עזזרה דחוף

מצב
הנושא נעול.

stan_southpark

New member
עזזרה דחוף../images/Emo92.gif

עזזרה דחוף

איזה קוים מגעים ממסוף ארלוזרוב למסוף רידינג? אני נוסע מחר בבוקר

alantan

New member
כבר ענינו לך תשובה מפורטת לפני כמה

עזזרה דחוף

איזה קוים מגעים ממסוף ארלוזרוב למסוף רידינג? אני נוסע מחר בבוקר
כבר ענינו לך תשובה מפורטת לפני כמה
ימים. אתה קצת צעיר מדי כדי להיות סנילי כמוני!
כמו כן, כתבו לך שבנוסף למה שכתבתי, ניתן לנסוע מתחנת הרכבת "האוניברסיטה" באמצעות קו 48 של דן, עד ל-"רדינג סובה", ומשם ברגל למסוף רדינג.

alantan

New member
כן ולא

דחוף
אפשר להשתמש בחופשי יומי גם ב"קווים"?
כן ולא
כן - כרטיס ה-"חופשי יומי" הרגיל לשימוש באוטובוסים של "דן" ו-"קווים" בלבד החל מהשעה 0900, ואינו כולל נסיעה ברכבת. מחירה 11.50 ש"ח. לא - כרטיס ה-"חופשי יומי + רכבת" לנסיעה הלוך ושוב ברכבת + נסיעה חופשית באוטובוסים של "דן" בלבד בתל אביב.

ישראל ב

New member
רגע. עכשיו אני מבקש להבין

כן ולא
כן - כרטיס ה-"חופשי יומי" הרגיל לשימוש באוטובוסים של "דן" ו-"קווים" בלבד החל מהשעה 0900, ואינו כולל נסיעה ברכבת. מחירה 11.50 ש"ח. לא - כרטיס ה-"חופשי יומי + רכבת" לנסיעה הלוך ושוב ברכבת + נסיעה חופשית באוטובוסים של "דן" בלבד בתל אביב.
כי שאלתי פעם נהג בדן ואמר לי שעם חופשי יומי אי אפשר לנסוע בקווים. מתשובתך אלן אני מבין כי בחופשי יומי (רק אוטובוס) זה כן אפשרי. האם הבנתי נכון? להבהרה: אינני מתכוון לחופשי יומי עם רכבת ואוטובוס, שכן ראיתי במפורש בתחנת רכבת הודעה שהכרטיס לא תופס בחברת קווים.

alantan

New member
לפי הכתוב באתר קווים הדבר ניתן

כי שאלתי פעם נהג בדן ואמר לי שעם חופשי יומי אי אפשר לנסוע בקווים. מתשובתך אלן אני מבין כי בחופשי יומי (רק אוטובוס) זה כן אפשרי. האם הבנתי נכון? להבהרה: אינני מתכוון לחופשי יומי עם רכבת ואוטובוס, שכן ראיתי במפורש בתחנת רכבת הודעה שהכרטיס לא תופס בחברת קווים.
ראה בתחתית של העמוד בקישור. יתכן שאם רוכשים את הכרטיס מקווים, זה כולל את דן, אבל לא להפך...

shery100

New member
שימוש הדדי ללא ספק בין 2 החברות

ראה בתחתית של העמוד בקישור. יתכן שאם רוכשים את הכרטיס מקווים, זה כולל את דן, אבל לא להפך...
שימוש הדדי ללא ספק בין 2 החברות
באופן מוסמך :בכרטיסי חופשיומי וחופשי חודשי, ניתן להשתמש באופן הדדי בקווי 2 החברות "דן" "וקווים" בכפוף לאזור, לא משנה באיזו חברה ניקנו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה