עזרא נחוצה

קספי

New member
עזרא נחוצה

לי בנתוח הממצאים בכפות הרגליים. בעקב רואים הרבה יובש קילוף ורקמה קשה וצהבהבה- אין זה נובע מבעיית טחורים, כן הבחורה לא שותה מספיק מים אבל הרבה קפה מה נתן להסיק ממצא זה? מה אומר החריץ באזור האש באזור הראות ובאזור בכבד- אין בעיות במערכת נשימה אז איך נתן להבין סימן. מאחר ועדיין לא למדנו ניתוח אצבעות אשמח אם תוכלו להבהיר לי מה נתן ללמוד ממבנן. ואשמח גם להסבר לא רק פיסי לכל הממצאים אלא גם מעבר. בעלת הרגליים מסכימה לפנייתי אליכם.

vca

New member
אענה תשובה חלקית לא כולל אצבעות

מכיוון שעוד לא למדתם על האצבעות אני לא אגע בהן בשלב זה. אענה לך על ששאלת: בעניין העקב: מה מסמל עור יבש וקילופים ? מה אפשר להסיק לגבי היובש, הזרימה, או חוסר הזרימה, של הגברת ? איזו צ'אקרה נמצאת שם ? חריץ בריאות ימין: מה מסמל חריץ רוחבי על הריאות ? מה המשמעות של מערכת הנשימה ? איזו צ'אקרה משוייכת למערכת הנשימה וההיפך ? אני חושב שלתת לך דג בבוקר יהיה רעיון רע. בואי נלמד לדוג יחד ולענות יחד על השאלות הללו. יום מוצלח.

קספי

New member
תודה על הפתיונות

אז בואי נראה אם דגתי נכון. העקב קשור לצ'אקרת הבסיס עודף באנרגיה בצקרה זו יכול להצביע על מספר דברים ואני לוקחת חלק שמתאים למה שאני מכירה אך עדיין היובש הרב אינו נהיר לי מה עם "הבועיות" של קילוף הנראות בעקב איך נתן לראותן? לגבי הראות - מערכת נשימה חילוף חומרים חסום (קו רוחבי) כלומר אין עניין לעשות "חילוף חומרים" עם הסביבה אין גם ענייןלהתחבר לרגשות ( באזור מים רשת קוי אורך ורוחב) חוסר אנרגיה בצ'אקרה זו יכול להצביע על בעיות עיכול שיש בעודף אנרגיה מתבאטת בבקורתיות, שאיפה לשלמות שימוש מופרז באינטלקט דברים שאני רואה אצלה. אשמח לתגובתך ואף של אחרים יום מבורך

csh018

New member
מה שאני רואה שהדוגמנית שלך הולכת

בצורת O כלומר הדריכה היא יותר בצידי הרגל וכך אזור הלב נשאר נקי. המשמעות ההוליסטית חשדנות וחוסר אמון בסיסי בסביבה יש מצב שהיא לא נותנת מעצמה אך גם לא מקבלת. לגבי הקילופים והבועיות : הקילופים יכול לספר על נסיון התחדשות, אך הבועיות יתכן וזו פיטריה כלומר מע' חיסון חלשה, והפטריה היא יבשה כלומר עודף אש . יש לנו פה דוגמנית שנאכלת מבפנים ובחוץ נראה שהכול בסדר אנו רואים את האש באזור הבטן. בהצלחה שלומי

למעלה