עזרההההה

ש0ח0ר

New member
עזרההההה

וואי עכשיו קבלתי את השיבוצים ואני מדריכת ח'... איזה כיףףףף אבל ויש אבל גדול אין לנו רשאגד.... ואני מפחדת שיהיו לנו ריבים בצוות... מה אפשר לעשות?? דבר שני יש לכם רעיון לצ'ופר לישיבה הראשונה??

קודם כל..

אתם לא ממש לבד יש את מרכז/ת הדרכה גבוהה שהם ת-מ-י-ד שם כדי לעזור בהכל!! את יכולה להכין להם פאצ' מגניב לחאקי האקס ראשג"דית שלי הכינה לנו בפעולה חופשית אחת.. בגדול כתוב השם ובקטנה: שם השכבה של המדריך שם הגדוד שמדריכים אותו שבט ואפשר גם לצייר משהו נמחד..

נתי הרץ

New member
קודם כל המון מזל טוב!!!

רק לפני כמה ימים סיימתי הדרכה ח' וזה תפקיד פשוט מקסים. מקווה שתוציא ממנו את הכי טוב שאת יכולה... וישיהיה לך המון בהצלחה! ודרך אגב, זה שאין לכם ראשג"ד זה לא אמור להשפיע על ריבים בצוות... בכל מקרה - מושמושים (לא צ'ופרים!) : 1. אם יש לך כסף ובא לך קצת להשקיע אפשר לקנות לכל אחד תחתונים במדינה ממש קטנה ולכתוב "הדרכה ח' - קטן עלינו"... 2. רעיון שממש אהבתי - קחי כוסות קלקר תמלאי במים ותכניסי לשם כמה כדורי "קליק" ושימי במקפיא... אחרי זה תוציאי את הכוסות ותכתבי עליהן "מקווה שישבר בינינו הקרח מהר ושיווצר קליק"... 3. קחי איזה נייר שקוף או משהו ותכתבי "שקוף שהולך להיות לנו טוב - כי אנחנו צוות של מלכים!" ותעשי כזה כתר מסול צהוב או משהו... או שלחלופין תכיני כתר מבריסטול, תדביקי עליו ח' גדולה ותכתבי "אני מדריך ח' ואני מלך". בקיצור מקווה שעזרתי לך... אם יהיו לי עוד רעיונות אני יכתוב אותם!

למעלה