עזרהההה פליז...

letgo

New member
עזרהההה פליז...

אני צריכה עזרה דחוף ב-2 בעיות: ובבקשה תקראו למרות שזה קצת ארוך א. אני צריכה עזרה בהכנת תחפושת של אחות סקסית\ מלצרית סקסית\ מנקה סקסית\ מה אני צריכה בשביל זה אילו בגדים- (אחד מהתחפושות)... ואילו פרטים נלווים יש לזה...- זה בשביל אחותי... ב. בתאריך הלועזי שפורים נחגג נופל השנה על תאריך שבו היה פיגוע בדיוק לפני שנה ו2 ידידים שלי מהשכבה נהרגו.1 מהם הייתה נוצריה לכן מציינים זאת על פי התאריך הלועזי. ועכשיו הגענו לפואנטה... השנה הפורים בבית הספר שלי יהיה פחות באווירה פורימית אבל למרות זאת אני רוצה להתחפש למשהו קצת לא זועק ופורימי אלא צנוע יותר.... איזה רעיונות יש לכם? עם יעשור הגיל אז אני בת 14

Taste of a Kiss

New member
אממ... ../images/Emo151.gif../images/Emo26.gif

טוב נתחיל מ"הבעיה" של אחותך (בת כמה היא, ד"א?)
אחות סקסית: חלוק לבן (...), חצאית מיני לבנה/שחורה, חולצה מכופתרת שהכפתורים הראשונים פתוחים, גרביוני רשת לבנים/שחורים, מגפיי גוגו (או סתם ארוכות) לבנים/שחורים, אם יכולה להשיג אז גם סטטוסקופ (זה מאוד מוסיף), ליפסטיק אדום, שיער פזור וכו'. עוד רעיון לאחות סקסית - http://www.tricks.co.il/porim/costumes/big/nurse.jpg
מלצרית סקסית: מגש עם כל מיני כלים חד-פעמיים מודבקים עליו, חולצה שחורה צמודה או חולצה לבנה, תג עם השם לתלות על החולצה (אפשר להוסיף שם של מסעדה מוכרת על התג), ג'ינס או חצאית שחורה וכו'.
מנקה סקסית: פה אני לא ממש מצליחה לראות איך מנקה יכולה להיות סקסית
אם כבר, הייתי מציעה לך ללכת יותר בכיוון של עוזרת צרפתייה שזה יותר סקסי ויפה
הנה עוד תמונות שיכולו לעזור לך. כל מילה נוספת מיותרת
לבעיה שלך
זה באמת נושא בעייתי מאוד. אם את ממש רוצה להתחפש, תתחפשי למשהו סולידי יותר, לא פרובוקטיבי או משהו כזה בגלל האווירה שתיארת שהולכת להיות בבצפר שלך. אני לא יודעת ממש לאיזה כיוון ללכת כדי לייעץ לך, כי לא פירטת מה את רוצה... אבל את תמיד יכולה להתחפש לתחפושות הקלאסיות כמו רופאה, שוטרת, חיילת
!!!

letgo

New member
תודה רבהההה רק

אני רוצה משהו צנוע כזה אבל יותר מקורי משוטרת או רופאה...

letgo

New member
וגם אהבתי תרעיון של העוזרת הצרפתיה

אבל איפה משיגים סינר תחרה כזה כמו התמונה?

Taste of a Kiss

New member
סינר תחרה

את תוכלי להשיג בטח בחנויות לתחפושות, אבל אם לא תמצאי, חפשי בחנויות לכלי בית (שיש שם מגבות מטבח וסינרים), שווה לנסות. בקשר לתחפושות צנועה אין לי הרבה רעיונות אני אחשוב שוב

למעלה