עזרהה..=)

תמי 80

New member
יש למישהו אולי את הקליפ החדש?

ניסיתי ניסיתי להוריד אבל לא הצלחתי...סורי ....יש אולי למישהו? המון תודה תמי

sivan1207

New member
הנה לא באיכות אבל..

בכל זאת.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=988&msgid=67371291

תמי 80

New member
מופיע לי מסך כזה...יש לך אולי מסנג'

RapidShare - The world's biggest 1-Click Webhoster Ads by Google Block Spyware & Adware At mail server level with GFI MailSecurity. Free trial, d/l now! Upload-limit: Unlimited! (Max. 100 MB per file! Split-archives allowed!) Download-limit: Unlimited! (Some files have more than 100.000 downloads!) RapidShare, the world's biggest (6 million files online!) and fastest (12 Gigabit/s up/down!) 1-click file-hoster. Burning the net with 105 Terabytes of hard-drive capacity right now and growing! Millions of users just can't be wrong. Get your own PREMIUM-ACCOUNT to use ALL advantages of RapidShare!

sivan1207

New member
תרדי למטה לטבלה.

תלצחי free ואז תחכי כמה שניות יש לך שם שניות יורדות... ואז שזה יסיים יהיה לך לינק להורדה

sivan1207

New member
את מוזמנת לשלוח לי מסר

עם מסנגג'ר ואייסיקיו.. ואני אשלח לך..

v rossi

New member
שימו את הקישור ל"אל תגיד" מחדש, כי

הלינק שנוי שמה כבר לא תקף. ואין לה עוד שיר חדש?

sivan1207

New member
הנה תודה לנועם

זה באיכות טובה!!! http://rapidshare.de/files/9062658/___ae_______ae_-______________.wmv.html

ashton20041

New member
מתי"אל תגיד"יוצא לרדיו???

כי בנתיים אני שומע אותו רק אצל דידי הררי. מתי הוא יצא באופן רישמי בכל תחנות הרדיו??

SPARK3

New member
מתי יצא...

החידוש שהיא עשתה ל"הנשמה שלי" איזה מדהים היא עושה אותו לבכות!

sivan1207

New member
אין תשובה...

כנראה יחד עם הדיסק! ועם הסרט... יש חלק ממנו אם שמת לב?! ואם לא אתה מוזמן להוריד...

v rossi

New member
בננות אפשר עזרה?

איך קוראים לשני השירים החדשים של מאיה בערוץ 24??? (אחד אני יודעת שיש בו את ניר לוי והשני זה לא "רק אותך רוצה" זה שיר שקט ומהמם!) אני ישמח אם תגידו לי מה השמות שלהם ומאיפה להוריד אותם (בקאזה אני לא מוצאת)

sivan1207

New member
מה יהיה איתכם תגידו חח

קצת לחפש...לא קשה.. שאלו את זה כבר איזה 30 פעם.. תחפש קצת תמצא יש בסיכום השבועי שנויוש עשתה.. לינק להורדה שדיקוש שמה.. ויש את הקליפ עצמו שאני שמתי.. וגם נועם שם... ויש אותו גם בגירסה שהיא הופיעה במת להיות.. פויי ויש שירשור על השאלה הזאת.. יותר מזה?!? חחחחחחחחח

חח באמת שאלו מלא..

אבל מה לעשות שהשיר הזה מדהים וכולם אוהבים אותו ורוצים לשמוע אותו
חחחח

למעלה