עזמי בשארה לדין!!!

עזמי בשארה לדין!!!

ועל מה? על כך שדיבר בזכות החיזבאללה. רק עכשיו שמעו? הבינו? חדש למישהו? והוא לא היחיד, אני שומעת במסדרונות הכנסת ובמזנון, בריש גלי מבלי להנמיך קולם בהשמצות מחד (כמובן הישראלים) ובזכותם המפוארת של ארגוני השחרור :הפת``ח, החיזבאללה, הגיהד האיסלאמי, התנזים ועוד...ואולי יגיעו ימות המשיח וישימו עוד כמה מהם במקום הראוי, אחרי העמדה לדין. הלוואי.

שרוף

New member
הממסד שלנו לא חרש וכן מבין.

אלא מאי הממסד שלנו כל כך מפוחד מה יאמרו מדינות העולם הממסד שלנו מפחד מעימות עם הפלשתינים מעימות עם מדינות ערב וגם מעימות עם ערביי ישראל. ארבע מיליארד שקל פרס למגזר הערבי על פגיעה בריבונותה של ישראל ואפס שקל לעיירות הפיתוח ולמגזרים חלשים בחברה.

תתעלם מהאמת

אני לא חושב שאף ממשלת ימין השקיעה בעיירות הפיתוח כמו שהשקיעה ממשלת ברק. כמובן שכדי לתקוף את השמאל אתה מוכן להגיד כל דבר, מבלי לבדוק אותו.

שרוף

New member
אלון גל אתה מדבר שטויות

ממשלת ברק השקיעה בעיירות הפיתוח, חה הה חה חה ....... ארבעה מיליארד שקל פרס על אזרחות ``טובה`` קיבל המגזר הערבי ועיירות העוני בישראל קיבלו פייג זילץ נאדה . היית בכלל פעם בעיירת עוני בישראל? תסלח לי אבל אתה נאד נפוח וגם לא כל כך חכם. יש לי משפט בשבילך ``אויל מחריש חכם יחשב``

hreuven2

New member
4 מיליארד כנסיון שוחד

השוחד שהיה אמור לסחוף קולות מהמגזר הערבי לטובת השמאל נכשל ,אני לא אומר שלא צריך לסייע למיגזר אבל לא להגזים בכסף-יש סידרי עדיפות חדשים למדינה

hreuven2

New member
גם להחרים אותו

ואת אחמד טיבי וחבריהם ולא לתת להם מיקרופון לדבריהם. אני מודיע חגיגית שבכל מקום שהם ירואינו הבוגדים האלה והמסיתים אני לא אהיה.הערה,די ללקק להם במילא לא צריך אותם לשום ממשלה ולשום הרכב

slawek

New member
מותר להשמיע

בדמוקרטיה,חוזליטה היפה,מותר לכל אדם,פי כמה אם הוא ח``כ,להשמיע את דעותיו באופן חופשי,בתנאי שאין בהם הסתה וקריאה לאלימות ופגיעה באושיות המדינה.מאידך,בדמוקרטיה מותר גם לא להקשיב,אם זה לא נח ולהתעלם מהדובר.

צודק אבל לא במקרה שלו....

ובעצם נתת את התשובה במלואה, לאחר שהוא מואשם בעבירה שבה השמיע דעותיו ובאופן חופשי לגמרי אשר בהם היו בברור ``הסתה, קריאה לאלימות ופגיעה באושיות המדינה``. אין צורך שתסביר לי מהי דמוקרטיה. לגופו של עניין, אם חסרה לך אינפורמציה הקשורה לעזמי בשארה (ועוד), אשמח לענות לך. דרך אגב, ההחלטה להעמידו לדין הגיעה מאוחר מדי לטעמי, אחריו יגיעו (בתורם)חבר מרעיו שגם הם טומנים ידם בצלחת ובאופן גלוי בדברי הסתה שאין הדעת סובלת. אתה בוחר להתעלם אחרים בוחרים שלא וטוב שכך ובמיוחד במקרה הזה.

למעלה