עזרהה...

Fire Glow

New member
עזרהה...

שלום ^_^ אני מחפשת אתרים יפים וטובים על דרגון בול... (לההההההה) יש לכם במקרה?

Fire Glow

New member
אנשים!

מה קרה לכם? מה קרה הפורום לא ראה ימים יבשים מאלו? מה קרה עם הפורום התוסס שהיה כאן? אני לא מאמינה שאין ביום אפילו הודעה אחת חדשה! זה עצוב! אתם צוחקים לכם על הפורום דרגון בול Z של ערוץ הילדים אבל, תראו את העובדות שם הפורום תוסס וכאן אין הודעה אחת? איך זה ייתכן? הרי זה אותה סידרה! איך שם מוצאים על מה לדבר וכאן לא? אני ממש מקווה שהפורוס יחזור מסלולו ומהר!

king kazabubu

New member
אולי בערוץ שש מדברים..

אבל מדברים על דברים שאנחנו דיברנו שרק הסדרה הגיעה לארץ... חוץ מזה את שוכחת שבערוץ שש יש טיפה יותר גולשים מבתפוז... כלומר, יותר גולשים שיש להם עניין בדרגון בול זי. חוץ מזה שאם את רוצה אתרים ממש טובים יש כמה בקישורים נסי את פוג'ו או dbz warriors אלו אתרים שאני אהבתי נורא

Fire Glow

New member
תודה

אני אישית מכירה המון אנשים שאוהבים את הסידרה ומתים לדבר עליה והם הולכים לפורום שש או מנגה ואנימה... ושאלתי כמה.. למה הם לא רוצים להיכנס יותר לפורום הזה והנה התשובות: "אנשים שם כל הזמן מתנפלים! נמאס לי מהם" "הם מדברים שם רק על משחקי דרגון בול Z, שיחליפו ת'שם למשחקי דרגון בול Z" "שונאת את הפורום הזה כולם כל כך מתנשאים!" "נמאס אף אחד לא נכנס לפורום הזה אפילו אשקלוני כבר לא פעיל כמו בעבר!" "כל החברה עזבו!" "המנהלים עצמם ברחו מהפורום" "אף אחד שם לא עוזר..." אני רואה שאין צורך להמשיך... אז קינגי.. לתשומת לבך!

king kazabubu

New member
זה מאוד קל להגיד

שמשעמם, ושאין מה לעשות ושאף אחד לא נמצא בפורום... אבל זה התחיל כאפקט שרשרת... הכל התחיל בגללי האמת כי היו לי בעיות IRL ולא הייתי פה והאמת רק בכמה שבועות האחרונים הכל מתחיל להסתדר לי. למען האמת, אני כבר לא יודע מה לעשות. ניסיתי לתקן ולהחזיר את הפורום לפעילות אבל אף אחד לא שיתף פעולה וגם נמאס לי לדבר עם החברים הותיקים שלי מפה (גוגל, נבו ועוד כמה)... כבר חשבתי על פרישה מניהול או משהו כזה...

Fire Glow

New member
לאא!!!! אל תפרוש!

אני לא יודעת מה קרה להם באמת שלא! אבל בכל מקרה למה אתה ורוי לא עושים סקר חדש.. שאלונים, וכל מיני דברים כאלה....... אל תפרוש בבקשה! אגב... מה עם רויצ'ו? למה הוא לא נכנס לפורום יותר?

king kazabubu

New member
השיקולים שלי לפרוש

מצביעים שאני צריך לפרוש... אני חושב שיש פה מספר חברים שישמחו אם אני אפרוש. בקשר לרוי אני לא יודע.. אני לא רואה אותו בשום מקום האמת... נכון לעכשיו אני לא אפרוש.. אני מנסה לחשוב על משהו חדש לשים... אני חושב שאני בקרוב אעשה מרתון של דרגון בול.. משהו כמו אראה את כל הסאגה של האנדרואידים. ואז אולי תבוא השראה....

bebi vegeta1

New member
למה מי אתה חושב שירצה שתפרוש

אני אומר לך שאף אחד לא רוצה שתפרוש אחרת היית רואה הרבה שירשורים שעוסקים רק בזה אז כולם פה רוצים שתשאר אבל יותר מזה רוצים שהפורום הזה יצליח רק הוא בד"כ ריק וזה חבל מאוד!

ashkeloni

New member
סליחה שלא עניתי לך מקודם....

את יודעת, אני מתחיל השנה בגרויות, והשבוע החלטתי לפרמט את כל המחשבים שלי בבית ולהתקין בחלקם גם לינוקס... אז הנה לך כמה אתרים שאני אישית דיי אוהב... SAIYANARENA HAUNTED-DBZ DB-S הייתי מביא לך גם את האתר שלי אבל הוא נסגר...

sy15

New member
יש לי שתי אתרים יותר טובים

www.dbz.co.il www.dragonball.co.il

למעלה