עזרההההה ...

נינה601

New member
עזרההההה ...

ממה לעשווווות לחייייייייל ל-9 חווווודש שלנו ביחחחחחד שיוצא יום שישי הזה ?

GrowingMadness

New member
מה את מחפשת?

רעיון למתנה או לדייט?
במתנות אני לא הכי טובה, כי אנחנו לא קונים אחד לשני מתנות בתאריך שלנו. רק בתאריכים חשובים כמו שנה ביחד, יום הולדת וכו'. בתאריך שלנו אנחנו פשוט יוצאים לאנשהוא לחגוג. [וגם זה רק אם הוא בבית בכלל] בכלאופנ! אולי... תעשו פיקניק על חוף הים ותכנסו למים?.. זה הכי כייף ורומנטי בעולם. או שתצאו לאיזה מסעדה מגניבה שלא הייתם בה אף פעם ותמיד רציתם ללכת...
משהו שאני וחבר שלי פעם עשינו- הלכנו אחרה"צ לים, קנינו בירות ופשוט ישבנו והסתכלנו בשקיעה ודיברנו.. היה ממש כייףף
אחרכך הלכנו אליו הביתה, חיכינו שכולם ילכו לישון ובישלנו ביחד ארוחה ממש מושקעת... ישבנו בגינה באמצע הלילה עם נרות ויין והיה פשוט מדהים ורומנטי
לעשות יום כזה [או ערב], שבו אתם כל הזמן עושים דברים כאלה רומנטיים וקיטשיים זה פשוט כלכך כייף. מומלץ בחום
אם את ממש מתעקשת לקנות לו משהו..אל תקני לו משהו גדול. ספר שהוא רוצה או חולצה יפה יספיקו.
מקווה שעזרתי

נינה601

New member
זה בעיה

הרעיוווון עם הים וזזה אהההההבתי אבל בעיה הוא יוצא יום שישי .. אז אין מתיייי ללכת ליייים ...

GrowingMadness

New member
למה בעיה?

<זה קשור לזה שאתם שומרי שבת או משהו כזה?> ואם הוא יוצא בשישי, הוא בטח חוזר בבוקר-צהריים לא? תלכו לים בערך ב5 ככה, השקיעה מתחילה ב5:30 כבר
ומקסימום תלכו לים בשבת בבוקר ובשישי רק תבשלו ארוחת ערב ביחד D:

XxMidnightxX

New member
האמת שאני פחות או יותר באותה בעיה

ב22 ל10 זה יוצא 5 חודשים לי ולחייל שלי וזה גם הסיום טירונות שלו... אני שחשבתי ללכת איתו למסעדה או לבשל לא אוכל שהוא אוהב.. את יכולה להכין לו מכתב עם כל מה שאת מרגישה כלפיו.. את תמיד יכולה להעזר בפורום הזה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=588

dandi99

New member
למה בעיה?

בדיוק אתמול הכנתי אוכל (אחרי שהוא לא מפסיק לחשוב שאני לא יודעת לבשל...) ובערב הלכנו לפארק פרסנו שמיכה שמנו עליה את הדברים ואכלנו ודיברנו. הגדלתי ראש אפילו והבאתי נר בתוך מתקן כזה כדי שיהיה קצת אור. לא צריך יותר מדי בלהכין...אני הכנתי ספגטי ולחם שום ולקינוח עוגת שוקולד-בננה. =]

למעלה