עזרא...

ezraz

New member
בוקר טוב אבי

אני בסדר גמור. הייתי בבית אתמול ובבית אין לי מחשב מלבד הנייד שלא דולק קבוע ואין לי אינטרנט מהיר אז אני לא ממהר להתחבר מהבית, מה גם שאתמול נשארתי לבד עם הילדים וזמן הוא דבר יקר מפז ברגעים כאלה. איך אצלך, אני רואה שאתה מתמיד בחדר כושר, אנחנו אמורים לפחד? דרך אגב, הייתי בפאב ברחובות, אחלה, אבל רק בעיה אחת, הסיגריות, צריך לעשות שם משהו עם האיוורור, הוצאה/הכנסת אויר נקי. מתכונן לצוותא?

AviHayun

New member
בוקר טוב אנשים נפלאים.

שיהיה לכולכם יום מוצלח! נחום - ידעתי שתתפכח בסוף ותחזיר את האתר - כל הכבוד ילד. עזרא - החלפנו את מערכת האיוורור שם לפני כמה חודשים, כי אני הרגשתי פעם אחת שאני נחנק שם למוות, תבוא ותרגיש את ההבדל. אני ממליץ לך בחום לבקר בהרצליה, זה משהו שטרם נראה פה בארץ. זה בדוק. לפני שאתה הולך תשלח לי מסר, אני אתן לך את הטלפון שלי ואדאג לך. מבטיח. דרך אגב, לצוותא אני בסוף לא מגיע, אני נוסע לנופש בשבוע הבא... גלה - בוקר טוב, מתי מתחילים לריב?

ezraz

New member
אתה במקרה הבן זוג של תמר?

אנוחנו עוד נתחיל לחשוד שאתה זה שהזמנת אותה לחו"ל...
מה זה ההברזות האלה? אחרי שלא הזדהת בי-ם אתה מבריז בצוותא. איי איי איי. אני אנצל את ההצעה שלך לנצל את הקשרים שלי איתך לפני ביקור בהרצליה, כי כמו שאומרים "אם יש לך קשרים, אתה לא צריך פרוטקציה"! תודה בכל אופן. אני מבקש ממך להיות עדין עם גאלה, כמו שאמרתי עד אחרי הלידה לפחות.

ezraz

New member
עוד פעם חדר כושר?

או אולי הפעם לספּר, כדי להוכיח לגאלה שאתה לא קירח?

לא לא לא

התכוונתי שצריך להתכונן נפשית כי עודית בדרך . לא השנייה אבל בקרוב! מה לא ? גלה תסבירי להם מה זה אישה בחודש תשיעי זה הכוונה בדרך... באמת עזרא בתור אב לתאומים אני מתפלאת עלייך.

ezraz

New member
נבהלתי כי

גאלה פתאום נעלמה, אז חשבתי אולי. נפשית אני מוכן כבר מזמן. בתור אב לתאומים משך הלילה האחרון לא ישנתי בכלל, שזה חריג ולא קורה בדר"כ. שניהם חולים, ובלילה הייתה חגיגה. חוצמזה כבר אמרתי שנאוה נעצרה בחודש שביעי אז השלב בו גאלה נמצאת לא מוכר לי מקרוב. דבר אחרון והכי חשוב, גאלה ואני ביקשנו לא לקרוא לזאת שבדרך עודית.

gala21

New member
טוב שיש מי ששומר עלי.

כשאני יוצאת לשעה.. די עם עודית בחייאת . כפרה עליכם.. היא עוד לא נולדה. אסור לדבר.

ezraz

New member
מה שלומך גאלה?

היית שותפה לבלאגן אתמול? אם כן למה לא הורדת את כולם מהנושא? אם לא, באיזה רשות לא היית כאן?

ezraz

New member
מקובל, חוזר בי.

עכשיו נשארה רק השאלה לגאלה- מה שלומך הבוקר?

למעלה