עזרההההההה

An at

New member
עזרההההההה

חבר שלי מכין עבודה לאוניברסיטה על סאטירה בתקופת הבחירות עיתונות כתובה מול טלויזיה. העניין הוא, שסאטירה בעיתונות זה קל להשיג, גם את משחק מכור(יש בהוט V.O.D ), ורק ארץ נהדרת היא מצרך נדיר.... לפני שאתם קופצים, אפילו אני יודעת ש: א) יש קטעים באתר התוכנית. אבל אין את כל הקטעים, וגם אין ליינאפ מסודר , וגם לסדר יכולה להיות חשיבות, כי ההשוואה היא כרונולוגית. ב) הורדות הם, מה לעשות, לא חוקיות. השאלה היא, אם יש איזה דרך להשיג את התוכניות בצורה חוקית? מן סרטייה כמו שיש בגל"צ, או לפחות איזה מקום שמרכז את התסריטים? או אולי יש למישהו את התוכניות שהוא הקליט לצפיה ביתית (זה חוקי לדעתי. יותר ליברלים מסמים בעניין;החזקה לשימוש עצמי מותרת) והוא יכול להשאיל את הקלטות? בקיצור, אני אשמח לכל רעיון, כאן, במסרים או במייל: [email protected]

PopPy

New member
יש דרך חוקית, ויקרה

אפשר לפנות לארכיון קשת (03-7676000 למיטב ידיעתי), אבל קלטת אמורה לעלות בסביבות ה-300 ש"ח. ד"א, למיטב ידיעתי החוק לא ממש מבדיל בין קלטת שמועברת הלאה/מופצת לבין צריבה על DVD, למרות שהמודעות לנושא של שיתוף קבצים יותר גבוהה - סתם לידע הכללי.

אסור לפרסם מקורות בפורום אז....

לא אוכל לעשות זאת. אבל אנשים רבים מכינים דיסקים צרובים עם אוספים של התוכניות. פירסום הודעות בפורומים אחרים (בעיקר באתרי הורדות של EMULE וכדומה) יעלה רבים שירצו למכור לך דיסקים צרובים כאלה במחירים מטופשים (של ילדים)
בהצלחה. (נושא מעניין).

neo6901

New member
תדברי עם קשת. כסף? לא בטוח

שנה שעברה, בכיתה יא' המחנכת שלי קיבלה קלטת של איזה שהוא פרק ב"רישיון להרוג" עם חיים הכט והיא קיבלה בחינם תסבירי להם שזה לצורך עבודה וזה לא שאת תקחי את מה שהם יתנו לך ותעשי מזה כסף

למעלה