עזרהההההה

nereusov

New member
עזרהההההה

אני אמורה להתגייס ב10 לדצמבר לתפקיד מסויים בחיל המודיעין עד לא מזמן היתי מאוד שמחה ונרגשת לקראת גיוסי אבל התנהלות הצבא בכל התהליך שלפני הגיוס איכזבה אותי והורידה לי הרבה מהחשק . אני ניגשת לבחינה הפסיכומטרית שמתקיימת ב 17 לדצממבר (שימו לב לתאריך הגיוס ) וזאת לאחר שביררתי (טלפונית) לפני שנרשמתי לבחינה שיש אפשרות לדחות את השרות שלי עקב הבחינה ובפרוש נאמר לי שכן . חודש לאחר מכן קיבלתי מכתב ובו תאריך הגיוס הנוכחי שלי 10 לדצמבר בנוסף לכך לכך כרגע יש לי חגורת גב (לא אפרט מה זה ) וזה מונע ממני לקחת חלק בפעילויות פיזיות רבות אין לי אישורים רפואים לכך משום שזה פחות רפואי ויותר אסטטי ביקשתי דח``ש מספר רב של פעמים אך התשובה היתה תמיד שלילית לפני פחות מחודש נודע לי שקרוב משפחה שנמצא בחול חולה במחלה קשה ואין הרבה מה לעשות אם זה המשפחה שלי מאוד מצומצמת וזה הקרובי משפחה היחידים שיש לי ומשפחה קודמת לכל לכן אני חייבת לטוס לחול כי אין לו שנה ושמונה חודשים לחכות לי שלחתי מכתב נוסף ללשכה וכמובן ששוב קיבלתי סירוב לבקשתי לדח``ש אני חייבת לטוס לחול והחלטתי שאני לא מתייצבת ביום הגיוס שלי השאלה שלי היא כזאת מה לעיי לעשות על מנת שכן אוכל לצאת לחול בלי שאקבל דח``ש כי כבר ויתרתי על האפשרות שמישהו יקשיב לי .... (אלא אם כן יש לכם הצעות מיוחדות איך ניתן לקבל דחש ) אם אני לא מתייבת ביום הגיוס דשלי ושבועים אחרי מגיעה לשדה התעופה כאשר אני נחשבת עריקה / נפקדת (?) לא יתנו לי לצאת מהארץ נכון ? (באפשרותי לטוס רק אחרי ה 27 בדצמבר) מה עליי לעשות על מנת לצאת לחול ??? סליחה על החפירה אבל אני ממש מאוכזבת שהצבא מתייחס בכזאת קלות ראש וחוסרר אכפתיות למקרים אמיתים כאדשר אני מכירה המון בנות שהשתמטו מהשירות שלהם על כלום מאוד עצוב שמישהי כמוני עם כל כך הרבה רצון לשרת תקבל חוסר אכפתיות כזה מהצבא כאשר כולנו יודעים כמה אנשים מנצלים את האפשרות לעבוד עליהם ולהתחמק מהשרות .... (ידוע לי קיים מועד גיוס נוסף לתפקיד אליו אני אמורה להתגייס ב מרץ ואין לי שום בעייה להתגייס בתאריך זה אבל להם זה לא מתאים :/) אם מישהו יוכל לעזור לי להמליץ ולענות לי האם ואיך אוכל לצאת לחול לתקופה קצרה של שבועיים ....

../images/Emo26.gif

אני לא יודע כמה זה יעזור, אבל אני מציע לך לנסות לפנות לאיתור חמ"ן. תתקשרי לשם, תספרי את הסיפור שלך, ותשאלי האם הם יכולים לעשות משהו בשביל חעזור לך, וגם תבקשי לדבר עם מישהו מהקצינים. אולי תשאלי מי הקצין שאחראי על המסלול אליו את מתגייסת. תתקשרי אליהם, ואם מי שעולה לא יודע איך לעזור לך, תפני אלי במסרים ואני אנסה לכוון אותך.

nereusov

New member
הבנתי ...

יש לך מושג אולי לאן אני יכולה לפנות כאילו מספר טלפון פקס כתובת לשליחת מכתב או משהו כזה כי אין לי מושג עם מי אני יכולה לדבר הכי רחוק שהצלחתי להגיע זה מפקדת לשכת גיוס :/

נווני

New member
אולי

תנסי להגיע ללשכת גיוס שלך ככה סתם ופשוט תגידי שאת לא זזה עד שלא נותנים לך לדבר עם מישהו שמוסמך לתת לך דחיית שירות או עם המפקד לשכה (לפי מה שהבנתי לכל מלש"ב יש זכות להיפגש עם המפקד לשכ"ג). ופשוט באמת אל תלכי מהלשכת גיוס עד את לא מדברת עם מישהו ותבכי לו מספיק והכל ויש סיכוי שזה יעזור.

mehashefa

New member
תבקשי מאבא שלך שישלח מכתב

או פקס חריף לראש לשכת הגיוס באזור שלך. אולי אז הם ידברו איתך אחרת... הורים ממש עוזרים בקטע של הצבא! בלי באמת לעשות הרבה... מניסיון!

miracle16

New member
את בטוחה שיש עוד מועד גיוס?

לאיזה מסלול את מתגייסת? בכל מקרה.. שום דבר לא מצליח בלי לנדנד והרבה ללשכ"ג ויכול להיות שגם לאיתור אבל פחות נראה לי.. תאמיני לי חברה שלי דחתה ובהרבה את הגיוס שלה בגלל שהיא רצתה ללמוד באוניברסיטה לפני אז אם תנדנדי את בטח גם תצליחי

סעמעמק

New member
מתקפה בכל החזיתות

שההורים יתקשרו וישלחו מכתבים ללשכה... זה באמת עוזר. ועוד כיוון שיכול לעזור - להתקשר ללשכ"ג ולבקש לראות משקית ת"ש לפני הגיוס. כאלה עם בעיות ת"ש מקבלים בד"כ, למרות שאני לא בטוח שיש לך מספיק זמן... שווה לנסות. בנוגע לרצועת גב - כשניסית לדחות את הגיוס זה היה עם נימוקים של הסיבות האלה כולל הרצועת גב?

למעלה