עזרההה

עזרההה

אוקיי מי שהיה בריקודים בחוף ראשון שרוב הפעמים קיקה סמואל תיקלט שם אז הוא שם שיר הנקרא.."שיר הבקבוק" אני לא מוצאת אותו.. ומי שיודע את השם האמיתי שלו.. בבקשה תעזור לייייייייייייי תודה

XUXA141

New member
היינו רוקדים את זה עם נסטור דיאגו

לפני שש שנים בחוף תל אביב מול האופרה. זה קצת פורנוגרפי ומשלב בקבוק בין הרגליים, מעגל צפוף של בנות וחצאיות מיני קצרצרות..

אוי אוי ממש לא נכון...../images/Emo10.gif

אל תטעי אותה אשת הלילה ממי "שלימד אותך" שקוראים לזה כמו שכתבת ממש רואים שהוא לא מבין כלום וגם לא ינסה להבין מה שכן שושה צודקת לגבי נסטור ולגבי הבקבוק אבל מכאן ועד השם של השיר... וכן, זה אנחנו (אנדרס ואני בזמנו שתיקלטנו) ששמנו את השיר הזה בראשל"צ קיקה אף פעם לא אהב את המוסיקה הזאת (בגלל האקסית שלו שהיא ברזילאית). אבל היה בא לתקלט בהזמנה שלנו והיה מת לשים סלסה ולטיני אבל מה לעשות בראשל"צ אוהבים המון אבל המון AXE ולכן הוא נאלץ לשים את "זה"... בקיצור הנה הפרטים הנכונים (ואם תקשיבו גם תשמעו אותם בשיר!). na boquinha da garrafa -companhia do pagode

חבל....

נורא רציתי שהסלסה בים יחזור... אני הייתי בסלסה בים פעם אחרונה לפני שלוש שנים ולפי מה שהבנתי לא היה השנה בקיץ וגם לא היה שנה שעברה.. תתקנו אותי אם אני טועה... מאוד חבל.. את רוה בצעדים שלי למדתי שם כשרק הסתכלתי.. היה באמת טוב....

XUXA141

New member
על איזה ים מדובר?

כי באכדיה דווקא היה וגם בדבוש ובתל אביב כבר לא היה שנתיים וחבל כי זה היה ממש מוצלח.

salsa king

New member
אוי אוי אוי גלעד

לומר שקקה סמואל לא אוהב ברזילאי זה כמו לומר שאריק שרון בחיים לא טעם סטייק קקה הרי ידוע בחיבתו הרבה לריקודי השורות ולזבל שנקרא בטעות פופ לטיני

חמודה..

גלעד המנהל של סלסרוס\אמנזיה לטינה ובמקרה הוא חזק מאוד בתחום הברזילאי ובטח ובטח שהוא גם מכיר את קיקה סמואל..

XUXA141

New member
לא התרשמתי שקיקה אוהב ברזילאי.

בדרך כלל אם הוא כבר מואיל לשים שורות זה יהיה משהו בספרדית שרוקדים שורות. אפילו את "מיונזי" הוא שם באיזה גרסא ספרדית שלא מתאימה לריקוד המקורי וכולם נתקעים באמצע.

Night-Girl

New member
גלעד

הרי ידוע שכשמגיעים למוזיקה ברזילאית בארץ שורר הבלבול כנראה שלמרות הכל הוא הגיע גם אליי...

טוב נו נעשה שוב סדר...../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

א. זה לא של - E O TCHAN אם הורדת מהאינטרנט מי שכתב את זה טעה אם את רוצה למצוא את השיר חפשי ב-AXE BAHIA 96 שיר מספר 7 או דרך שם הלהקה שציינתי. ב. אני מכיר את קיקה מצויין (גם רקדתי אצלו בארועים, גם הוא בא לתקלט בראשל"צ (אנדרס היה מזמין אותו) וגם פזית מכירה את אשתו ואת אחות אשתו אריקה. ג. קיקה לא סובל מוסיקה ברזילאית (שוב בגלל האקסית) והוא שם את המוסיקה הזאת רק כי הוא לא רצה שהרחבה תתרוקן... אבל כמו ש"מלך הסלסה" אמר הוא מת על פופ לטיני בזה צדקת (גם בגלל שמחייבים אותו לשים את זה ברדיו) דרך אגב פופ לטיני=ריקודי שורות=זבל??? מה הקשר בין שלושתם??? אחד לטיני אחד ברזילאי ואחד מסריח....תהיה רציני יותר בתגובות הבאות... ד. לא היה סלסה וריקודי שורות בשנה האחרונה שנה שעברה היה חצי קיץ כשאני הייתי על המוסיקה (בעיקר ברזילאי בעיקר AXE). ה."אשת הלילה" - את לא טעית מי שהביא/צרב/אמר/ה לך "התבלבל/ה" ובכך גרם לך להתבלבל ולבלבל. ו. אני לא אמנזיה שחרחר כבר מזמן אנדרס אמנזיה יש לי שם שקניתי...סלסרוס אם אפשר למחוק את האמנזיה גם מהאתרים והלינקים אצלך וכן אתה יכול לרשום במקום סלסרוס/ברזילוקה זה בסדר ולנוחיותך שלא תחזור פעמיים על מי שמנהל. ז. בינבה זה עם נ לא בימבה ובטח שהיא קטנטנה. עכשיו יש סדר נראה לי שעניתי על הכל. ואל תתקנו אותי כי אני לא ט...(סתם סתם גם אני בן-אדם וגם אני עוד אטעה ויודה אתם תראו). שיהיה לכולם יום נפלא ומהנה. נ.ב. למי שרוצה והיה בפסטיבל יש סקר בעמוד הראשי באתר סלסרוס בלינק המצורף אתם יכולים להביע את דעתכם עליו...תצביעו.

עכשיו רק ראיתי איך אתה קורא לו../images/Emo6.gif

קיקה=קקה לא יפה... אה וטעיתי לא אחות אשתו אריקה. אח של אשתו ברנרדו (הבעלים של פיצה מטר) תקנתי מהר...

חחחחחחח

גלעד רוצה להתחתן....(לא יודעת מה הקשר עכשיו...) ממי כל אחד והטעם שלו....באמת שמו בשנה האחרונה הרבה יותר ברזילאי מאשר פופ לאטיני...אבל מה לעשות על טעם ועל ריח רק טיפש התווכח...ואין מה להתווכח פה מה יפה ומה לא כי בכל זאת אלה לא עובדות אלה רק דעות שלכם או של אנשים אחרים...אז אם אתם מתכוונים להמשיך את הוויכוח מה יותר יפה ומה יותר זבל אני יכולה להזהיר אותכם מעכשיו......אין במה להזהיר...פשוט אין לכם על מה להתווכח כי זה סתם שטויות.. וגלעד...כשאני הייתי קטנה הסידרה רק שודרה וקראו לה בימבה וגם בדקתי את זה לכל מי שהתווכח איתי זה בימבה עם מ' לא עם נ'!!!!! ודבר אחרון...וגלעד...המשפחה של קיקה באמת לא מעניינת אותי...הוא גם סנוב!!!! ואישתו כוסית אני חייבת להגיד אם זאת הבלונדה שראיתי בפיצה מטר לפני שנה... אז יאללה קחו קליל אנשים...ותמשיכו לרקוד... אעעעעעעעעעעעעעע והכי חשוב... השיר של הבקוק זה כן של אל טאצ'ו האלה או איך שקוראים להם...כי כמנהל הפורום שחרחר מתוק נתן לי קישור לאתר לא זוכרת איך קוראים לו ...השיר הזה הופיע על השם שלהם....אז תתוכח גם על זה...

הנה במיוחד בשבילך...

אולי גם תקני איזה דיסק פעם ולא תורידי מהאינטרנט...סימנתי במיוחד בשבילך את שם השיר כדי שתראי טוב ולא תטעי...דרך אגב את יכולה להכנס לחנות שמוכרת מוסיקה ולהאזין לשיר כדי להיות בטוחה ולא לדבר שטויות עוד יחשבו שאת צודקת... ולגבי בינבה (כנסי לאתר לה-מוסיקה) את תמצאי שם את ההתערבות ואת מי שהפסיד בהתערבות (אולי גם עלו תמונות??) זה בינבה אבל לא נורא. באמת הכל שטויות... יום טוב. נ.ב. הדיסק מקורי אין טעויות.

XUXA141

New member
יש עוד גירסא!!

בדיסק "ריו דה ז'נירו - בסט אוף לטין דנס" , בדיסק מספר אחד, שיר מספר 10 הוא - EL BAILE DE LA BOTELLA - JOE LUCIANO השם שאתם רשמתם הוא הגירסא בפורטוגשית ( ולכן המילה "גראפה" שהיא בקבוק בפורטוגזית). זו הגירסא הספרדית ולכן זה "בוטלה" - בקבוק בספרדית.

מן הסתם עשו גירסא ספרדית...../images/Emo55.gif

אבל את יודעת שמתכוונים לסמבה שזה ברזילאי ולא לחארטות... ובכל מקרה E O TCHAN לא הוציאו גירסה שאני מכיר.

XUXA141

New member
לברזילאים יש מנהג..

לקחת שירים ולתרגם אותם בגירסא פורטוגזית. לגבי שיר הבקבוק אני לא יודעת מי היה האוריגינל אבל בחוף תל אביב לפני שלוש שנים אפשר היה לרקוד את הגירסא הברזילאית של "בומבה" ( והיא היתה הרבה יותר קצרה).

למעלה