עמית..
קדום כל שאלה לי אליך.. במה מתבטא זה שאת שמאלנית בהשקפת העולם שלך?? את הרי אמרת שאת שמאלנית וזה מעניין אותי איך זה מתבטא אצלך.. ועכשיו לעניין שלשמו אני כותב את ההודעה הזו.. רבין.. האיש והאגדה האיש והחזון האיש והסגידה (השורה הזו באה להדגיש מה השמאל מייחס לרבין).. הוא היה איש צבא ששיחרר את ירושלים בתור רמטכ"ל, הוא היה ראש ממשלה שחתר להשיג את השלום עד שמתנקש יהודי רצח אותו בעצרת השלום.. זה מה שתשמעי בבי"ס.. סגידה, םולחן אישיות ושום מילה על פרשיות שחיתות, וכמובן על האיש צבא שהוא היה בקום המדינה.. בטח שמעת את השם אלטלנה, כן זו היתה ספינת נשק שהיתה מיועדת לירושלים המ]פורזת שם היו המחתרות פועלות כי באותה תקופה הוקם צה"ל, דוד בן גוריון לא התלהב כל כך מהרעיון שהאצ"ל יקבל נשק וצה"ל לא (למרות שזה היה אמור להיות חצי חצי) והורה להפציץ את האונייה, אחרי שכמה טייסים סירבו, על התותחים היה רבין והוא נתן הוראה לירות אז כשמדברים איתך בפסטי-רבין על יהיודי רצח יהודי תזכירי את אלטלנה (אני הזכרתי עד שכמה מפתיע, המורה השתיק אותי). מלחמת העצמאות, קרב חושב על ירושלים רבין המפקד, האם זה עוד סיפור גבורה?? לא ולא.. רבין מנע מהמשאיות לחזור לתל אביב וגרם למצור על ירושלים למשך שבעה שבועות, ישראל כמעט כשלה במערכה זו ואז התמנה למפקד אחד מפקודיו של רבין.. השנה 1967 קצת לפני מלחמת ששת הימים רבין מתמוטט איזה מזל שיש לנו רמטכ"ל כזה.. (למרות שלפי דעתי מפקד חיל האויר עשה את המלחמה הזו קלה עם שיתוק חילמ האויר המצרי) ולא נשכח את פרשת השחיתות שאישתו היתה מעורבת בה וגם עוד כמה אלפי דולרים.. ועכשיו הגענו למנה העיקרית הסכם אוסלו, ממשלת הליכוד בראשות יצחק שמיר רצתה לעשות הסכם שלום עם הפלסטינים אבל לא עם אש"ף (ארגון שחרור פלשתין) שבראשו עמד האחד והיחיד יאסר ערפאת, אגב, אש"ף הוא ארגון טרור.. רבין עלה לשטון וניהל מגעים חשאיים עם אש"ף (כן כן עם ארגון טרור) ואז אנחנו מגיעים להסכם אוסלו ובו רבין נותן רובים למשטרה הפלשתינאית שהיא חלק מאש"ף כלומר נותן נשק לטרור ועוד כל מיני הסדרים שנותנים להם חופש פעולה בערים.. והסכם השלום עם ירדן, כל אחד יכל לעשות שלום איתם.. הם פחדו, ועדיין פוחדים מאיתנו לאחת המלחמות אם אני לא טועה הם אפילו לא רצו להצטרף.. ועדיין הוא וויתר על חלק מהמים של ישראל.. עכשיו את מבינה למה לא מחבבים את רבין?? אגב, את יודעת שאם הסכם אוסלו היה יוצא לפעול במלואו את הייית גרה מרחק של ארבעים דקות מהגבול, שמעבר לגדר יושבים טרורויסטים צמאי דם??