עזרא

אלין5

New member
עזרא

שלום בנות אני חדשה באתר הזה ואני מאוד מקווה שתעזרו לי. אני מתחילה עכשיו IVF. מה התהליך של הטיפול הזה? בינתיים קיבלתי זריקות דקפפטיל למשך 14 יום .

e d e n 1

New member
היי אלין

אני גם בIVF בראשון שלי עכשיו אבל אצלי תרופות אחרות לכן אני לא יכולה לעזור לך בשאלתך אבל בסופו של יהיו לנו עוברים יפים וטובים בהצלחה ! עברת טיפולים לפני IVF ?

e d e n 1

New member
גם אני לא

כאן את תקבלי הרבה תשובות הרבה תמיכה כי רק כאן כולם מבינים את כל הרגשות פחדים ובסוף שמחות שלך בהצלחה

1יפעת

New member
שלום אלין קודם כל שיהיה לך בהצלחה

ושהשהות שלך בפורום תהיה קצרה. גם אני עברתי תהליך IVF קבלתי במשך שבוע וחצי זריקות אבל לא כמו שלך שאבו לי ביציות לפני שבוע ואתמול החזירו לי עוברים, שלושה.

e d e n 1

New member
היי יפעת!

כייף לשמוע בהצלחה ותחזיקי אותם חזק חזק חיבוקים

neta2

New member
בהצלחה!!

שלא תצטרכי לעבור הרבה ושילך בקלות!

לא בטוחה,

ובטח יהיה מי שיתקן אותי אם טעיתי, אבל לפי מה שהבנתי מהדיונים כאן הדקפפטיל הוא דיכוי, ואז תתחילי עם מונוגון ומטרודין או פרונגל ,שאותם מזריקים בערך שבועיים אחרי שבועים תזריקי כוריגון, ואז יהיו לך יומים חופש מהזריקות, יומיים אחרי הכוריגון עושים שאיבה, ואחרי כארבעה ימים החזרה. אחרי ההחזרה מקבלים זריקות (ברח לי השם) ששמשיכות במקרה של הריון אמת. זה הפרוטקול שלי, ולפי הקריאה כאן נראה לי שהוא די מיצג. בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

נקווה שבעוד חודש וחצי תהיי כבר בדרך החוצה- לפורום הריון
זריקת הדקפפטיל גורמת לכך שלא יופרשו בגופך הורמוני ביוץ. בצורה כזאת הרופאים יכולים לשלוט על גדילת הביציות ועל הביוץ בעזרת זריקות. מה יקרה בעתיד? אני תמיד מפנה להודעה הזאת, ממנה אני שאבתי מידע בפעם הראשונה. אם יש לך סבלנות לקרוא עוד (עודף מידע יכול לבלבל) אז במאמרים (סרגל אפור למעלה) יש אוסף לינקים בנושא IVF. בהצלחה
נועם

למעלה