהו רע היה קם והולך

עזרה

לא הייתי במצב כזה,וגם לא אהייה,יש לי אמות מוסר קצת יותר גבוהות משל חברתך לגבי שאלתך:אם את אכן אוהבת את חברתך,תגרמי לה להיפרד מהחבר התמים[הדביל] כדי שהיא לא תעבור מפרשיה אחת לשניה במשך כל חייה,גם אם הוא[הדביל]יתחתן איתה,ברור שהיא לא אוהבת אותו ,ולכן היא אצל חברו,וכך יהי כל הזמן זה כבר לא ענין להעיר אותו[הדביל]אלא להציל אותה,מהמסע המפרך של לחפש כל הזמן פרשיות אני בטוחה,שחברו[של הדביל]יעיף אותה לקיבינמט,כשיגמר לו[כי מי רוצה כזאת בחור ?אף אחד[חוץ מהדביל מילא אם לא היה יודע] מה אומר לך החברה שלך..................חסרת הערכה עצמית,נצלנית[שהרי רוצה אותו כאבא טוב] צר לי כשאני קוראת כאלה מקרים[ולא רק על הדביל]אלא גם על חברתך,שיכולה להתנהג כך

אני היחידי ששואל האם

לאותו בחור יש פחד מסוים? ישנה הנחה שכוחת-אל ומאוד מוסתרת שעל בני-אדם להנחות בני-אדם אחרים להתמודד עם פחדיהם.

../images/Emo124.gifכאן נמחקו שלש הודעות

חד משמעית לא אסכים להודעות שיפוטיות וניבולי פה. המשך שבת כייפית לכולם

למעלה