עזרהההההההההההה

עזרהההההההההההה

אנשים מה יש לי תגידו? הוא לא מראה אהבה סתם כניראה שאין לו מצב רוח היום אז מה אני אמורה לעשות? לאהוב?להראות לו שאני אוהבת גם אם הוא לא מראה? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

כן ,מה שמשדרים ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זה מה שמקבלים.
אהבה מביאה
אהבה. במקום שיש
אהבה אין משהו אחר.

rastotman

New member
במצב אידילי כן-

שמעתי מחברות שלי רעיון שמאוד הטריד אותי, זאת גישה בכלל לא חיובית לחיים אבל יש אנשים שבוחרים להאמין בה- שאהבה זה כמו היצע וביקוש, ככל שמקבלים יותר ויותר בקלות רוצים את זה פחות. האמת היא שלא ידעתי מה להגיד מול זה חוץ מזה שזאת פשוט גישה לא נכונה

כן, להמשיך לאהוב ../images/Emo23.gif

ישנם אנשים שצריכים ללמוד כיצד לאהוב. למדי אותו. ותגלי המון דברים בעצמך גם כן. לא להתייאש! שבוע טוב

איל באש

New member
מרשמלו ברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

יכול להיות שבאמת אין לו מצב רוח היום וזה ממש לא קשור אלייך. אם זו לא פעם ראשונה , וזו בעיה אצלכם שאת כן והוא לא, אז זה כבר משהו אחר. הייתי שמח לשמוע האם זה כרוני במערכת היחסים שלך?

SomeCrazyShit

New member
מזדהה ../images/Emo4.gif

אני יכולה להזדהות עם מה שאת אומרת... הרבה פעמים, כשחבר שלי נגיד עייף\עצוב, הוא נהיה פשוט מרוכז בזה, ולא שם לב בכלל מה קורה סביבו. זה נראה לי אגואיסטי נורא. ז"א, הוא נותן למצב רוח להשפיע על כל היחס שלו אלי ולסביבתו. אני מבינה שזה משפיע עליו והכל, אבל זה לא קשור אלי והוא לא צריך להוציא את זה עליי.. או מקסימום, הוא יכול לפחות להגיד שאין לו מצב רוח ושאני לא אקח את זה באופן אישי..

שלום מרשמלו בת ../images/Emo13.gif

אני לעולם לא אומר לך מה לעשות או מה לא לעשות אך אשאל אותך שאלה. מדוע כל כך חשוב לך שמישהו "יראה לך אהבה"? מחבקת באהבה בת חן

האם אהבתך נמדדת בכמה הוא אוהב?

האם אהבתך תלוייה בכמה הוא מראה או לא מראה? אם את
אוהבת ללא תנאי- פשוט תאהבי
. זה מחולל נפלאות.

ישלישם

New member
שלום ציפורי לילה../images/Emo140.gif

האם הוא מקבל, בדרך-כלל, את אהבתך, או שהוא בדרך-כלל אטום אליה? האם, בדרך-כלל, את פתוחה לקבלו כפי שהוא, או שהוא, בדרך-כלל, מעצבן ו"צריך" לשנות אותו? כשהצורך לקבל מהאחר גובר על הרצון לתת, מבחינתי, זה הזמן לעשות מחשבה... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

למעלה