עזרההההה מי יודע איך לעבור את מה שיש בתמונה
S Seto¥Girl® New member 20/10/03 #2 אתה לא יכול משם אתה צריך מליד, רווח של לפחות שלוש משבצות, ואסור לך להתקל באבנים... לקח לי המון אימון עד שהצלחתי את זה...
אתה לא יכול משם אתה צריך מליד, רווח של לפחות שלוש משבצות, ואסור לך להתקל באבנים... לקח לי המון אימון עד שהצלחתי את זה...
C CoolBoy14 New member 20/10/03 #3 זוז ריבוע למטה, אחד שמאלה, ואז למטה עד הסוף- כדי שתהיה לך תנופה של לפחות 3 משבצות מהר תיסע וברגע שאתה על הסדקים תפנה כדי לעבור את כל זה- צריך להיות מהיר אם לא אתה נופל למטה
זוז ריבוע למטה, אחד שמאלה, ואז למטה עד הסוף- כדי שתהיה לך תנופה של לפחות 3 משבצות מהר תיסע וברגע שאתה על הסדקים תפנה כדי לעבור את כל זה- צריך להיות מהיר אם לא אתה נופל למטה
C chesterb1 New member 20/10/03 #5 תקשיב.... אתה מהפינה.. (של המסך, שזה 3 משבצות..) ואז אתה עושה במהירות עד הסוף ועושה את הפניות ימינה ולמעלה..... גם אני הסתבכתי שם עד שהבנתי איך לעשות.....
תקשיב.... אתה מהפינה.. (של המסך, שזה 3 משבצות..) ואז אתה עושה במהירות עד הסוף ועושה את הפניות ימינה ולמעלה..... גם אני הסתבכתי שם עד שהבנתי איך לעשות.....
G gloom New member 22/10/03 #7 איפה זה../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif../images/Emo102.gif איפה זה במשחק? אני סיימתי אותו אבל אחר כך שיחקתי עוד פעם קרישטך כך שהכל התבלבל לי..... איפה זה קבלו גיי בר
איפה זה../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif../images/Emo102.gif איפה זה במשחק? אני סיימתי אותו אבל אחר כך שיחקתי עוד פעם קרישטך כך שהכל התבלבל לי..... איפה זה קבלו גיי בר
ק קירליה New member 26/10/03 #9 בקשר לזה... אני הגעתי לקומה אחת לא זוכר איזה בדיוק, ועברתי את המסלול, אבל המדרגות לקומה הבאה מסביב זה חסום באבנים! מה לעשות? ואני לא יכול להשים תמונה לצערי...
בקשר לזה... אני הגעתי לקומה אחת לא זוכר איזה בדיוק, ועברתי את המסלול, אבל המדרגות לקומה הבאה מסביב זה חסום באבנים! מה לעשות? ואני לא יכול להשים תמונה לצערי...