עזרההה!!

eliadiv2

New member
זה נכון שלא רוב האוכלוסיה שונא אותו

אבל זה שאנשים ימנים ושמאלנים מגיעים לאזכרה שלו וקוראים למקומות על שמו זה בשביל לתת כבוד לבנאדם לראש ממשלה שנרצח. זה לא בגלל אהבה אליו, שנאה אליו או כל דבר אחר. בתקופה שהוא נבחר נכון רוב העם אהב אותו והעריץ אותו ולכן גם בחר בו

קודם כל שלום לך עמית

השאלה שלך מורכבת,תיראי כידוע לך כל אדם עושה טעות זה בעצם אחד מהניסיונות שלו בזה שהוא חי, עכשיו ההבדל בין אדם שעושה טעות לבין אדם שהוא מנהיג עם זה שונה כיום יש לנו את אריאל שרון, הוא כמה שאומרים עליו אדם חזק איש צבא גדול כל השיבוחים האילו אבל בעשיה הוא גרוע מאוד הוא נתן לערבים את גוש גטיף. את מסתכלת לעבר על רבין הוא גם עשה טעויות אומנם הערכתי אותו בהתחלה כמו שהערכתי את אריאל שרון היום אני כבר לא יודע את מי להעריך. את מבינה לכל בנאדם יש את הדעות שלו וכל פעם תשמעי דעה שונה ושתנסי לחבר הכל לא תצליחי כי הדעות של הבית"רים לדוגמא מאוד קשות. להתראות

MS6

New member
תגובה...

רצח הוא רצח, ורצח הוא דבר אסור, גם רצח של ראש ממשלה כמו יצחק רבין. בית"ר כמובן שיצאה נגד הרצח, היא אפילו הפסיקה לחגוג את יום הולדתו של זאב ז'בוטינסקי בי"ב בחשוון (יום הרצח), ככה שלהאשים אותנו בכך שאנחנו לא נותנים כבוד לרבין זו שטות. לצערנו הרב, השמאל מבזה את רבין בכך שכל חודש אנחנו נאלצים לסבול אינספור כתבות על מורשת שלא קיימת, על אדם שהוא לא היה ועל חזון שהרס את המדינה. אחרי הכל, אף אחד בתקשורת לא יכתוב לצד הכתבות הללו שהוא היה האדם שהפגיז את אלטלנה, שהוא ברח בשער הגיא ב48', שהוא התמוטט ב67' ועמד לקראת תבוסה בבחירות 96'. כולם חשבו, לפני הרצח, שרבין הולך להפסיד בגדול בבחירות. רבין היה אחד מראשי הממשלה הגרועים ביותר בישראל, הוא גרם, בעקבות ההסכם החסר אחריות שלו, למותם של יותר מ1500 ישראלים. ככה שלכבד אותו- חובה.. אבל לשחק במשחק הטפשי הזה ולנסות ליצור הילה סביבו? ממש לא.

תגובה לתגובה חח

אני באמת שמחה שחלקכם לפחות הפסיקו לחגוג את יום הולדתו של ז'בוטינסקי בגלל הרצחו של רבין..אבל זה לא מספיק בשביל להגיד לי שאתם מכבדים אותו.. כי הינה היו פה שתי אנשים שהגיבו לי אחד לא לרמה שלו להיתעצבן עליו והשני לא חושב שבכלל מגיע לו יום זיכרון זה כבוד לבנאדם??? ולפי מה שזכור לי הייתה רק ילדה אחת שבאמת מכבדת אותו... או שיש יותר אבל זה לא מיתבטא באיך שמדברים עליו... ועוד פעם אני ישאל אם הוא כול כך הרס ת'מדינה למה אנשים חושבים שהוא היה עושה שלום???

MS6

New member
חלק מאזרחי המדינה חושבים ככה בגלל

שטיפת המוח שהם עוברים בתקשורת. את בת 14.. כשהוא נרצח היית בת 4, את לא זוכרת את רבין. אני הייתי בן 10, ואני זוכר שהוא בכלל לא היה נחשב אדם גדול כ"כ... התייחסו אליו כעוד פוליטיקאי. חוץ מזה יכול להיות שהחלו לכבד אותו יותר בגלל שהוא נרצח. הוא הפך לסמל, ראש ממשלה שנרצח, זה עדיין לא קרה לפני... ככה שיכול להיות שזה תרם להעצמתו. סה"כ הוא היה ראש ממשלה גרוע.. לדעתי. ואני לא היחידי שחושב ככה.

eliadiv2

New member
כבר אמרתי לך זה נכון הוא היה מביא

שלום אבל ואבל גדול! שלום תמורת שטחי א"י.

who is this

New member
עמית..

קדום כל שאלה לי אליך.. במה מתבטא זה שאת שמאלנית בהשקפת העולם שלך?? את הרי אמרת שאת שמאלנית וזה מעניין אותי איך זה מתבטא אצלך.. ועכשיו לעניין שלשמו אני כותב את ההודעה הזו.. רבין.. האיש והאגדה האיש והחזון האיש והסגידה (השורה הזו באה להדגיש מה השמאל מייחס לרבין).. הוא היה איש צבא ששיחרר את ירושלים בתור רמטכ"ל, הוא היה ראש ממשלה שחתר להשיג את השלום עד שמתנקש יהודי רצח אותו בעצרת השלום.. זה מה שתשמעי בבי"ס.. סגידה, םולחן אישיות ושום מילה על פרשיות שחיתות, וכמובן על האיש צבא שהוא היה בקום המדינה.. בטח שמעת את השם אלטלנה, כן זו היתה ספינת נשק שהיתה מיועדת לירושלים המ]פורזת שם היו המחתרות פועלות כי באותה תקופה הוקם צה"ל, דוד בן גוריון לא התלהב כל כך מהרעיון שהאצ"ל יקבל נשק וצה"ל לא (למרות שזה היה אמור להיות חצי חצי) והורה להפציץ את האונייה, אחרי שכמה טייסים סירבו, על התותחים היה רבין והוא נתן הוראה לירות אז כשמדברים איתך בפסטי-רבין על יהיודי רצח יהודי תזכירי את אלטלנה (אני הזכרתי עד שכמה מפתיע, המורה השתיק אותי). מלחמת העצמאות, קרב חושב על ירושלים רבין המפקד, האם זה עוד סיפור גבורה?? לא ולא.. רבין מנע מהמשאיות לחזור לתל אביב וגרם למצור על ירושלים למשך שבעה שבועות, ישראל כמעט כשלה במערכה זו ואז התמנה למפקד אחד מפקודיו של רבין.. השנה 1967 קצת לפני מלחמת ששת הימים רבין מתמוטט איזה מזל שיש לנו רמטכ"ל כזה.. (למרות שלפי דעתי מפקד חיל האויר עשה את המלחמה הזו קלה עם שיתוק חילמ האויר המצרי) ולא נשכח את פרשת השחיתות שאישתו היתה מעורבת בה וגם עוד כמה אלפי דולרים.. ועכשיו הגענו למנה העיקרית הסכם אוסלו, ממשלת הליכוד בראשות יצחק שמיר רצתה לעשות הסכם שלום עם הפלסטינים אבל לא עם אש"ף (ארגון שחרור פלשתין) שבראשו עמד האחד והיחיד יאסר ערפאת, אגב, אש"ף הוא ארגון טרור.. רבין עלה לשטון וניהל מגעים חשאיים עם אש"ף (כן כן עם ארגון טרור) ואז אנחנו מגיעים להסכם אוסלו ובו רבין נותן רובים למשטרה הפלשתינאית שהיא חלק מאש"ף כלומר נותן נשק לטרור ועוד כל מיני הסדרים שנותנים להם חופש פעולה בערים.. והסכם השלום עם ירדן, כל אחד יכל לעשות שלום איתם.. הם פחדו, ועדיין פוחדים מאיתנו לאחת המלחמות אם אני לא טועה הם אפילו לא רצו להצטרף.. ועדיין הוא וויתר על חלק מהמים של ישראל.. עכשיו את מבינה למה לא מחבבים את רבין?? אגב, את יודעת שאם הסכם אוסלו היה יוצא לפעול במלואו את הייית גרה מרחק של ארבעים דקות מהגבול, שמעבר לגדר יושבים טרורויסטים צמאי דם??

תגובה...

אני לא שמאלנית כי בכול זאת אני כולה ילדה בת 14! ואני לא חושבת שכדי לי מהגיל הזה להחליט מה אני ובמי אני בוחרת לבנתיים אני מבינה יותר את הצד השמאלני מאשר את הימיני... גם את הימיני אני מבינה במקצת אבל יותר את השמאלני...וזה לא מתבטא בכלום כי אין לי דרך שזה יתבטא.. אולי בקבוצה שאני ידריך עוד כמה ימים בע"ה זה יתבטא כי אני לא מיתכוונת להעביר פעולות על האידאולגיה של בית"ר שהיא ימנית..כי אני לא מסכימה איתה.. החניכים יעברו את הפעולה אבל לא ממני! לא קשור אבל אתה שאלת חחח=] אם רבין כול כך כושל כמו שסיפרת והסברת לי אז למה יש עדיין אנשים (והרבה) שכן אוהבים אותו וכן בוכים עליו וכן חושבים שהוא היה מביא שלום.. הרי עד עכשיו הסבירו לי שהוא היה מביא שלום תמורת שטחים אז אם ככה אז הוא היה אמור להביא את כול ישראל ולהשאיר אותנו כימעט בלי כלום לא? אבל למה??? הוא איש שאוהב את המדינה שלו ולא ניראה לי שהוא רצה שישאר ממנה ישוב וחצי בשביל שלום...

who is this

New member
אולי הוא היה מביא שלום..

אבל זה כרוך בויתור על ה"שטחים הכבושים".. הוא יכול לאוהב את הדינה ואני בטח יש לו כוונות טובות, אבל זה הבעיה בכל השמאל.. שהם לא יודעים אם יש להם עסק והם יהיו מוכנים לוותר על הכל תמורת כלום.. וכשיו גם שרון הצטרף לחבורה הזו..

כבוד לבנאדם מת--> אין אצלכם בגרוששש

"רבין אחראי לרצח רבין, כי הוא אחראי על השב"כ. מי שרצח את רבין הוא יגאל עמיר. מי שהסית את עמיר זה אבישי רביב. מי שאחראי על רביב זה השב"כ ומי שאחראי על השב"כ זה יצחק רבין". מה זה אמור להביע? כאילו עכשיו אתם אומרים שהוא אחראי על הרצח של עצמו.. בטח למה לא הוא קם בבוקר באותו היום אמר וואי איך בא לי למות היום בואו נסדר קומבינה אני יילך לשב"כ אני יגיד להם שילכו לרביב ושהוא ישכנע איזה בנאדם מסכן שיבוא ויהרוג אותי... מה אתם גמורים??? ומשה אתה עוד דיברת איתי על כבוד זה כבוד??? עכשיו ממש אבל ממש היתאכזבתי ברמותת!! כאילו אתם מנסים להסביר לי כבר יומיים שאתם כן מכבדים אותו ויש לכמה מכם את זה בהודעה??? אני לא יודעת מה איתכם אבל זאת צביעות!

who is this

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את יודעת מי אמר את זה, נכון? זה כתוב בחתימה שלי.. את יודעת ששניהם היו חברים טובים?? את יודעת כמה רחבעם זאבי ז"ל שיבח את רבין על זה שהוא מפקד גדול וזה?? ועוד משהו, את ראית את התמונות מזירת הרצח, את ראית שרבין היה מוקף מאבטחים ושאי אפשר היה להתקרב אליו אז איך זה שהתובעת במשפט אמרה שכל כדור יגאל עמיר התקרב לרבין עד שבכדור השלישי הוא נגע בבגד שלו?? ואתיודעת שכדור אחד פגע במאבטח?? אז איך מצאו שלוש חורים של כדורים בבגד של רבין?? ואיך נסיעה לאיכילוב מכיכיר מלכי ישראל (לימים כיכר רבין) לוקחת חמש דקות, איך הנסיעה של רבין לקחה בערך ארבעים דקות??? ואיך עדי ראייה מספרים שראו אותה עורצת למשך 12 דקות במקום כלשהו??

עכשיו..

אני מסתכלת פה על ההודעות שרשמו לי וניסו להביע דעה ואני שמה לב להודעה שלא ראיתי אותה קודם... וזאת זאת עם החחחחחחחח.... אתה מנסה להגיד שהוא גרם לרצח של עצמו???? למה שהוא ירצה למות??? ולמה יגאל עמיר לא אמר כלום על זה??? ותפסיקו לחפש תירוצים למה הוא מת! מישהו הרג אותו בגלל הדעה הפוליטית שלו . (נקודה!)

who is this

New member
אגב כבוד למת..

למה לרחבעם זאבי לא עושים יום זכרון?? הוא לא מספיק חשוב?? הוא בדיוק כמו רבין, נרצח בגלל הדעות שלו.. ואת לא תיראי בפורום הזה אחד שמצדיק את הרצח או מזלזל בכבוד המת!! את יודעת כמה אנשים מתו בגלל רבין?? בעקיפין או לא בעקיפין..?? יותר מדי.. גם באלטלנה וגם כשהוא חילק נשק לטרוריסטים!!

כאילו מה???

אז כאילו מה?? אתם אומרים שכול השמאלנים מפגרים שהם לא רואים את מה שקורה???אף אחד לא ראה באותו הזמן שהוא מסכן את המדינה? ואם כן אז למה לא עשו כלום? ולמה זה לא היה הרוב? רק אתם צודקים וכולם טועים? או יותר נכון טעו... וכנראה רבין עשה יותר מאשר רחבעם שמגיע לו יום זיכרון...

t i t u s h

New member
תפסיקו להשוות בין רחבעם זאבי לרבין!

הם שני אנשים שונים..נכון שרחבעם היה ימני ואתם כולכם פה ימניים קיצוניים, אבל רבין היה ראש ממשלה בישראל שנרצח בידי יהודי ולרחבעם זאבי בהרבה מקומות עושים טקסי זיכרון, נכון שזה לא משהו פורמלי..אבל עדיין מכבדים אותו ועורכים לו טקסים. אז מספיק להשוות בינהם ולשאול "למה זה ככה וזה לא?!"

למעלה