עזרההה

סיון ר

New member
עזרההה

אנשיםםם אני חייבת עזרה-אני מחפשת רעיונות לפעולת עזיבה למעפילים ואני לא מוצאת כלוםםם לעוד מישהו האתר של חב"ב לא נכנס??!? תודה והמשך חופשה חמדמדה..

TillsWIFE

New member
לאו דווקא.

זה בא על בסיס נעה ונועה, תהלה ותהילה, מרים ומריים (-ככה כתוב השם שלי בתעודת זהות שלי) בקיצור בעברית יש לך מגוון אפשרויות... חוץ מזה, שבאופן כללי זה לא מה שהיא שאלה אותך...

סיון ר

New member
אממ...

אוקיי,בשביל לעצור את הוויכוח הסוער הזה בשיוא-כן,כותבים סיון עם ו' אחת.. אבל מישהו מוכן לעזור לי במה שביקשתי?..

סיון עם ו` אחת יקירתי..

יותר כייף לנו לדבר על שמך. ו... בקשר ל- ``אסיר תודה`` .. נסחפת..(אני מדבר על ההיא שהגיבה בהתחלה כרגע,לא עליך מיס סיון עם ו` אחת.)

tamarhp

New member
לכיף? הפורום הוא לא רק לכיף

הפורום מיועד גם לעזור לאנשים, ובטח שלא להסיט את הדיון לנושאים אחרים. סיון ביקשה עזרה, אני מצפה שתנסו לעזור לה, או לפחות לא להסיט את הנושא. הפורום הוא לא רק לכיף.

סיון עם ו` אחת יקירתי..

יותר כייף לנו לדבר על שמך. ו... בקשר ל- ``אסיר תודה`` .. נסחפת..(אני מדבר על ההיא שהגיבה בהתחלה כרגע,לא עליך מיס סיון עם ו` אחת.)

TillsWIFE

New member
אתה חושב שתהיה לנו בעיה להבין אותך

אם תשלח הודעה רק פעם אחת?

אתה לא בוגר במיוחד נכון

אפשר לדעת את זה לפי הסגנון כתיבה שלך אפשר לקרוא את כל האישיות שלך לפי כל ההודעות שלך זה איזה ענף בגרפולוגיה (תורת הכתב) אני במקומך הייתי חושב הרבה לפני שהייתי כותב הודעות כי רואים שאתה חש את עצמך תחת מעטה סודיות מגניב כזה שכל הפורום עכשיו מכיר אותך בגלל שאתה כזה מציק אלמוני ועכשיו בטח תשלח לי איזה תשובה מתחכמת שתגרום לכולם לחשוב שאני יצאתי שרלטן ואתה הצודק שעדיין נשאר אלמוני גםא אם זה יהיה הפוך על הפוך או בכלל בלי להתחכם בהפוכה תאמת אתה די צפוי

r3fl3ct10n

New member
אני חושב שפשוט

הוצאת לי את המילים מהפה וזה חסך לי להיכנס בו בעצמי ולחשוב על יציאות מגניבות במיוחד.. כל הכבוד!

למעלה