עזרהההה

עזרהההה

יש לי עבודה.. אני צכה לפרש את השיר ואת של הראל סקעץ היום שהתנפץ עלי, עשה אותי קשה מדי שכחתי מעצמי ודי הייתי, לא הייתי אני אסגור מאחורי גבי, שוב לא יוכל לגעת בי, בתהומות לבי טעיתי, לא הייתי אני שבפני הריקנות שוב לא תכה המציאות שתחכה שוב לא אבכה שאתנחם מעט ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת כמעט עלית בי לרגע הייתי אחר אם הייתי יודע שאת, אל מי את מקרבת מרחק במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת, הייתי עושה אותך מאושרת. ושוב הולך, אותה העיר, אותם פנים אני מכיר את הריחות שבאוויר טעיתי, לא ראיתי אותך כולן דומות פתאום יותר, כל שיר עושה להיזכר מכל צלצול הלב עוצר נגעתי, לא הרגשתי אותך ולעולם שוב לא רוצה להתאהב האהבה שתרקב הרגישות שתישרף לאט ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת כמעט עלית בי לרגע הייתי אחר אם הייתי יודע שאת, אל מי את מקרבת מרחק במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת, הייתי עושה אותך מאושרת. ואת, במי את נוגעת לאט, במי את פוגעת כמעט כמו אז כשפצעת בי את כל העולם את גילית ולקחת לי איתך ומי זה שעכשיו נוגע בך אני מקווה שהוא מאושר שיש לו אותך לא מכאיב לך בך לא פוגע הייתי כזה אם הייתי יודע. אתם יכולות לעזור לי לפרש במילים .. מה הכותב רוצה להגיד בשיר הזה.?? תודה.. :]]

skaatushonet

New member
אוקיי:)

היום שהתנפץ עלי, עשה אותי קשה מדי שכחתי מעצמי ודי הייתי, לא הייתי אני היום שהתנפץ עליו-היום שבוא היא עזבה אותו,נטשה אותו-הכל התנפץ בפנים,עשה אותו קשה,חסום,אדיש..הוא כבר לא היה עצמו,נעלם,נסגר. אסגור מאחורי גבי, שוב לא יוכל לגעת בי, בתהומות לבי טעיתי, לא הייתי אני הוא מסתגר בתוך עצמו,לא נותן לאף אחד לגעת בו,להתקרב שוב ללב שלו.. שבפני הריקנות שוב לא תכה המציאות שתחכה שוב לא אבכה שאתנחם מעט כמו שהמציאות הכתה לו בפנים [הוא היה בתוך בועה כאילו..אהב אותה והכל והיא ניפצה את הבועה והוא יצא אל המציאות-כשהיא עזבה אותו] אז שלא תכה לו שוב-שלא יקרה שוב..שהמציאות תחכה,שיתנו לו לחיות בבועה שלו שיוכל להתנחם בה. ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת כמעט עלית בי לרגע הייתי אחר אם הייתי יודע שאת, אל מי את מקרבת מרחק במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת, הייתי עושה אותך מאושרת היא עזבה אותו והיא עם מישהו אחר נכון? אז הוא אומר לה אל מי את צוחקת והכל..כמעט עלית בי לרגע-הוא כמעט נתן לה לחדור אליו שוב במחשבות שלו...הוא היה אחר אם הוא היה יודע-היה מתנהג אחרת כדי לרצות אותה.במי היא מתאהבת?את מי היא לא עוזבת-כמו שהיא עזבה אותו.רק אם היא הייתה נשארת הוא היה עושה אותה מאושרת. ושוב הולך, אותה העיר, אותם פנים אני מכיר את הריחות שבאוויר טעיתי, לא ראיתי אותך העיר היא אותה עיר,הפנים הם אותם פנים..כלום לא השתנה בחוץ,הוא חיפש אותה,רצה לראות אותה אבל הוא לא ראה. כולן דומות פתאום יותר, כל שיר עושה להיזכר מכל צלצול הלב עוצר נגעתי, לא הרגשתי אותך כולן דומות לו פתאום-נראות אותו דבר,לא מחדשות לו כלום,לא עושות לו כלום.כל שיר שהוא שומע הוא נזכר בה,הלב עוצר מכל צלצול שמה הי מתקשרת..הוא נגע בה אבל לא הרגיש אותה..הוא לא הרגיש את מה שבתוכה. ולעולם שוב לא רוצה להתאהב האהבה שתרקב הרגישות שתישרף לאט בית פשוט-הוא לא רוצה להתאהב,הוא בדיכאון וכו'... פזמון חוזר:) ואת, במי את נוגעת לאט, במי את פוגעת כמעט כמו אז כשפצעת בי את כל העולם את גילית ולקחת לי איתך ומי זה שעכשיו נוגע בך אני מקווה שהוא מאושר שיש לו אותך לא מכאיב לך בך לא פוגע הייתי כזה אם הייתי יודע. במי היא נוגעת ופוגעת כמו שהיא נגעה ופגעה בו?-נוצר מצב שכל מה שהוא יכול להראות זה שהיא פוגעת..כאילו לא יכולה לעשות טוב.היא גילתה לו את כל העולם,הם חוו ביחד חוויות גדולות וברגע שהיא הלכה היא לקחה את זה איתה.השאר ידוע.. הייתי כזה אם הייתי יודע-הוא היה כמו אותו אדם שהיא נמצאת איתו כרגע רק כדי לרצות אותה ולעשות אותה מאושרת. ככה אני מבינה את זה,כל אחד יכול להבין את זה בצורה אחרת.בהצלחה:)

תהיי בריאה יפה שלי../images/Emo204.gif

חחח איך פירשת את זהיפהה כל הכבוד נשמה : ) יומטוב לכן בננות ובננים3>

I N S T I N C T

New member
הלוואי עלי עבודות כאלה

ואודליה יא משקיענית!! חח כל הכבוד

אם את עצלנית../images/emo8.gif

במילים פשוטות מישהי עזבה אותו וזה שבר אותו למרות הכל הוא לא מזיק לה והוא מקוה בשבילה שטוב לה עם הגבר החדש (מתלבש על הראל בידיוק) סוף דבר שיר מקסים ביותר ודיסק מדהים בטירוף העיקר שמיעה מהנה

למעלה