עזה כמוות אהבה..?

עזה כמוות אהבה..? ../images/Emo4.gif

עד כמה רחוק שווה ללכת למען האהבה? ומה אם בכלל לא יודעים עדיין שזו אהבה?

חבל אני לא מבינה בזה אבל יש אחת שכן

בחור אחד חוזר מביקור אצל הרופא ומספר לאשתו שנותרו לו עוד 24 שעות לחיות בעקבות האבחנה הזו, הוא מבקש מאשתו לעשות סקס. כמובן שהיא מסכימה, והם עושים סקס. לאחר 6 שעות, הבעל הולך אל אשתו ואומר "יקירתי, את יודעת שנותרו לי עוד 18 שעות. אפשר אולי עוד פעם?" האשה מסכימה, כמובן, והם עושים זאת שוב. יותר מאוחר, כשהם הולכים לישון, הבעל מציץ בשעון ומגלה שנותרו לו רק 8 לחיות.שעות , הוא נוגע בכתף של אשתו ומבקש "יקירתי, בבקשה, עוד פעם אחת לפני שאני מת?" היא עונה "כמובן, אהובי", והם עושים סקס בפעם השלישית. לאחר שסיימו, האישה מסתובבת ונרדמת. הבעל, לעומת זאת, מודאג מהמוות הקרב, והוא מתהפך מצד לצד עד שנותרות לו 4שעות לחיות. הוא מלטף את אשתו, ואומר בשקט" יקירתי, יש לי עוד 4 שעות. את חושבת שאולי אפשר..." האשה מתרוממת ואומרת "תקשיב, חמוד שלי, אני צריכה לקום בבוקר. אתה לא!" יום טוב לכולככככככככן!

Lesbia

New member
ראשונה להגיב../images/Emo3.gif

טוף אז ככה.... שווה ללכת אחרי אהבה אמיתית רחוק לדעתי לפחות... גם מבחינת מרחק נסיעה וגם מבחינת מעשים בכלל. טוב כמובן שבגבול הטעם הטוב
ולא לחנוק מישהו בגלל שאוהבים אותו או אותה לחילופין
אם לא יודעים עדיין שזאת אהבה זה בעייתי כי יכול להיות שתתן את כל כולך ובסוף תשאר בלי כלום ועם לב שבור עיין ערך מערכת היחסים האחרונה שלי... אבל עדיין אהבה זה דבר שצריך להשקיע בו ולתת המון מעצמך וזה הכי רחוק שאפשר להגיע
Lesbia

מבחנתי זה שווה את זה

למרות הסיכון זה שווה את הפגיעה, זה שווה את שיברון הלב. חלק ענק מהכיף בצערכת יחסים זה לתת.

מוותק

New member
מישהו אמר פעם

שאם יש ספק, אין ספק.. ובינתיים הניסיון שלי אומר לי שזה נכון חלקית... אם לא בטוחים אם זו אהבה, אז בשביל מה ללכת רחוק, ם זה לא קרה עד עכשיו אז מי אמר שזה יקרה. אבל אם מרגישים שזו אהבה, שווה להשקיע בזה, כי אחרת אפשר להצטער על זה המון שנים אח"כ...

tokit

New member
כשזו אהבה..

אלך עד קצה העולם.. אבל רק כשאני אדע שאני לא רוצה להעביר ולו יום נוסף אחד בלעדיו..

תלוי, עד כמה אמיתית ועמוקה האהבה!

אם האהבה אמיתית ועמוקה באמת באמת, אתן גם את חיי למענה. כשיש אהבה אמיתית ועמוקה, יודעים כבר במבט ראשון, ואפילו לפני...! הסבתא המדהימה שלי אומרת: "כשיש אהבה אמיתית מרגישים את השייכות בעצמות ובדם." ואני מאמינה לה, אחרי הכל, זה תענוג לראות את מערכת-היחסים המיוחדת שלה ושל סבא שלי, איך הם מתבוננים זה בזה ומחייכים זה לזה בהחבא... ואיך שהם מדברים ביניהם בשפה, שכולם חושבים, שהם יודעים על מה הם מדברים, אבל בעצם הם מסתודדים ביניהם, בלי שאף-אחד ירגיש או יבין, ואז תמיד מופיע החיוך הנסתר על הפרצופים שלהם...

למעלה