עזרהההה

מירב203

New member
עזרהההה

שלום לכולם.. יש לי תינוק בן שנה ושבעה חודשיים רציתי לשאול איזה פעיליות מתאימות לו בגיל הזה. הוא איתי כל היום בבית ומישתעמם מאוד מה אפשר לעשות איתו חוץ מהמישחקים הרגילים(לגו..) 2.אשמח גם להצעות לארוחת ערב בישבילו תודה רבה והמשך יום ניפלאאא

רונית י

New member
התינוק כבר לא תינוק

אפשר לשחק ביחד בכדור, בימבה אוהל כדורים סיפורים ושירים עבודות יצירה - בצק, צבעי ידיים וצבעים רגילים לצאת פעם-פעמיים ביום לתת לו להתלוות אליך למה שאת עושה בבית, אם זה בכביסות הוא יכול לשחק עם האטבים או לעזור עם הבגדים (הם מאוד אוהבים). במטבח תדאגי שתהייה מגירה אחת או שתיים בטוחות בלי סכינים וכלים מסוכנים והוא יכול לשחק עם כלי מטבח, גם עם סירים וכפות עץ. לגבי ארוחות ערב, בעקרון כל מה שאתם אוכלים. רעיונות פשטידת ירקות/גבינות לחם עם חומוס בייתי או טחינה או אבוקדו שקשוקה/אומלט/בלינצ'ס/חביתה/ביצה קשה פסטה עם רוטב או בלי לחמניות גבינה סלט ירקות (בכל ארוחה) וירקות אפויים בתנור דייסה אם אוהב לביבות טונה או סלט טונה בייתי

מנסה לעזור

בגיל הזה כל ג'ימבורי או משחקיה מתאימים. אפשר לקנות דיסק שירים ולהמציא ריקודים. לעבוד על תחושות שונות כמו בדים במרקמים שונים. לצייר, להדביק מדבקות, ממש הכל אפשרי. ארוחת ערב - כל מה שאתם אוכלים. חביתה, פנקייק, ירקות, טונה, פסטה, ביצה קשה, ירקות...פשוט הכל.

mitsi miaoo

New member
בשמחה

משחקים: אצלנו להיט שירים שיש להם תנועות כמו 10 אצבעות לי יש, עוגה עוגה וכו' מדבקות, צבעים, טושים ויש לו מחברת עםדפים חלקים ששם הוא מצייר ואז רואה גם את מה שהוא עשה בעבר ולפעמים משפץ את העבודות הקודמות שלו.אפשר להשתמש במדבקות גם ללמוד את אברי הגוף, להדביק על האף, של הילד של אמא, של ציור וכו' כדורים ובלונים זה תמיד שמחה גדולה קוביות, לבנות מגדלים, גשרים ולראות מה נכנס בפנים,גשר קטן אפשר להכניס רק דברים קטנים, גשר גדול דברים גדולים לבנות מחיות פלסטיק גן חיות ודרך זה לדבר על עוד חיות (חוץ מחיות בית) ועל הקולות שלהן, על מקום המחיה שלהן, האוכל וכו' משחקים פיזים כמו תופסת, מחבואים גם להיט וכמובן לעזור בבית, אמנם אצלי הוא עוד לא הבין שהוא אמור להביא לי את הכביסה שלא מקופלת והוא מתעקש להביא לי את מה שכבר קיפלתי (תוך הריסץ הקיפול כמובן) הוא מאוד אוהב לבשל, להסתכל עליי חותכת ירקות, להחזיק את הביצה/מלפפון/כל דבר לערבב את האוכל לפני שהוא מתחמם ממש ואז הוא אומר שזה חם, לומדים תוך כדי לספור, חם/קר הרבה/מעט וכו' סתם רוקדים בסלון עם רדיו וזה כל מה שיש לי כרגע, מקווה שלפחות יהיו לך רעיונות לתעסוקה לגבי אוכל, כמו שכתבו לך, כל מה שאת אוכלת. שקשוקה, פשטידות, מרק, פנקייק, עוף ירקות אפוים/מאודים, הכל. רק צריך לשים לב כי למשל אצלי הוא אוכל עם תיבול שונה משלי היא הוא מעדיף טעמים פשוטים יותר. אז באמצע הבישול אני מפרידה לשניים ומתבלת כל חצי שונה.

למעלה