עזרהההההה

שלומיקו

New member
עזרהההההה

יש לי שכן כבן 80 שכל פעם שולח תלונות לעיריה על כל השכנים לפני כמה ימים הוא הגיע גם אלי הוא התלונן בעיריה שהכלב שלי שנמצא בחצר (בית פרטי) נובח ומפריע לו הפקח מהעיריה התקשר והסברנו לו מה המצב והוא כבר מכיר את המתלונן השאלה שלי מה קורה עם אדם מסויים מתחיל להתלונן גם בלי שום סיבה על הכלב האם אני צריך למסור את הכלב לצער בעלי חיים , האם המתלונן לא צריך להוכיח כלום מספיקה רק התלונה שלו ? אם יש לכם ניסיון במקרה דומה אשמח לשמוע איך הוא הסתיים דרך אגב לגבי לדבר עם הזקן אין זה פיתרון מישום שכל השכונה כבר ניסתה ואין מה לעשות זה כנראה הדבר היחיד שנשאר לו לעשות עד שימות והוא לא מוכן לשמוע או להקשיב לאף שכן

שכן וכלב ../images/Emo104.gif

מכיוון שאתה לא היחיד שנתקל בתופעה כזו, הרשויות לא נוקטות בפעולה לפי בדיקה. בכל מקרה, אין שום סיבה שתעביר את הכלב למקום אחר עד שבית משפט לא יחייב אותך. ע"מ שביהמ"ש יחייב אותך לעשות כך, המתלונן יצטרך להציג ראיות שאכן הכלב גורם לרעש בלתי סביר.

תגובה

אם השכן מהווה מטרד אפשר להתלונן בלשכת הרווחה ו/או בלשכת הפסיכיאטר המחוזי. אולי יאשפזו אותו.

שלומיקו

New member
תודה רבה לכל

המשיבים בקשר לאישפוזו במחלקה פסיכאטרית אני לא חושב שמישהו מהשכנים שונא אותו עד כדי כך אבל אם הוא צריך להביא גם עדויות אז אין בעיה (חוץ מהנידנוד של הפקחים )

למען האיזון

תקנה 13 לתקנות למניעת מפגעים (מניעת רעש) קובעת: "המחזיק בעלי חיים בביתו, בנכסו או בחצריו, יחזיקם במקום ובאופן שלא יגרום רעש חזק המפריע לשכנים".

melly1

New member
שלשום ניתן פסק דין ביחס

לגברת שמחזיקה בביתה ארבעה שנאוצרים ומסר שכנים טענו שהם נובחים ועושים רעש. תביעת השכנים נדחתה בנסיבותיה תוך קביעת מספר דברים מעניינים.

למעלה