עזיבת הפורום

ניב ד

New member
עזיבת הפורום ../images/Emo54.gif

לאור רוח הדברים וההתבטאויות בפורום בזמן האחרון (עדיין בעיקר פוליטיקה, חוקים, וקשקושים אחרים) וזאת קצת בניגוד למה שסוכם במפגש (אבל אין לי בעיה עם זה) החלטתי להפסיק ולהיכנס לפורום הזה. האמת שמה ששבר אותי היו הויכוחים האויליים לטעמי בנושא לא פרסומת כן פרסומת והחמדנות הגועלית וההתחסדות העוד יותר גועלית שבאו בעקבותיה, וכל זאת בעקבות הצעה טובה ולגיטימית ממנהל מרינה דייברס שבאמת עשה מאמץ לצ´פר את חברי הפורום. רק תשימו לב שעדיין אפילו לא היו 30 תגובות לבקשתו - לכל המתחסדים הפאתטיים. לי נמאס. אופי הפורום אינו נחמד יותר ומה שיותר עצוב, אינו ענייני יותר. אני לא יודע אם אחסר למישהו או לא, אני מניח שתסתדרו יופי בלעדי (ביטוי פולני ידוע...). אם מישהו מעוניין ליצור איתי קשר מוזמן תמיד באימייל או איסיקיו 1322191 וכמובן באילת או בכל מקום אחר. שלום לכם.

bennysnuba

New member
עזוב את השטויות

דווקא השרשור הקודם (רקומפרסיה במים היה מעניין). תיכנס למה שמעניין אותך ועזוב את הויכוחים שאתה (וגם אני) לא אוהב. לדעתי אין שום סיבה לעזוב את הפורום בגלל מספר ויכוחים שגלשו לכל מיני שטויות. ולצדקנים שבין חברי הפורום: אני עוד לא יודע מה מחירי הפרסום של תפוז אבל לפי מחירי IOL, מי שהיה מפרסם בבאנר שם לא יכול היה להרשות לעצמו גם לתת הנחות לחברי פורום לא כל כך גדול (היה מדובר במאות דולרים לחודש).לכן, קבלו את זה שיש עסקי צלילה שמוכנים לתת הנחות שונות לחברי הפורום (לא לשכח שלהיות חבר בפורום בסה"כ מחייב לכתוב הודעה מידי פעם ולהזדהות בשם או בניק כשמגיעים למקום) ומידי פעם משחילים הודעה בנושא ואל תקפצו עם כל מיני ויכוחי סרק של למה כן ולמה לא (כי אז תהיינה פחות הנחות לחברי הפורום). ניב להתראות באילת ואני מקווה שגם בפורום.

pilovich shahaf

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif באמת באמת וחבל ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

ניבוש ככה קראת לי וסתוש אני הולך ../images/Emo31.gif

עם הבוס שלי לגבי הצעתך מאתמול-פירסום המעבדה ומתן שירות לחברי הפורום ואתה בורח וכי למה תברח ניבוש מי הרגיז אותך? ההודעה שלך מאתמול אלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=216&msgid=907429 אל תאכזב אותי תעמוד מאחורי מה שאמרת ואל תשבר בגלל דעות אחרות. שמע לי ניבוש. בידידות וסתוש.

mares

New member
../images/Emo15.gif שיחתנו באייסי נקתעה

אבל הבנת את דבריי. mares

הנקאי

New member
ניב ../images/Emo54.gif , דיר באלאק... ../images/Emo39.gif

אמנם אתה ידוע כחם מזג באינטרנט (נדמה לי שבחיים האמיתיים הרבה פחות, ובודאי מתחת למים), אבל מה זה צריך להיות? הולכים יחד כברת דרך כל כך ארוכה ופתאום אתה יוצא במין הודעה כזו?
בקריאה לאחור אכן ראיתי כמה דברים מיותרים בשבוע האחרון אבל כיוון שהעברת המפתחות בוצעה רק אתמול בערב, ניתן היה לצפות לפחות לכמה ימי חסד (מאתיים - שלוש מאות, ליתר בטחון...). ולארז ודאי לא יכולות להיות לך טענות, לאחר שמשך בעול עד אשר נמצאו המחליפים. כולנו נשתדל לשמור על רוח הפורום כפי שהתגבשה בשנה וחצי+ של קיומו, וכפי שבאה גם לביטוי במפגש מענית, וכולנו גם יודעים שכמות מסויימת של רעש תשאר תמיד במרווח שבין זכות ההתבטאות בפורום לבין זכותו להגנה עצמית. כחבר אני מצפה ממך להשאר איתנו, לתת את תרומתך לפורום, ולסייע לשמור על אופיו המיוחד כאן, במפגשים הרטובים ובמפגשים היבשים... שלום וכן להתראות !
אבי ע.

גרזנית

New member
ניבוש, תירגע, אולי קצת נייטרוקס

אפילו אני חזרתי למרות שאני לוקחת כדור נגד בחילה כל כמה ימים

דולפינה

New member
בחייך ניב... ../images/Emo4.gif

ממתי אתה מתרגש מהשטויות האלו?! ואתה אמרת שאני חסרת סבלנות...
חלאס..

קותי

New member
יאללה, הגזמת, תשתה משהו קר.

תראה, למעלה, בראש הפורום יש אופציה לראות את ההודעה הראשית בלבד ללא תגובות. תבחר בה. בבת אחת, כל הזבל ייעלם. ואז תוכל לבחור לאיזו הודעה אתה מעוניין לראות את התגובות, ולאיזו לא. תנסה ותיהנה
מהרגע ששיניתי את ה VIEW אצלי, אני הרבה יותר רגוע

ר פ י

New member
שמע לעצת חברך

הרי עברנו כברת דרך ביחד ולא עוזבים פצועים בשטח (מכיר) אז תחזור בעצמך ואל תעשה שטויות ואל תתן למישהו לרקוד על קברך רפי

javierg

New member
ניב,

חבל מאוד. אל תיקח דברים באופן אישי. בתור אחד "שתרם" להלך הרוח הנוכחי שלך, אני מבקש ממך לשקול מחדש את מה שכתבת. אני מאוד אוהב לקרוא את הדיעות שלך, גם אם הן לא תמיד בדעה אחת כמוני.

למעלה