בשמחה
משחקים: אצלנו להיט שירים שיש להם תנועות כמו 10 אצבעות לי יש, עוגה עוגה וכו' מדבקות, צבעים, טושים ויש לו מחברת עםדפים חלקים ששם הוא מצייר ואז רואה גם את מה שהוא עשה בעבר ולפעמים משפץ את העבודות הקודמות שלו.אפשר להשתמש במדבקות גם ללמוד את אברי הגוף, להדביק על האף, של הילד של אמא, של ציור וכו' כדורים ובלונים זה תמיד שמחה גדולה קוביות, לבנות מגדלים, גשרים ולראות מה נכנס בפנים,גשר קטן אפשר להכניס רק דברים קטנים, גשר גדול דברים גדולים לבנות מחיות פלסטיק גן חיות ודרך זה לדבר על עוד חיות (חוץ מחיות בית) ועל הקולות שלהן, על מקום המחיה שלהן, האוכל וכו' משחקים פיזים כמו תופסת, מחבואים גם להיט וכמובן לעזור בבית, אמנם אצלי הוא עוד לא הבין שהוא אמור להביא לי את הכביסה שלא מקופלת והוא מתעקש להביא לי את מה שכבר קיפלתי (תוך הריסץ הקיפול כמובן) הוא מאוד אוהב לבשל, להסתכל עליי חותכת ירקות, להחזיק את הביצה/מלפפון/כל דבר לערבב את האוכל לפני שהוא מתחמם ממש ואז הוא אומר שזה חם, לומדים תוך כדי לספור, חם/קר הרבה/מעט וכו' סתם רוקדים בסלון עם רדיו וזה כל מה שיש לי כרגע, מקווה שלפחות יהיו לך רעיונות לתעסוקה לגבי אוכל, כמו שכתבו לך, כל מה שאת אוכלת. שקשוקה, פשטידות, מרק, פנקייק, עוף ירקות אפוים/מאודים, הכל. רק צריך לשים לב כי למשל אצלי הוא אוכל עם תיבול שונה משלי היא הוא מעדיף טעמים פשוטים יותר. אז באמצע הבישול אני מפרידה לשניים ומתבלת כל חצי שונה.