עזרההההההההה

עזרההההההההה

אני עליתי עכשיו לתיכון, ויש ילד אחד בשיכבה שלי שאני כבר שבועיים (עוד מהחופש שראיתי אותו פעם ראשונה) מסתכלת עליו. הוא יפה, ואני מתה להכיר אותו. כל הזמן שאני רואה אותו אני מתחילה להתסדר ולהרגיש לא בנוח, אבל מנסה לא להראות את זה... הוא מכיר את חברות שלי מהכיתה הקודמת שלו (שאני הכרתי פעם עוד שהייתי בבצפר, ועכשיו הן איתי בתיכון) אבל הן יספרו לו אם אני אבקש מהן להכיר בנינו . ואני לא רוצה שהוא ידע שאני רוצה אותו, ואני לא צריכה להסביר למה ... חח אז איך אני יכולה להתקרב אליו? שלפחות ידע איך קוראים לי? אולי איכשהו לגרום לו להתחיל איתי? לא יודעתתתתתתתתת =[ עזרה בבקשה....

sh53

New member
לא הבנתי

"ואני לא רוצה שהוא ידע שאני רוצה אותו, ואני לא צריכה להסביר למה ... חח" את לא רוצה שהוא ידע אחרי שהחברות שלך יספרו לו או שבכלל לא ידע?

...

אני לא רוצה שהוא ידע את זה ממישהו אחר. הוא ידע שאני רוצה אותו מתישהו, אבל לא לפני שהוא מכיר אותי.

הוא לא יודע...

אם את תתחילי איתו קשר בתור ידידה לא נראה לי שהוא יתנגד. סתם להגיד לו שלום שאת רואה אותו, לנסות לדבר איתו לפעמים וכל מיני דברים כאלה.. לא משהו רציני מידי שישר אומר שאת רוצה אותו. מההודעה שלך הבנתי שזה מה שאת רוצה בתור התחלה, מה דעתך?

אני הכי רוצה

שהוא יתחיל איתי שיחה. לא יודעת שישאל איך קוראים לי באיזה כיתה אני שאני לא יראה כמו אחת שמעוניינת בו והוא לא שם עלי. איכשהו לבדוק אם הוא רוצה אותי בכלל .... אם זה אפשרי, כן? חח השאלה העיקרית זה איך להתחיל לדבר עם בנאדם שאתה לא מכיר ואתה רוצה להכיר, בלי לצאת דפוק? אולי להעזר בחברים או משהו?

את בכלל לא יוצאת דפוקה

דווקא אם מישהו היה מתחיל איתי שיחה הייתי מרגישה ממש מוחמאת מזה אפילו בתור ידיד זה היה נחמד :)

sh53

New member
../images/Emo45.gif

אם תחכי לו שהוא יתחיל, אולי הוא ביישן ובחיים הוא לא יתחיל איתך?

תגידו לי אם זה רעיון טוב...

פשוט יום אחד שאני אראה אותו (שהוא לבד) אני יעבור עם ידיד\חברה לידו ויזרוק לו כזה "באיזה כיתה אתה?" ו"איך קוראים לך?" אני מניחה שהוא ישאל אותי אחרי זה את אותה השאלה. חחח הקטע שאני כבר יודעת את התשובות לשאלות =]

mirit111

New member
../images/Emo45.gif זה בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב לך

בס"ד שתעשי. בהצלחה

רעיון..

במהלך הפסקה קחי יתח ידיד\חברה שיתנו לך הרגשת בטחון.. מתי שאת תראי אותו גשי אליו , תגידי לו וואי אתה מזה מוכר לי.. (אמרת שאת מכירה אותו בערך משנים קודמות..) תשאלי אותו מאיפה אתה.. אז הוא יענה לך.. ואז תגידי לו.. אמממ לא לא משם אתה מוכר לי.. איפה למדת קודם.. ואז הוא יגיד לך.. ואז תגידי לו שם של חברה שלך שמכירה אותו למשל לורין, תגידי לו רגע אתה היית עם לורין בכיתה לא? אהה משם אני מכירה אותך.. איזה קטע.. ותפתחי את השיחה עוד קצת , ובסוף תגידי לו תראה יום שישי,חמישי מוצ"ש (איזה יום שבא לך) יכול להיות שאנחנו הולכים כמה חבר'ה לים,קניון,סתם סיבוב בעיר (מה שבא לך) אולי תבוא איתנו יהיה כייף.. נסי את הדרך הזו.. זה דורש קצת אומץ בהתחלה אבל אחר"כ זה יזרום יפה..

אמממ אני לא מכירה אותו משנים קודמות

וכבר כל השבוע ראיתי אותו זה לא קצת מוזר אם אני פתאום יגיד לו את זה? אבל אני חושבת שהסתדרתי. כי חברה שלי שהיא ידידה טובה שלו תכיר לי אותו. אבל היום שהיא ניסתה הוא התבייש ולא רצה... וגם אני מתביישת להתחיל איתו שיחה. היום בערב כולנו (השכבה) יוצאים לאותו מקום. אולי שם היא תכיר לי אותו...

לדעתי..

תתחילי ב "היי" "אהלן" , תני לו נשיקה בלחי.. תהיה הכי רגועה וקולית שאת יכולה.. תתענייני בו קצת.. מאיפה אתה וכו'.. תשאלי אותו לגבי החברה שמכירה לך אותו , תגידי לו "אז מה.. כמה זמן אתה מכיר את לורין (לצורך העניין לורין") תפתחו עליה קצת שיחה, תזכירי לו כמה חמודה היא וכמה היא חברה טובה שלך.. תפתחי איתו שיחה יותר עמוקה.. תפתחי בסיפור שלא חייב להיות אמיתי.. תגידי לו "אתה חייב לשמוע מה היה לי היום.. נסי למצוא משהו מעניין.. ראית איזו שרשרת יפה בחנות וכשבאת הביתה אמא בדיוק קנתה לעצמה כזו.. או ראית חולצה שאחותך בדיוק הביאה." משהו בסגנון.. אני לא אומר לך חלילה לבסס קשר של שקר אבל רק בכדי לדחוף את השיחה בכדי שיזרום גם הוא.. אחר כך , אחרי שאת רואה שהשיחה ממש מעמיקה תקטעי הכל באמצע! תזכרי שאת חייבת לרוץ , תגידי לו שאת תשמחי להיפגש איתו שוב , תשאירי את המספר שלך אל תביישי , תבקשי איי סיי קיו אפילו.. תתחברו משם.. מכאן הכל בידים שלך.. בהצלחה

למעלה