עזרההההההה - דחוףףףף

2סיקו

New member
עזרההההההה - דחוףףףף

לצערי אני צריך לפרמט את המחשב, אין לי גיבוי אחר לטריאו 650, אני מתקין מחדש במחשב את תוכנת הפאלם. בסכרון הראשון מה אני עושה??? האם יש מדריך? תודה

2סיקו

New member
מסתכרן רק עם האוטלוק, אבל......

אני עכשיו בשלבי סיום של התקנת האופיס 2003 האם עלי קודם להתקין את הפאלם או קודם להעלות על האוטלוק (החדש) את כל הכתבות + מיילים שגיבתי? ורק אז לסכרן? תודה אין איזה מדריך?

Ariyeh1

New member
אין זה משנה אם תתקין

את Office ותגבה אליו את הנתונים שלך לפני או אחרי התקנת Palm Desktop בכל מקרה רצוי ומומלץ שתסנכרן את המכשיר אל Palm Desktop לפני שאתה מסנכרן עם Outlook וזאת כדי שיהיה לך גיבוי לנתוני המכשיר. לאחר מכן תוכל להתקין את תוכנת הקישור ל-Outlook ולסנכרן את המכשיר איתו.

2סיקו

New member
יש לי גיבוי לכל האוטלוק אימילים + אנשי קשר

אני לא רוצה הרבה תןכנות יומן על המחשב, השאלה היא: במצב שהאוטלוק מלא עם האימילים ואנשי קשר מהגיבוי שלי וגם כל זה נמצא במכשיר הפאלם, האם אני צריך לעשות בסיכרון הראשוני העברה מהפאלם למחשב? האם כדאי לעשות סיכרון ראשוני מהפאלם למחשב כאשר אני מסמן במנהל הסיכרון שלא יעשה כלום בין האוטלוק לבין הפאלם? תודה לכל העוזרים

Ariyeh1

New member
את תוכנת Palm Desktop

אתה חייב להתקין כדי שהמכשיר יסנכרן עם המחשב. קרא לזה דרייבר אם אתה רוצה. שאר ההסברים שנתתי עונים לשאלה שלך: קודם סנכרן אל Palm Desktop כדי שיהיה גיבוי לנתוני ה-palm על המחשב במידה ויקרה משהו בסנכרון הראשון עם Outlook. לאחר מכן התקן את תוכנת הקישור ל-Outlook וסנכרן עם Outlook. לשאלה אם לסנכרן סנכרון חד כיווני או לא אתה זה שצריך לענות. בעיקרון הייתי עושה בפעם הראשונה סינכרון חד כיווני מהצד המעודכן ביותר אל הצד השני כדי להמנע מכפילויות. אם תסנכרן מ-Palm אל Outlook הרי שנתוני ה-Outlook ימחקו ובמקומם יופיעו נתוני המכשיר. במקרה כזה תוכל למצוא את הנתונים בסל המחזור ולשחזר אותם במידת הצורך.

2סיקו

New member
אם אני רוצה לעשות התקנה חדשה לפאלם>>>

כלומר להתחיל מאפס, איך אני מגבה תוכנות צד שלישי והמידע בתוכם? למשל HOURS מותקן על הכרטיס החיצוני אבל התוכן שלו נמצא בזיכרון של הטריאו? מה עושים? תודה

למעלה