עזרהההה

טל ברק

New member
עזרהההה

כן כן, :) שמי הוא טל ברק תראו מה, רציתי לכתוב איזשהי הודעה אבל ראיתי שכתוב כל כך בפירוש שזהו השם שלי אז החלטתי שאני עכשיו אודה שזהו שמי הרי במכתב הזה אני לא הולכת לכתוב את מה שבאמת רציתי, אני פשוט אשאל אתכם איך לשנות את שמי כפי שהוא יופיע בפורום. כך מה שייצא לי מזה, שאני אוכל לשנות את שמי ואז להיכנס שוב, בניק אחר ולכתוב את מה שרציתי בלי שכולם ידעו שזו אני :) תודה רבה!

מתח

New member
את חייבת לי את חייך:

אוקי, אז ככה: 1. תפתחי את הספרייה C:\WINDOWS\COOKIES (אני משער שאת יודעת איך לעשות את זה... את יודעת, המחשב שלי -> כונן C -> תיקיית Windows -> תיקיית Cookies (טוב, בסוף לא שיערתי כלום)). 2. תלחצי על F3, ותכתבי ב-Named: את המילה: tapuzforum. זה יימצא לך קובץ שייקראו לו [email protected]. משהו בסגנון.. העיקר, זה יהיה קובץ טקסט עם השם שעליו רשמת את חלונות, והמילה TAPUZFORUM, ואולי עוד מספר. 3. תסמני את הקובץ (או הקבצים) ותמחקי אותו/ם. 4. תכנסי מחדש - ווואלה, ניקניים חדש. אני מצפה לתמונות בעירום בתא-הדואר שלי תוך 30 דקות. יום טוב, שיהיה.

סופרמן18

New member
כבר דיברו על זה פעם...

ולדעתי אם תחפש תמצא את התשובה באחד הדפים האחרונים. אני חושב שאם תמחוק את הCOKIES אז תוכל לשנות את הניק.

N0

New member
למה להתעסק עם Cookies

פשוט וקל. תוסיך הודעה, וא יש למטה בצהוב החלפת שם משתמש. תרשום שם שם חדש (אתה צריך לרשום אי מייל אחר אבל זה ממש לא משנה אם הוא לא נכון) N0

למעלה