עזיבת המלון בתחילת השהות

As1109

New member
עזיבת המלון בתחילת השהות

שלום רב אני נמצא במלון דיוויד איסורו ים המלח , שירות מחפיר , מרגע הקבלה שעה 3 בצהריים הודעתי שצריך לסדר מיטות לילדים ולהוסיף מגבות , לצערי הרב רק בשעה 10 בלילה ערכו את המיטות והביאו מגבות , בפניה למנהלת יחסי הציבור הג׳ב יוליה בשעה שמונה ושלושים נאמר לי על ידה שהחדר מסודר כבר מהשעה 7 בערב כשאני יצאתי מהחדר בשעה 8 וככה זה המשיך עד השעה 10 בלילה כשהשעה 9:40 בשיחה האחרונה איתה בחדרה היא אומרת ״ עכשיו צא החוצה יש לי עוד אנשים שמחכים לי ״ וזה מנהלת יחסי ציבור אלק . אני מעוניין לעזוב בבוקר את המלון , האם אני יכול לעשות זאת ולהודיע לשטיח המעופף מבלי להיפגע מכל זה ? תודה לכל הפונים

רוקי50

New member
תזכורת לכל מי שחוזר מהבראה וחמי מרפא.למלא טופס ולשלוח..

חלק מפעילות האגף לשיפור השירות וייעול תהליכי עבודה הוקם מוקד החזר הוצאות נסיעה לצרכים רפואיים, כולל הבראה וחמי מרפא.
בקשות להחזר הוצאות נסיעה לצרכים רפואיים המופנות לטיפול המוקד ניתן להעביר באמצעות האזור האישי שבאתר האינטרנט www.shikum.mod.gov.il - במידה ואין ברשותך שם משתמש וסיסמא, אנא פנה למוקד הטלפוני שמספרו 03-7776777.
כחלופה, ניתן לשלוח בקשות לפקס שמספרו: 073-3233328 או לשלוח בדואר לכתובת הבאה:
אגף שיקום נכים, מוקד החזר הוצאות נסיעה
רח' קפלן 23, הקרייה תל אביב 6473424

אנו עושים כמיטב יכולתנו על מנת לטפל בבקשות באופן מקצועי ואיכותי. נבקשכם להימנע ככל הניתן מפניות למוקד הטלפוני בנושא.

למעלה