עזרההה

עזרההה../images/Emo53.gif

אני חייבת עזרה ! אני צריכה להכין למחר פעילות קטנטנה... אני צריכה רעיון למשחק קצרצר [משו בסביבות 5-10 דקות] שקשור לעניבות.. תודה מראש

תות15

New member
תעשי חיפוש על המילה "עניבות"

בפורום..לפני ממש לא הרבה זמן כתבי פה למישהי כמה משחקים עם עניבות..

shira g

New member
ממ עניבות...

הכי בנאלי- 5 מקלות רק עם עניבות... עוד משחק שאני אישית ממש אוהבת זה בול פגיעה עם עניבות אם את לא מכירה תשאלי ואני אכתוב איך משחקים...בכל מקרה את יכולה להחליט שמשחקים עם עניבות אבל במקום להגיד את הצבע חייבים להגיד את שם הגדוד שהצבע הזה שייך לו השנה... או צייד נבלות- להשיג עניבות בכל הצבעים+ חתימה של בעלי תפקידים

shira g

New member
הסבר...

מראים את כל העניבות...לך יש רצף מסויים בראש של 5 עניבות והקבוצה צריכה למצוא אילו עניבות נמצאות ברצף ובאיזה סדר...הן מתחילות לצרף עניבות...כשהן אומרות עניבה שקיימת ברצף אבל לא במקום הנכון עפ"י הרצף את אומרת להן שהן פגעו וכשהן עלו גם על המקום של העניבה ברצף את אומרת פגיעה

לא שמים עניבות על הרצפה../images/Emo70.gif

סליחה שככה "נפלתי" עליך, אבל זה בכללי.... בלי קשר למה שכתבת זה ממש מפריע לי כל הדברים האלה... אני לא מבינה איך לאחרים לא... לא שמים עניבות על הריצפה, וגם לא חאקי.... זה לא יפה ולא מכובד
והכי הורגים אותי אלו ששמים דגל ישראל על הריצפה - כאילו מה? אנחנו עושים סיבוב שבטים במחנה וקולטים שבחצי מהתרנים דגלים מטאטאים את הריצפה, וכשאנחנו מרימים אותם צועקים עלינו לא לדעת להם בדברים.... או סתם, שכשבאים לחבר דגלים לתורן מניחים את הדגל על הריצפה.

shira g

New member
את ממש טועה לדעתי...

בקשר לדגל ישראל את צודקת אבל זה דבר שונה.. חאקי, ועניבה כחלק מהחאקי- אחד מהתפקידים שלו זה שזה דבר שיהיה ניתן ללכלך...כשאל חניכה באה מתלוננת על זה שנהרסו לה הבגדים בפעולה היא יודעת ישר שהתגובה שלי תהיה- זה לא היה קורה אם לא היית באה עם חאקי... כשהדבר נמצא על הריצפה כחלק ממשחק זה לא נראה לי פסול כי אין פה שום עניין של חוסר כבוד!

נכון שאפשר ללכלך והכל - אבל עדיין

חאקי זה משהו מכובד וייצוגי, אותו דבר עניבה. אני יודעת שאצלנו בשבט זה פשוט יפריע לאנשים עם ישחקו 3 מקלות עם עניבות. גם כשמשחקים 2 כלבים ועצם אף פעם לא שמים עניבה באמצע.

puchit

New member
נו באמתתת

חאקי ועניבות זה לא ספר תנ"ך. זה בגד......!

trigotrigo

New member
אולי את מכירה בשם "שני כלבים ועצם"

או "כלב עצם".. אני יודע שגם זה שם נפוץ למשחק הזה..

למעלה