עזרהה

עזרהה../images/Emo9.gif

לא ידעתי לאן לשרשר אתזה.. מצטערת
רציתי לדעת איפה אני יכולה להוריד/להשיג את המנגינה שמושמעת בכל הסרטים והילדים היפנים הקטנים ניגנו לג'וני. אם מישהו לא הבין על מה אני מדברת שיגיד.. אני לא ברורה בהסברים><"

שרון710

New member
אני הבנתי אותך../images/Emo3.gif בערך

פשוט תחפשי באימיול או קאזה או מה שיש לך "שודדי הקאריביים" וזה ימצא לך

NoAmItA ChAn

New member
ניסיתי למצוא לך

אבל לא הצלחתי. בכל מקרה, הנה אתר שבו תוכלי לשמוע מנגינות מהפסקול של הסרט הראשון: http://www.amazon.com/Pirates-Caribbean-Curse-Black-Pearl/dp/B0000A1RJI

../images/Emo207.gif

חיחיחי איזה מגניבה אני ניצלשתי... למישהו יש דרך להשיג לי את למצוא את ארץ לעולם לא? פשוט הורדתי את זה וזה בוא נאמר, שומעים אותם מדברים מאוחר מדי וזה מעצבן ... בכל מקרה... אגב זה סרט טוב?

SHaNINuSH55

New member
אממ..

לי יש את הסרט צרוב.. אם את רוצה אני יכולה לעזור לך להוריד סרט טוב.. אבל לשלוח לך תסרט או משו אני לא יכולה זה בלתי אפשרי..

אההה אני מורידה אותו באמיול הקטע שאני לא יכ

ולה לבדוק מה הסרט הנכון , כי למשל הורדתי את שודדי הקאריביים מאה פעם וזה לא היה זה...

rotenshtein

New member
:]

כןן ל"מצוא את ארץ לעולם לא".. זה סרטט ממש יאפהה :] ואני יודעת גם איך את יכולה להוריד אותו!! אם באלך דברי איתיי :]

tali44

New member
גם לי ירד הסרט ככה!!

אבל בדרך כלל משדרים אותו ב-yes, אז אם אין לך yes מקסימום תבקשי שיקליטו לך או שתראי אצל חברה\ משפחה שיש לו יס. אני אישית לא ממש התלהבתי מהסרט, ראיתי אותו פעם אחת וזה סרט נחמד, לא יותר. אבל אולי אם אני אראה אותו שוב דעתי תשתנה...

גם אני רוצה להוריד אותו...=] ../images/Emo13.gif

סרט פשוט מדהים! מושלם! משחק מצוין ומרגש כ"כ!=]
אל תגלו לאף אחד, אבל כמעט בכיתי כשראיתי אותו פעם ראשונה...=]

SHaNINuSH55

New member
יש לי את הפסקול של הסרט

וגם את המנגינה ההיא שיש בקרבות וזה.. שמתי את זה גם כצלצול בפלא..
אז אני יכולה לשלוח לך אם את רוצה..

למעלה