עזרההה דחווףףףף

לונושקה

New member
עזרההה דחווףףףף

שלום לכולםףאני אלונה... אני חייבת ממש דחוף את המונולוג מתוך המחזה "רכוש נטוש " של שולמית לפיד את המונולוג של עליזה,זה באחד העמודים האחרונים של המחזה וזה ממש ממש ממש ממש דחוף.. אם יש למישהו את זה אז בבקשה תכתבו לי פה

לונושקה

New member
אוףףףף

מיישוו?? אני פשוט לא מוצאת את המחזה חיפשתי בכל החדר כנראה זה נפל לי מהתיק או משהו חחח אווווך,ואין חנויות פתוחות בשבת,גם כן

לונושקה

New member
חחחחח

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו... אבל זה לא בדיוק עוזר לי כי אני צריכה ללמוד את זה למחר.. ולא היה לי זמן בכלל השבוע וזה טוב לא משנה נקווה שיהיה טוב חחחחחחחח אני חדשה כאן בכל מקרה קוראים לי אלונה ואני בת 16,וממ.... אני ממש אוהבת להופיע ולשיר וכאלו חחח

לונושקה

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה לא הכוונה הרעה בוואלה זה כזה וואלה,נוו לא יודעת להסביר זאת צורת התבטאות כאילו וואלה מגניב............... נוו,שיהיה ברוכים הבאים,ייותר טוב?

normajean

New member
nam:) much better kid..it just

made me laugh cause it's like:"Helloo I'm new and happy and bla bla bla yey!" *with ponpos and stuff* and ur like: "cool"

לונושקה

New member
אני אלונה :)

ראיתי מקודם שלוקחים אתכם מהמגמה לפסטיבל עכו.. גם את המגמה של תאטרון אצלינו לוקחים והציעו גם לנו להצטרף אבל אני לא יכולה........... באיזה בצפר את?

למה את צריכה אותו אם יורשה לשאול?

ממממממ..תגדירי איזה מונולוג ואני אוכל לעזור לך...כי יש לה כמה לקראת הסוף. בנתיים אני אלך לחפש...:)

לונושקה

New member
זה עקרונית

שני מונולוגים קצרים שתמיד מחברים אותם אחד לשני אבל לא משנה כבר ,תודה בכל זאת

למעלה