עזה זה פה?

omer19675

New member
אחד שבאמת מכיר את השטח

כמי שידע טוב טוב לנצל את הבחירות בשנת 2003 ולנצל אותה לטובת שכונת 2005 אומר נחרצות לעוזי כהן אין תחליף לפעמים אני מרגיש שאני כמו עובד עירייה שתושבי השכונה חושבים שאני עובד עירייה תחת עוזי כהן ז"ל במיוחד בנושא התנועה וחזות השכונה, אני לא אומר שהעירייה לא עושה כלום, הבעיה האמיתית היא בקבלי המשנה ולא בעובדי העירייה המסורים, קבלני הגינון צריכים לעלות את רמתם המיקצועית ,כנ"ל לגבי קבלני הפיתוח שטח הציבורי, את כל השטחים החומים העומדים ריקים במשך שנים צריך לנטוע חורשות עצים. לא צריך בשביל זה להיות ראש אגף, זה רק דוגמא קטנה, אני אשמח עם מנכל העירייה יטפל באופן מיידי באותם ליקויים שרשומים בדוח שנשלח לתושבי השכונה. רוסנה רק שתדעי שיש אנשים שאכפת להם מהעיר לא רק בזמן בחירות.

זה המצב בעוד מקומות-ישנה הזנחה וזה לא סוד

עצוב אבל זה המצב, ישנן אינטרסנטיות שעוצמות עיניים אבל זה לא יעזור, יש פה בעיה בתפקוד והכל מתחיל בראש.

ארזS

New member
לא, עזה זה בהחלט לא פה, אבל...

אבל מצב הנקיון בכללותו בפנינה שלנו לא משביע רצון. זה לא מה שהיה בימיו של עוזי ז''ל, בלי כוונה לפגוע במחליפים אותו בתפקיד.

בעניין עזה זה פה...

סליחה אבל זה עדין מציק לי. הסתקרנתי והלכתי לראות על איזה שטח מדובר ומה הקשר לעזה. אז אכן יש שטח בור שרואים שאספו משם הרבה אשפה ועדין המקום לא נקי ולא מסודר אבל המעניין בכל הסיפור שלתושבים שמשקיפים על החלקה המוזנחת יש חלק. במה!? ראיתי את הגדרות החי המוזנחות של בעלי הבתים ואת הגזם שהם זרקו לחלקת האדמה המוזנחת.אבל עזבו בואו נראה את העתיד, אני רואה בעיני רוחי חלקת אדמה לא קטנה עם עצי פרי ישראלים וזה בהחלט מעודד. לעומת זאת.... ביקרתי אתמול בפסטיבל האקלוגי בפארק רעננה וכל הזמן חשבתי האם אנחנו דומים לעזה והאם עזה זה פה. הפסטיבל מרשים!!! מוסיקה, פעילות לילדים, נקי, מכובד, דוכנים מעניינים ושוב הדהד במוחי עזה זה פה!? אני לא תמים ואני מבין שאנחנו בתקופת בחירות וההשוואה לעזה נאמרה בכדי לזעזע את הסיפים ולהוציא אנשים כמוני משלוותם. לדעתי האישית ואני עוסק בתחום של השרות ויעוץ ארגוני זה לא משרת את המתנגדים לשלטון הקיים - להיפך. התושבים חכמים! והם יודעים לעשות את ההפרדה בין עיקר לטפל. אתם רוצים שינוי? שלטון חדש? תמציאו משהו חדש, תבואו עם אגנדה אחרת, תגידו במה תתמקדו ומה תעשו אחרת, רק כך תצליחו, אבל אם תשוו את רעננה לעזה תקבלו נאדה! כי התושבים ברעננה גאים בעירם ובמשרתם, עובדה רוב הסקרים החיצונים מוכיחים את זה. עזבו אותכם מבחירות ליום אחד ולכו לפסטיבל האקלוגי לא תפסידו. מרק

למעלה