עזרהההה בבקשה

לידור93

New member
עזרהההה בבקשה

אני יש לי בעיה של הנעל הצבאית שהייתי שוחר הכאיבה הנעל אני לא מצליח להתרגל עליה לא משנה מה גם עם מכונית תעלה עליה
אמרתי את זה בצו ראשון לא אכפת להם
יום שלישי הגעתי לסיום קורס ....שבנתיים עכשיו אני ממתין בגלל שחודשיים שלמים מיום הגיוס הייתי בבלאגן שלם של פטורים
פה שבוע פה שבועיים 3 ימים פה מלאאא עכשיו אורטופד המליץ על פטור של 3 חודשיים (שדרך אגד אני נימצא בחיל חימוש)
אני לא מסוגל להשים את הנעל התפוצץ לי ווריד 3 פעמיים אני לא מסוגל אפילו להשים נעל רגילה אני הולך עם כפכים ביום יום אבל בצבא עם נעל ספורט שכואב לי איתה גם לא מבינים
אני צריך לעלות לוועדה של פטור קבוע לא הבנתי מרותם או פרח ולא יכולים להביא לי יותר פטורים כי אי אפשר להביא פטורים זמניים שעולים לוועדה של קבוע
אבל איך אני חוזר לבסיס כואב לי נוראאאא למה אני צריך לשמוע מהמפקדים שלי שאין מה לעשות מהרופאים שאני אומר להם אתם רוצים שאני יסבול הם אומרים לי נראה כך
מהמפקד מגמה שלי אומר לי לא כדאי לך לבוא עם אזרחי שאני ישפט שהוא יכנס בי מאיים עליי ריתוקים שבת כי הוא יעלה למשפט גם לא הבנתי למה
אבל למה?? למה אני צריך לסבול בצבא כל יום אני בוכה לא עוזרים לי לאף אחד לא אכפת דיי כבר עם החוקים המטומטמים האלה...

yaa40

New member
תקשיב.

4 חודשים הייתי בבה"ד 20 ורק לאחרונה עזבתי.
אני יכול להגיד לך ככה, לך לבסיס עם הנעל למרות הכאבים, אבל את השרוכים תשחרר מאוד (אין ברירה...). אתה הולך למפקד/ת ואומר לו שאתה רוצה לדבר עם הסמל לגבי זה, ומיד. אל תסרב פקודה, הענישה תהיה סתם מרושעת הקציני שיפוט בבה"ד אכזריים. לך לחופ"ל ותגיד לו שאתה צריך דחוף רופא תתלונן לו על אני לא יודע מה (אל תשכח שהם אוהבים לעשות צרות אלה שם, הם לא מקשיבים בכלל החופלים האלה), העיקר שתקבל את התור. עכשיו, אחרי כן לך לרופאה (לאנדריאה עדיף היא הכי טובה, מרגריטה תתן לך כדורים וזהו, היא רופאה על הפנים), היא תדאג לך, תסביר לה הכל.
ותן לפז"ם לדפוק, זה לא יהרוג אותך.

לידור93

New member
תקשיב זה ממש מסובך

אנדריאה ומרגריטה שניהם מודעות למצב שלי המפקדת שלי הסמל שלי כולםםם
אני ישים את הנעליים סבבה אבל שאני אומר להם מה אתם רוצים שאני יסבול אחראית מרפאה אומרת לי נראה שכך
ושתבין גם שאין שרוכים בכלל הם בחוץ כואב לי בלי קשר לחוזק הקשירה שאני אומר להם אני סובל כואב לי הם פשוט כל הזמן אין מה לעשות אין
אין לי מה לקבל תור כי הם יגידו לי שוב שאני צריך לקבל פטור קבוע משהו כזה ובגלל שאני "בוועדה" כזאת אסור להם להביא לי פטורים זמניים
אז מה קורה גם המפקדת שלי לא שלחה את הטפסים שלי שזה סתם יארך לי הזמן סתם יסבול עוד ימים בבסיס עם נעליים צבאיות
לא מספיק אני ממתין בטופ אם אתה מבין אותי ועודשה חמושישים סתם מסתכל על הקירות כל היום
גם הנגד שלי המפקד תחום אומר לי שמצידו אני יוכל ללכת ביחידה עם נעליים אזרחיות אבל זו לא החלטה שלו עם הרס"ר יתפוס אותי הוא יהיה אחראי לאא נכוןןן
אבל הרופאים לא רוצים לתת לי פטור זמניייי ולךךך תדע מתי אני יקבל את הפטור קבועעע...!!!!

למעלה