עזראל

אשבע

New member
עזראל

שלום אני חדש כאן כמו שאתם רואים. מי יכול לתת לי פרטים קצת יותר רציניים על עזראל מאשר מה שמצאתי בנט ? הוא בא אליי כמה פעמים. ...

onix

New member
איך הוא

התגלה אליך? כמה זמן זה נמשך? האם הוא מסר לך משהו? תן פרטים

אשבע

New member
המשך

זה קרה מספר פעמים למשך כמה דקות ובפעם האחרונה מסר לי משהו אישי. ופרטים אני רציתי לשמוע ממכם.....אבל אני מבין שאין לכם.

onix

New member
בשביל שנדע מה קורה

רציתי לדעת כמה דברים האם הוא התגלה אליך מרצונך ז"א האם זימנתה אותו בדרך כולשהי? האם זה קרה בחלום,מדיטציה,הטלה אסטרלית...??? באיזה דמות הוא הופיעה לפנייך?(מראה חיצוני) איך נודע לך על שמו? מה הדבר האישי שהוא מסר לך? onix

אשבע

New member
תשובה

לא זימנתי ואין לי מושג איך מזמנים....הוא פשוט נגלה לעיניי כמה פעמים בלילות. לא בחלום ולא במדיטציה....פשוט הגיע . דמות אפילה וחשוכה....יותר שחור משחור. עם קור מקפיא מסביבו. בפעם האחרונה שהוא הופיע הוא אמר לי את שמו ואת המסר. שאותו.....אני לא זוכר.....לצערי הרב מאוד.... אפילו שהוא אמר לי שאני צריך לזכור זאת .

shabaz

New member
מה?

אתה יכול לתאר לי אותו קצת יותר? ואיך אתה בטוח שזה הוא? כי יכול להיות שהוא נגלה גם לפני... אבל תתאר לי אותו עוד קצת שאני יהיה בטוח...

onix

New member
עזראל

הוא מלאך המוות ונחשב באיסלם כבין ארבעת המלאכים הראשים מספרים שאלוהים שלח שלושה מלאכים(מיכאל,גבריאל,ישראפל) בכדי להביא לו שבעה חופנים של עפר אך האדמה סיברה לתת להם מכוון שבעתיד האדם יחריב אותה. ולכן בחר אלוהים בעזראל שירד וחזר לאלוהים עם שבעה חופנים של עפר בכדי ליצור את אדם. בתמורה לכך הוכרז עזראל כמלאך המוות.

shabaz

New member
זה לא סריאל?

או שסריאל הוא השטן? או שאני בכלל טועה? אם הוא בא אליך זה לא אומר משהו כמו...לא יודע... שאתה אמור למות בקרוב? מוות נעים:)

shabaz

New member
אל תקשיב לה....

היא עצבנית מהפעם הקודמת שהיא התעמתה איתי...

Justin Angel

New member
למעשה

השאלה שלך הייתה מוצדקת ,אבל הניסוח שלה והאופן שבו שאלת מתאימים לילד בן 6.

onix

New member
לא סריאל

אלא שריאל (שרי-אל) ואכן גם בין השאר נחשב למלאך המוות בנוסף להמון הדברים שנאמרו עליו במקורות שונים אך לפי ה"תפקידים" השונים שניתנו לו אני חושב ששריאל אחראי דוקא על גורלם של הפושעים(ונראה שאפילו על גורלם של המלאכים שפשעו) אם למוות או לחיים, ומה יעלה בגורלם, לעומת זאת תפקידו של עזראל נראה שאיננו משמש כשופט או כגוזר אלא פשוט אחראי על הפרדת הנשמה מן הגוף, שכן נאמר עליו גם שאם אדם מסרב למות הוא מניח מתחת לאפו תפוח מעץ החיים וכך מפתה את נשמתו לצאת. שעוד אם תשים לב מהתחלה למה ניתן לו התפקיד(ששיכנע את האדמה לתת לו את העפר) תבין בדיוק את מהות תפקידו ואת ההבדלים בין שריאל לעזראל. onix

או קיי, סליחה על הבורות,

אבל לא הבנתי...לפי איזה דת זה? יהודית איסלם? תערובת מוזרה של שניהם?

onix

New member
"לפי איזה דת זה?"יהדות/איסלאם

האם את שואלת מהו מקורם של אותם המלאכים והאם מקורם מן האיסלאם או היהדות???? אם מקורם מבבל או עוד לפני תקופת התלמוד, או שהיהודים הושפעו מהם תחת שלטון האיסלאם, או אולי ע"י הפפירוסים המאגיים היווניים, אני לא יכול לענות על זה מה שכן אני יכול להגיד לך זה שמצאתי אותם בכתבים המאגיים היהודים "חרבא דמשה",וב"ספר הרזים", וגם מוזכר כמה פעמים ב"ספר חנוך" את המקורות וההשפעות שעברו ספרים אלו תחליטי לבד onix

למעלה