עזרהה דחוףףף!!!

LipStiK

New member
אני בעיקרון נוסעת עם חברות שלי...

וכל מי שבא מהבצפר שלי לשם... אבל אפשר שכל כמה אנשים מאותו אזור\עיר (לדוגמא- נתניה-כפר יונה-קדימה) יסעו ביחד במונית וככה זה יוצא יותר זול לכולם...

julietta16

New member
לאיזו מכל המסיבות שיש בסטודיו

את רוצה ללכת? *מייחצנת לכולן*

SuGar and SpicE

New member
אז קדימה...

יוליה, אם תוכלי לפרט על כל המסיבות שמתקיימות שם בפסח - ואנחנו נבחר אחת שתתאים לכולם..
קדימה פורום! בואו נריץץ את זה!

No BoDy1

New member
יוליהההההההההה

נו איזה מסיבות טובות יש שם? למרות שממש לא הייתי הולך על אנרג'י הפקות.. ממש יהיה שכונה.. מי שמבין יודע למה... הייתי הולך על הסטודיו בהפקה של מאדליין

julietta16

New member
מצטערת שזה לקח שנה..אבל פרטים:

ההפקה של מאדליין בסטודיו: יום שבת ה-27.3 צוות מאדליין פותח לכם את עונת האביב במועדון הסטודיו 49 ! לילה של פינוקים, תשוקה והפתעותת רבות ! על הפטיפוניםם : Dj Ossie. Res. Vox Dj Roei Flinner, Res Killombo Parties Dj O-free Dj Roni Shapiro ועוד רבים וטובים ! במהלך הערב יחולקו מצותתת עם שוקולד, סיגריות, ממתקים ועוד הפתעות רבות וכמובן נרגילות חופשי ! והכללל במחיר 50 ש"ח !!!!!! שבוע לאחררר מכן ב4.4 לכל מי שהיה בסטודיו כרטיס ב40 שקללל למועדוןןן האקספוז המדהים !

julietta16

New member
ההפקה של אנרג'י:

על ההפקה:Energy Production בשיתוף : HOT - TJ ערוץ 79 בכבלים הדיגיטליים מחירי כניסה לכל האירועים: 30-70 ₪ גילאים :נוער 28/3/2004 הום קלאב - בייס ערב הצדעה להיפ הופ הישראלי עם הופעות חיות של: MC SNEAKAS - NEW YORK ILAN BABYLON - TACT MC מנצור והגב העקרב IFTY B. PRESS& BL ובנוסף: DJ SPIKES DJ YANIV OHANA DJ RONEN LA-V DJ O-FREE DJ EREZ M. 31/3/2004 סטודיו 49 מסיבת שוקולד בחסות החטיף טים טם שיחולק חופשי כל הערב!!! DJ YANIV OHANA DJ RONEN LA-V G&M PROJECT DJ O-FREE 7/4/2004 סטודיו 49 נועם ואלעד ממפיקי האירוע חוגגים יום הולדת ערב אנרגיה מטורף בחסות משקה האנרגיה "שארק" . DJ YANIV OHANA DJ RONEN LA-V G&M PROJECT DJ O-FREE 11/4/2004 הום קלאב - בייס אירוע סגירת החופשת במסיבה סקסית במיוחד ...... DJ SPIKES ----DJ VIC DJ YANIV OHANA DJ RONEN LA-V DJ O-FREE IDAN HAKYA DJ EREZ M. הדיל ל 4 האירועים - 60 ₪ בלבד לאירוע הראשון...... וקופונים שמעניקים כניסות ב30 ₪ בלבד לשאר האירועים. חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No BoDy1

New member
מסיבה ראשונה שאני ישלם.. :(

חח.. או שיוליה המתוקה שלי.. יוליה?

למעלה